Komentari na vest

Slom Juventusa! Hrabri Porto u četvrtfinalu, projektil iz slobodnjaka Ronaldu kroz noge (VIDEO)

L

Lazio

pre oko 3 godine

Juventus se provukao za vikend samo zato sto imamo debile u odbrani ali Conceicao vam je vratio. Sramota koliko para dajete za igrace i kakve igrace imate a igrate kao slepci. Pirlo jos da uci pre nego sto uzme u ruke neki od velikih klubova.
D

Danguba

pre oko 3 godine

Večiti luzeri. Imali ubedljivo najlakši žreb uz Siti i opet ispali zbog pristupa. Prošle godine Lion, sad Porto..
G

GAnzibel

pre oko 3 godine

Cestitke Portu! A raspali Juve mora da shvati da ima odlicne rezultate s obzirom na ulaganja. Pa njima jedan Kvadrado koji je suv prosjek za seeriju A igra vec godinama...Hvale se kako dobro i povoljno kupuju a kupuju samo matore drtine za 100miliona (Iguain,Ronaldo) a u podmlafak nista, do 2p-30 i kapak!
M

Mojze

pre oko 3 godine

Steta, kad pogledas statistiku Juve ih pojeo, ali jbg ne prolazi uvek bolji
Z

Zasluzen prolaz

pre oko 3 godine

Ubedljivo najgori igrac na terenu bio je Kvardado, Korona da je hteo proturio bi mu loptu kroz usi, Luiz ga je izponizavao samo tako, jos mu je visio i crveni karton, na stranu asistencija kod gola ali u najmanju ruku morao je formacijski napred ili jos bolje na klupu!
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Jel igrao Ronaldo,jbt nema ga na mapi

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Ronaldo je meni najlepše igrao poslednju sezonu u UTD-u, posle je postepeno postao mašina za golove koja večeras svakako nije bila na svom nivou.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Prvo mislim da za primljen gol nije kriv Ronaldo nego ceo živi žid i golman. Živi zid je baš bio živ i čim je usledio šut svi su otišli na svoju stranu kao da nikad nisu videli kako izgleda živi zid. Ščešni nije Kasiljas i Porto je zasluženo prošao. Valjda će uprava Juvea konačno shvatiti da Pirlo treba da vodi neki tim iz Serie B jedno 5 god i možda onda proba jer je ovo bruka za Juve. Igra bez taktike. Imaš igrača više i menjaš defanzivce. Pepe je odigrao za desetku.
N

NoName1

pre oko 3 godine

Nije kriv Ronaldo?? Ma jok, meni je lopta prošla kroz noge...
9

951357

pre oko 3 godine

@noname1 - kako mozes za gol iz slobodnjaka da krivis igraca u zivom zidu? Da to nije bio Ronaldo, znam da to ne bi ni spomenuo. Za taj gol je kriv sto golman sto organizacija odbrane. Obicno neko legne iza zivog zida zbog ovakvih suteva, sada niko. A golman nije ni ocekivao ovo, zato je kasnio. Kako bilo ko u zivom zidu moze da bude kriv za gol iz slobodnjaka? Sta cu sve da procitam ovde...
b

boyka

pre oko 3 godine

sraman pristup Pirla, nedorastao, lose pripremljen mec, lose vodjen.. Vodis tim koji je ultra favorit prije dvomeca, dajes gol u gostima, kuci u jednon trenutku imas igraca vise i rezultat koji te vodi u produzetke..ti cekas..?!! sta koga, ne smijes napasti, ne smijes ih sabiti u 16m, ne smijes izvesti Ronalda vjv ga cuva za neki skok ili sut u penal seriji, iskreno tuzno.. Porto ratnicki, borbeno na noz. Pepe ko nekad bije trci, svadja se motivise saigrace..podize moral ekipe! bravo za porto zasluzeno!
S

Seoul

pre oko 3 godine

Squadra provinziale
E

Emerson

pre oko 3 godine

Karma je kurva, karma je kurva, karma je kurva
I

Inzaghi

pre oko 3 godine

Ispadao je Juventus i od mnogo slabijih timova, a ne od jednog Porta. Menjaj format Anjeli, ne ide više ovako...
Z

Zasluzen prolaz

pre oko 3 godine

Pirlov danak neiskustvu, Kvardado je dobar asistent i prodoran je igrac, nikako nije bek, prolazili su ga kako su hteli Luiz i Korona! Ubedljivo najsalbiji igrac na utakmici i direktan krivac za poraz, naravno uz Pirla koji to nije uvideo!
b

banjo10

pre oko 3 godine

Igrac ni pod tackom razno ne sme da okrene glavu od lopte kad ona ide prema njemu.Za te pare sto zaradjuju treba da gledaju u topovsko djule I da ne trepcu.Mi smo takve kao klinci terali kuci za termina zbog straha da stoje u zivom zidu.A to je uradio igrac za kojeg tvrde da je u 10 najboljih u istoriji,I kroz njega je lopta usla u gol koji ih je kostao prolaska dalje.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Slažem se i baš si me podsetio na to kada kao klinci niko nije smeo u živi zid. Ali mislim da glavni krivac za ispadanje nije Ronaldo koji je svakako igrao loše ipak najviše je kriv Pirlo. Ščešni takođe treba da poznaje svoje igrače i da razmisli koga hoće u zidu. I još jedna stvar da su stajali u liniji i da je jedan legao iza živog zida sve bi bilo ok. Imali su igrača više i mogli su bez problema da potroše jednog igrača iza živog zida.
G

GostAleksandar

pre oko 3 godine

Sve, sve, al kad navijači Intera komentarišu brukanje Juventusa u Ligi šampiona nemam reči
S

Smouth

pre oko 3 godine

Inter je ispao u grupi, ali realno juventus se obrukao vise. Oni su usli kao apsolutni favoriti za prolazak i sebe su smatrali za jednog od 5 favorita za osvajanje LS. Na sve to kada dodas onako sramno sudjenje gde je sudija dao svoj maksimum da ih odvede dalje dodjes do toga kako je ono bruka i to ogromna. 70 min sa igracem vise
A

A sto da ne

pre oko 3 godine

A sto ne bi komentarisali, busate se kako idete na taj trofej svake godine a izbacuju vas timovi koji su po kvalitetu dosta slabiji, i btw navijaci intera su se vise puta radovali tom trofeju nego li navijaci juvea.
S

Statler

pre oko 3 godine

Zašto to tebe toliko pogađa? Kakve ti veze imaš sa Interom i Juventusom?
j

juventtus

pre oko 3 godine

Ne treba Ronaldo Juventusu, ni da uzima platu za 3 vrhunska igraca koja su nam prijeko potrebna. Njegovi golovi iz penala protiv Barce, izivljavanje na slabim klubovima u Serie A, nisu vrijedni ovolikih para i ovolike stete koju pravi bilo kakvom pokusaju harmonije i timske igre.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

To stoji sa sportske tačke, ali pitanje je koliko navijača Juvea kupuje dresove i suvenire Ronalda, a koliko Dibale npr.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Zbog luzerskog pristupa i nisu zaslužili ništa više. Ronaldo nevidljiv, Morata bi bio najbolji strelac na svetu da su mu priznali golove iz ofsajda.
R

Realnoo

pre oko 3 godine

Grujic pokidao

Aha

pre oko 3 godine

Da je Ronaldo pametan da se vrati u Junajted na leto i uz par pojacanja da vrati titulu na Old Traford,a za nekoliko god i da osvoji LS opet sa Junajtedom.
G

Gost00

pre oko 3 godine

Bolji komentar odavno nisam pročitao, svaka čast

nikola.p

pre oko 3 godine

Vrlo objektivni komentari i pogled na fudbal. Bravo. Porto bolji tim, bolje i lepše igra fudbal. Stvorili više i lepše šanse, Juventusov golman i prečke ih spasavale i sl. Na višem nivou se bave fudbalom itd. Bolji klub i tim ide dalje. Sudije besprekorno suđenje. Pa da, sigurno je većina vas u pravu... Pitam se da li bi voleli Srbiji da sude ko što sude Juventusu, zadnjih par godina. Doduše, kriterijum je vrlo sličan. Sramota.
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Ovo je komentar naseg druga sa sifrom 951357 koj kaze da nije navijac juventusa (juve dobija penal verovatno, da im vrate za onaj sto nisu svirali na kraju prosle utakmice. Ali ne sumnjam u prolaz, Porto tesko da moze da ponovi onako dobru odbranu... :) lepo ja kazem da je tebi bolje da priznas da navijas za juventus nego da sam sebe ubedjujes da nisi njihov navijac, ne da si pogresio u vidjenju utakmice, nego je go*narska ekipa iz torina kidasala na sudiju 90 minuta meca, cak i kad sudije zele da juventus prodje dalje to ni tada nije moguce, Go*narska ekipa iz torina je vrsila pritisak 90 min na Kujpersa, ovaj postedeo alexa sandra dva puta drugog zutog kartona odnosno crvenog, jos pirlo ima na kraju meca kao da kaze nesto Kujpersu, kao nije mu nesto jasno a ovaj Kujpers radio sve da Serijas B prodje dalje i opet nije moguce, posto si ti veliki strucnjak jel mozes da objasnis sto se pirlo meastro trener bunio na kraju meca kod Kujpersa ?
9

951357

pre oko 3 godine

Samo neka si mi ti realan :D
L

La beneamata

pre oko 3 godine

Co come mai
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

A zasto penaldo siri noge, gde je onaj sa brojevima 9453 kao ide ona njegova sifra da kometarise pirla koj ide kod sudija kao da pita nesto na kraju meca :))))) kao nesto mu nije jasno ogovana ekipa, na prevaru hteli da prodju dalje stalno imali nesto da kazu sudiji tukli igrace Porta kao u ringu, alex sandro dva puta kida igrace Porta i ovaj Kujpers ni da pomisli da izvadi drugi zuti za njega pa crveni, jos daje igracu Porta zuti karton zato sto ovaj pita sto nije dao sandru drugi zuti pa crveni, znaci smejurija samo tako, cak i kad sudija hoce i zeli da Serijasi B idu dalje oni nemogu sa igracem vise na svom terenu da prodju Porto, imali Serijasi B nesto da napisu za Inter a oni se sad raspadaju na sitne komade, nas drugar sa brojevima ce znati da objasni ovo sve, on mrzi ekipe koje stalno nesto imaju da kazu sudijama i treneri kad pitaju nesto na kraju meca a sudije ih caste da igraju sa igracem vise, on je veliki analiticar zna nas drug sa brojevima da nam objasni sve ovo, poceo je da uzima svoje lekove, mozda nam na kraju ipak prizna da voli juventus, nemam pojma sto je njega sramota sto je juventus igrao u Seriji B
g

gg3+

pre oko 3 godine

Ozbiljan problem Juventusa je nekreativnost veznog reda, mislim da bi im SMS legao kao kec na deset.
V

Varela

pre oko 3 godine

Nije on bas kreativan toliko nego ima fizicke karakteristike vrhunske,jak je u duelu,skoku
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Polako izgleda prolazi vreme dva najveca doktora koja su se pojavila na fudbalskim terenima Ronalda i Mesija.Ubedljivo dva najkonstantnija fudbalera koji vec 15-20 godina igraju na vrhunskom nivou.Daj boze da neko to ponovi u skorije vreme ali cisto sumnjam
N

NNlice

pre oko 3 godine

Pa dobro, u Anjelijevoj ligi sampiona valjda nece biti Porta. Lol
h

hahahlolo

pre oko 3 godine

Dokazat će Ronaldo protiv Verone u subotu da je najbolji ikad
g

goranc8080

pre oko 3 godine

Penaldo bio na poštedi?
A

Alex55

pre oko 3 godine

Al fazon što bi Anjeli hteo da menja Ligu šampiona, da igraju samo najjači, a da slabije ekipe odstrani, a njegov Juventus treću sezonu za redom ispada od onih "manjih timova". Prvo Ajaks, pa Lion, a sad i Porto. Hoće da igraju sa Barsom, Realom, Bajernom, a ni Porto nisu u stanju da prođu :D

nikola.p

pre oko 3 godine

A nepostojeći penal za Porto za prvi gol? Plus nema konsultacije VAR-a jer bi pokazao da nema penala. Zatim, na Morati nema penal po istom principu...nema VAR! Pa žuti karton Kvadradu i faul, a obrnuto je, slobodan udarac za Juve na 20 m. Pa kod 2. gola Juvea, posle gola, namerno saplitanje Morate golmana Porta, za crveni. Pa, ključno, slobodan udarac za Porto kod 2. gola...zašto slobodan udarac? Bilo je grešaka i na štetu Porta. Ali penali...tu ne sme da bude grešaka. Šta je ovo sa ljudima... Sramota za sudije, 1/8 finala LŠ! Uefa teška mafija!
L

Lazio

pre oko 3 godine

Stoji to da UEFA ima ocajne sudije iz kojekakvih zapizdina ali kako Juventus krade vec decenijama u Italiji i nista, tada ne kazete da je sramota?
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Sad mogu da se posvete prvenstvu i da laganini osvoje skudeto...
A

Alex55

pre oko 3 godine

Potpuno zasluženo. I prolaz Porta i ispadanje Juventusa. Preko sat vremena je Juventusu trebalo da da taj treći gol, sa igračem više i to tek nakon što je Porto izjednačio. Morata presmešan igrač, lik ne zna da izađe iz ofsajda, a celu karijeru se vuče po najjačim klubovima. Ronaldo ništa nije uradio, još je Porto drugi gol dao njemu kroz noge. Sandro lagano mogao da zaradi crveni. Kjeza najbolji igrač Juventusa danas, odmah za njim Kuadrado. A Porto odličan, sa igračem manje potpuno ravnopravan rival, održali su čas fudbala Juventusu, i igrom i borbenošću i timskim zalaganjem. Korona, koji je krilo pomogao u odbrani više nego svi odbrambeni igrači Juventusa zajedno. Pepe, koji skoro 40 godina, držao Juventusove napadače u džepu. Oliveira fantastičan. Da nisu ostali sa 10 igrača izbacili bi ovaj smešni Juventus za 90 min.
g

gost133

pre oko 3 godine

Sudca sram da bude! Daje Taremiju prvi zuti u 52. i aj u redu ali onaj drugi zuti karton je blam....pa takav tretman Juve nema ni u Serie A... ali ima Boga i pravde pa je tako i Porto prosao dalje!
a

acoo

pre oko 3 godine

Ovaj gospodin na golu juventusa pod hitno da se javi u kaljari cuo sam da traze rezevnog golmana , da ide i da se ne ljubimo, ako ga i tamo prime.Mozda najgori golman u istoriji uz karijusa
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Nije juve ni zasluzio da prodje,ali mislim da anjelija to nije potreslo veceras ce se baviti drugim stvarima a to je brojanje kesa u velikim paketima ,2-1 lagano ,korona,dugovi,nema navijaca da ne bude da smi mi najgori na svetu.
B

Buffon

pre oko 3 godine

Opet sam ispao...
n

nedano

pre oko 3 godine

Ajde Anjeli predstavi javnosti novi format lige prvaka hahahahahahhahaha. Pa sa igracem vise sat vremena, ne mogu proci porto. Nisu mogli lakseg protivnika dobiti, koji je 3-ti u portugalskoj ligi.
9

951357

pre oko 3 godine

Sasvim zasluženo Porto prošao dalje. Mislio sam da ne mogu bolje da se brane od prošle utakmice, ali oni su uspeli još bolje nego tada. Čak i sa igračem manje, ne samo da su se odbranili već i imali neke šanse, dali gol. Opet, njima skidam kapu, ali direktni krivci za njihov prolaz su bile sudije. Prvo nedosuđen penal u poslednjem minutu u Portu za Juve, a onda ovaj smešni penal što mu rođena majka ne bi svirala za Porto u Torinu. Pritom, možda je trebalo i za onaj start golmana nad Ronaldom da svirne penal, ali nije morao. Sve u svemu, sudije kriterijumima za penal donele prevagu. Što se Juventusa tiče, bolje što su ispali, jer da nisu sad, ispali bi već u sledećoj rundi. Ekipa koja igra bez sredine, bez kreativaca i bez defanzivnih veznihi, i bez krila nema ozbiljne domete. Pritom u napadu imaju Moratu koji podivlja kad treba, ali isto tako greši nenormalno kad ne treba. Ronaldo nekarakteristično loš večeras, mislim da je izgoreo od želje, ali stvarno loš. Doduše, nije ni imao ko loptu da mu doda i sa kim da odigra, ako ćemo pošteno, a i pored toga imao asistenciju i nakon njegovog šuta i fantastične odbrane golmana Porta bio korner nakon kog je pao 3. gol Juventusa. Juve ako misli nešto da napravi do kraja ove i u sledećoj sezoni mora da nađe krila i jednog odličnog defanzivnog i dva ofanzivna vezna. Jer njima nema ko loptu da prenese i organizuje napad i nemaju načina da naprave prednost u napadu kako bi se otvorile šanse. Zato i kiksiraju toliko ove sezone. Portu srećno u sledećoj rundi, ali biće teško bez 2 standardna prvotimca.

Jeste

pre oko 3 godine

Ronaldo ako je pametan da se vrati na leto u Junajted i uz par pojacanja da vrati titulu na Old Traford,a za god dve da osvoji i LS.
H

Holmes

pre oko 3 godine

Nista neobicno,kako sijes tako zanjes.Chiesa izvlaci Juve on i samo on,realno je i bilo prolaz Porta nakon prvog poluvremena.Precka,pa 2-3 intervencije Sčešnog,sve u svemu Juve tanak i drago mi je sto su ispali a od Skudeta vec odavno nista nema....
S

Stefanbgd

pre oko 3 godine

Bravo za Porto!!!pa pa Juve.A onaj naduvani holandjanin sad nek pusi skank...lopov jedan 1 sekund posle zvuzduka Taremi sutira loptu i dobija crveni.Dal bi bilo tako da je uloga bila obrnuta.

Dybala10

pre oko 3 godine

haha pogledajte statistiku ko je koga slomio. Plus sumnjive odluke sudije, nedosudjen penal nad Ronaldom, nepostojeci faul Rabioa iz kojeg su dali ovaj poklon gol na kraju. I uporno se sudi protiv Juventusa u ligi sampiona, kao i prosle godine u dvomecu s Lionom, gde se nad Dibalom u prvom mecu nije gledao ni var kada je bio ocigledno povucen unazad rukama kada je hteo da sutne u setnaestercu. Neko uporno podriva Juve, hajde u domace prvenstvo da razumemo, nije fazon i deseti put da osvajamo, ali u ligi sampiona..hmm...
L

Laki Pfc

pre oko 3 godine

Sramni Juve ni sa igracem vise ne moze nista.
A

Ajmo

pre oko 3 godine

Jos mesija dovedite pa mozda i cetvrtfinale vidiete.nisam navijac porta al svakako da mi je drago kada neko izbaci najodvratniji klub na svetu
E

El maestro

pre oko 3 godine

Tanak Juve, morali su da grizu, imali su igraca vise 70 minuta. Chiesa im je najbolji igrac, Ronaldo ih je svojim dolaskom samo vratio jedan korak unazad, Pirlo ih je tek unistio. Porto-Real u 1/4 (ako ovi izbace Atalantu)
M

M23

pre oko 3 godine

Najodvratniji klub na svetu. Sad ce da pocnu da kukaju da ih je sudija nesto ostetio :D
9

951357

pre oko 3 godine

Sasvim zasluženo Porto prošao dalje. Mislio sam da ne mogu bolje da se brane od prošle utakmice, ali oni su uspeli još bolje nego tada. Čak i sa igračem manje, ne samo da su se odbranili već i imali neke šanse, dali gol. Opet, njima skidam kapu, ali direktni krivci za njihov prolaz su bile sudije. Prvo nedosuđen penal u poslednjem minutu u Portu za Juve, a onda ovaj smešni penal što mu rođena majka ne bi svirala za Porto u Torinu. Pritom, možda je trebalo i za onaj start golmana nad Ronaldom da svirne penal, ali nije morao. Sve u svemu, sudije kriterijumima za penal donele prevagu. Što se Juventusa tiče, bolje što su ispali, jer da nisu sad, ispali bi već u sledećoj rundi. Ekipa koja igra bez sredine, bez kreativaca i bez defanzivnih veznihi, i bez krila nema ozbiljne domete. Pritom u napadu imaju Moratu koji podivlja kad treba, ali isto tako greši nenormalno kad ne treba. Ronaldo nekarakteristično loš večeras, mislim da je izgoreo od želje, ali stvarno loš. Doduše, nije ni imao ko loptu da mu doda i sa kim da odigra, ako ćemo pošteno. Juve ako misli nešto da napravi do kraja ove i u sledećoj sezoni mora da nađe krila i jednog odličnog defanzivnog i dva ofanzivna vezna. Jer njima nema ko loptu da prenese i organizuje napad i nemaju načina da naprave prednost u napadu kako bi se otvorile šanse. Zato i kiksiraju toliko ove sezone. Portu srećno u sledećoj rundi, ali biće teško bez 2 standardna prvotimca.
E

Erector

pre oko 3 godine

Hahahahah, e baš sam čekao tvoj komentar, a kao ne navijamo za Juventus, a da, ti si jedan od onih koji mijenjaju klub u koji penaldo ide. Šta kažeš juče? ovo juve lagano polazi. Još se na sudije žali hahahahah
J

Ja GileMerda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Ajmo maestro muzika :))))) nije vredelo ni to sto je Kujpuers celo vreme vukao na stranu Serijasa B u dva navrata nije hteo da dosudi drugi zuti za alexa sandra i automatski crveni karton, ovo je klasicna buruka i sramaota da na svom terenu ne mozes sa igracem vise da prodjes prosecan Porto, ali ovo su utakmice za ronalda kako je i rekao izgubljeni pirlo :)))) raspadaju na sitne komade i nema im kraja, trecu sezonu nemogu sa ronaldom da prodju osminu finala, a kad je dosao u klub navijaci vec proslavili Interovu Tripletu :))))) znaci koliko sad dolazi ona karma na naplatu i kradja bodova tek sad ima da se patite i patite, FORZA INTER DO SKUDETA ciju ciju BUAHAHAHAHAHA AHAHAHAHHAHA
O

Oooo Anjeliii

pre oko 3 godine

Stigla te kosmicka pravda bar ovo vece.... kroz noge Ronaldu p
F

FC PORTO

pre oko 3 godine

bravo momci ponosan sam na vas, idemo dalje VAMOS PORTO

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Wamos porto dal ja ovo stvarno citam? Da nisi i ti neki navijac porta vec 30 godina?
F

FC PORTO

pre oko 3 godine

Kao i ti Intera haha
B

Burek sa sjecanim mesom

pre oko 3 godine

Romantika! Bravo Porto. A sad opet da čujemo Anjelija
R

Rolex88

pre oko 3 godine

Kako objasniti curi da je Juve pobijedio, igrao nerijeseno i izgubio?
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ја се не би трудио
S

Sivilo

pre oko 3 godine

Vidim,kupimo fore sa facebook stranice nogometne ikone ;-)
T

Tomco

pre oko 3 godine

Carotte Porto Ragazzi
A

Ac Milan

pre oko 3 godine

Dobro mi je baba rekla prije 10 godina : prije će se završiti Mala Nevjesta, nego Bufon osvojiti Ligu Šampiona.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Sramota da ovako igra jedan Juventus , zasluženo su ispali kad od 54 minuta imaš igrača više i nemožeš da slomije protivnika onda i netreba da ideš dalje u LŠ.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Sramota da ovako igra jedan Juventus , zasluženo su ispali kad od 54 minuta imaš igrača više i nemožeš da slomije protivnika onda i netreba da ideš dalje u LŠ.
D

Dovlinho

pre oko 3 godine

Juve bas tezak prosek od tima, tesko ocekivati nesto od tima u kome igraju rabiot, ramsey, arthur, kulusevski bernardeski, onaj mesar alex sandro koji je trebao dobiti 2 zuta itd. Jos sa trenerom pocetnikom ovo im je puna kapa, bice dobro ako se i izbore da igraju ls sledece godine.
o

obrinjo

pre oko 3 godine

Sta pricaa decko rabio je top igrac.
S

Serti

pre oko 3 godine

Zaboravio si coveka koji nije dosao na stadion iliti penalda...
F

Fabri

pre oko 3 godine

zasluzeno! Porto odigrao i sa igracem manjem mangaski, do kraja, nijednog trenutka se nije osetilo da posustaju. Sta reci za ovo djubre od ekipe, sustinski samo par igraca i to je to, tanka ekipa i daleko od nekog evropskog vrha. Pored svega toga i Pirlo je smesan trener, tatlni sarlatan.. Povlaci se u ligi protiv Verone a treba da ih vodi u LS
F

FSV

pre oko 3 godine

Najlošija ekipa od ovih nazovimo ih jačim ekipama je Juve. Nemaju nijednog pojedinca koji može riješiti utakmicu. Udaraju, padaju, prigovaraju sudiji, galame na terenu... Sve ružne elemente igre imaju. Pirlo kao legneds talijanskog fudbala treba da je primjer ekipi ali očigledno da nije... Nemaju vodju na terenu. Vezni red ne postoji. Ronaldo ne postoji. Cuadrado jedini vrijedan pomena, i eto Chiesa koji je zabio ta dva gola a da ih nije zabio ni on ne bi bio vrijedan pomena
A

Anichebe

pre oko 3 godine

Porto dobro odigrao, bas dobro. Sa igracem manje su bili ravnopravni svo vreme. Generalno kada se sve sagleda zasluzeno su prosli. Ruzno ponasanje na kraju igraca i ljudi iz juventusa
N

Nastasic

pre oko 3 godine

Bome ovaj Ronaldo isti ko Neymar i Suarez... 15 puta u utakmici se bace na pod valjaju se zazivaju hitnu pomoć traze posljednju pomast i za 15 sekundi ih vidis kako normalno trce kao da niste nije bilo... Blago njima sa tako dobrim regeneracijskim sposobnostima
м

м11

pre oko 3 godine

Штета што Корона није дао гол, хтео сам да напишем коментар- Ни Јувентус није преживео корону- али ништа...
g

gost1234567

pre oko 3 godine

Ili stara dama nova zrtva korone
T

TiP

pre oko 3 godine

Pirlo italijanski Frenk Lampard, ovi veliki igraci po difoltu uglavnom totalni glupaci za trenerstvo, a Juventus sa polutanima hoce usatog, presmesna ekipica.
N

Nemanja77

pre oko 3 godine

Za razliku od Pirla Lampard je imao uspeha u prvoj sezoni. Doveo je ekipu punu klinaca do TOP 4 Premier lige i Lige Sampiona
A

Alex55

pre oko 3 godine

Još je Lampardov Čelsi u prvoj sezoni igrao bar lep fudbal, za Pirla mi nije jasno kako uopšte želi da igra. Čovek nema stil, ni napadački fudbal, ni defanzivan. Em ružno za gledati, em neefikasno. Stvarno smešan trener.
K

Ko si ti

pre oko 3 godine

Kako vi ono danas rekoste OVO SU RONALDOVE UTAKMICE. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pa jesu on je direktan krivac za 2 gol porta
B

Bata Milasin

pre oko 3 godine

Odlicna utakmica, bas ono zbog cega je fudbal ono sto jeste, i sta reci za porto, lavovska borba, u ovakvoj utakmici igrac manje 20 i nesto minuta regularnog dela i produzeci. Oliveira majstor, a za juve ne bih previse trosio reci, po ko zna koji put su ove sezone smesno odigrali, i pokazali da su daleko od onog juvea pre 2-3 godine, i bice potrebno vremena i promena da bi se ponovo takmicili na najvisem nivou. Ovo bi trebalo biti kraj pirla konacno, a mislim da ce i Ronaldo pakovati kofere na kraju sezone.
F

FC PORTO

pre oko 3 godine

Svaka cast Kujpersu na trudu, pokusao je ali nije islo. U Italiji mozete, ali u Europi bome ovo ne prolazi, uvijek ima pravde. Bravo Porto

nikola.p

pre oko 3 godine

Koju li si utakmicu ti gledao druže...auu...
B

Baksuz

pre oko 3 godine

Kakav je Pirlo trenrcina ...

Mali peca

pre oko 3 godine

anjeli bi da manja format takmičenja ,a njegov juve ispada od porta 20/21 Lion 19/20 Ajax 18/19
E

Emerson

pre oko 3 godine

Baš zato, misli čojek bolje da se sramote protiv Reala i Barce nego protiv Lyona i Porta :D
B

Bravo

pre oko 3 godine

Porto. Svaka cast. Stalno su konstantna pretnja velikim klubovima. Pepe je ministar odbrane u Porto. Juventus ocajan. Drugi gol je Ronaldova krivica jer siri noge i lopta mu prodje kroz. Imaju najgori vezni red Italije ubedljivo. Pirlo ako sad ne popije otkaz, ja ne znam. Tesko do skudeta a ispali vec u osmini finala LS. A sportski direktor da se zapita kako je uspeo da slozi bas toliko los vezni red? Vidi se da je Marotta bio tata sportskih direktora. Vidi kakav je tim covek sklopio u Interu, kakvih je imena doveo za relativno male pare.
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Ja to uporno pricam vezni red Juventusa je tragikomedija, bez pravog znalca sa loptom, sve neki indijanci. Sandra i Danilame treba pominjati. Sve u svemu jedino sto su pogodili je Kijeza. Ova ekipa i da je prosla to je bio krajnji domet, ali ispasti od treceplasirane ekipe Portugalske lige je sramota!!! Porto nista nije pokazao a otisao dalje, 2 gol Porta tragikomedija, i golman ovo mora da brani.

Lemi

pre oko 3 godine

Jos sutra da ispadne Barsa i mozemo da kazemo da je vreme Mesija i Ronalda konacno gotovo. Dugo je i trajalo, predugo. Dva doktora kakva se vise ne radjaju. Fantasticna utakmica, taman kad mislis da je to to, da si sve video i znas sta ce se desiti eto novog obrta
G

Gddd

pre oko 3 godine

Ako si gledao barsu za vikend, verujem da ne bi rekao da je mesijevo vreme prošlo.
b

buflon

pre oko 3 godine

smeča od klubova tipa Inter i Đubrentus se samo brukaju u Ligi Prvaka. Sedmerostruki prvak Europe dolazi slj. sezone osvjetlat obraz ovim debilima
g

gege

pre oko 3 godine

To je meni veceras palo na pamet. Zna se koji klub iz italije je simbol LS.
L

La beneamata

pre oko 3 godine

Kad
A

Azex

pre oko 3 godine

Godina za godinom, tri puta već od izrazito slabijeg tima Juventus ispada...
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Svaka cast na zelji, hrabri jesu ali ronaldo je ovo resio. Prepotenko, trce kontru ima coveku da da loptu u prostor da izbije sam na golmana ili da sutira on kroz dva igraca. Pogodite sta je izabrao. U zivom zidu okrece ledja, bezi, zamisli da te pogodi lopta a fudbaler si, pa to je uzas zivi.. indijanac klasican
i

igimigi955

pre oko 3 godine

uvijek neugodni porto
G

Gost_Realan

pre oko 3 godine

Nastavlja se sramocenje Juventusa , vec trecu sezonu ispadaju od nizerazrednih ekipa , nema pomoci sudija nema prolaza.I jedno pitanje da li je vcrs igrao Cristiano Ronaldo ???
K

Kako mislis

pre oko 3 godine

Nizerazredna ekipa.... Juve je za porto u 21. Veku nizerazredan s obzirom da je porto u zadnjih 20 god uzo ls i dve le a juve veliku nulu
W

Wue

pre oko 3 godine

Iskreno ne mrzim Juve..samo mi je drago zbog Anjelija sto su ispali.Citam ono danas i mislim dokle vise sa unistavanjem sporta..
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

Kakav je igrac Serdjo Oliveira, klasa !!! Tehnika, pregled igre, pas, prekid, trcanje..svaka cast majstore !!! Bravo i za ostale u Portu zasluzeno
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Uporno pricam lise Kijeze tu nema igraca, momak poginuo i veceras!!! Kjupers tragikomedija, Pirlo tragikomedija, brani rez i ide u produžetke sa igraca vise? Teska neznalica. Sve u svemu, obektivno losiji tim ide dalje, antifudbal je jos jednom pobedio fudbal ko zna koji put u LS, ali tako je kako je. Ne mozes na ovom nivou da masis 10 zicera i da ocekujes da te sreca pogleda.
Z

ZnalacIzPorta

pre oko 3 godine

Da, daš tri gola Juveu u Torinu, to može samo antifudbal. Fun fact: ekipe sa igračem manje se uglavnom brane, pogotovo u ovim situacijama.
E

Emerson

pre oko 3 godine

Ako tko igra antifudbal to je onda Juventus, odi okulisti momak
S

SI0ba

pre oko 3 godine

Znači, najgluplje moguće pravilo u fudbulu je „gol u gostima“!!! Ne mogu da shvatim kako godinama se niko ne pobuni protiv toga? Nisam fan Juventusa, {nisam ni pukao na tiketu :) } čak mi je i drago kada „slabiji“ tim prođe ali ovo pravilo me užasava i gadi mi se i to godinama unazad!!!
H

Holmes

pre oko 3 godine

Zasto???
j

ja psv !

pre oko 3 godine

Zasluzen prolaz Porta
F

FC PORTO

pre oko 3 godine

Jedna je tripleta na cizmi
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Pa kako sad to oni imaju penalda :))))) rece ja tebi jos na pocetku sezone da Serijasi B nemogu dalje posle grupne faze, a kad se samo setim koja radost ti i ostali kad je Serijas B izvukao Porto na zrebu, sa igracem vise nisu uspeli na svom terenu da prodju dalje, verujem da te sad vise ovoga sramota nego ispadanju u Seriju B zbog kradje bodova :))))))))))))))))
G

Gostic de Cic

pre oko 3 godine

Juventusova politika dovodjenja igraca za DZ im se obila o glavu, Rabio i Artur su sramota a bekovi ne daj Boze, iako sam totalno nepristrasan za ovu ekipu, mogu da kazem da nisu ni zasluzili da idu dalje dok je Porto disciplinom pokazao sve, svaka im cast. Hala Madrid!
m

murinjo

pre oko 3 godine

neka, valja se hehehehe idemo porto
I

If

pre oko 3 godine

Peomiheni ime iz cr7 u CR0
k

komedija

pre oko 3 godine

pa ti dovedi kristinu da ti unapredi klub hahahaha
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

I treba tako bre. Potpuno zasluženo. Bravo za porto. A ti anjeli pravi superligu, samo vi trenutno niste taj nivo. Ne mozete osminu finala da prodjete evo vec 2.sezonu. E moj ronaldo, sta si docekao, da te ajax, lion i porto izbacuju iz tvog takmičenja. Al sam si birao, zasluzio si.
G

Gost12

pre oko 3 godine

I onda dodje Anjeli sa svojom idejom da osnuje Superligu.Pa Juventus ispada 3 godine zaredom od timova kao sto su Ajax,Lion,Porto.Ja da sam on pokrio bi se po glavi i bio srecan sto uopste ucestvuje u LS.

07.08.16

pre oko 3 godine

Niko nije ocekivao od Juvea da osvoje LS,daleko od toga,jer nemaju kvalitet,ni pobednicki mentalitet.Bas kao sto niko ne ocekuje da uzmu Seriju A.Ali,ovako rano ispadanje iz LS,je sigurno udarac.Meni se nekako cini da je Uprava svesno pustila ovu sezonu niz vodu,jer nelogicno je ocekivati da sa Prilom i ovakvim igrackim kadrom,ti napadas LS.Cak su spremni i da izgube Seriju A,tako mi to izgleda,samo sto nije bas tako 'obnarodovano".Ova ekipa,ako ostane na okupu,sa Pirlom,ce verovatno dostici neki visi nivo narednih sezona,kada neki igraci koji sada igraju dostignu puni potencijal,ili kvalitet,ali sada ovaj tim je daleko,daleko bas od nekih velikih ciljeva.40 minuta u regularnom toku,plus 30 minuta u produzecima sa igracem vise,i Juve ne moze overi prolaz,cak i primaju pogodak.Sa takvom igrom i ne mozes da prodjes.Porto takmicarski tim,borben,osetili su jos u prvom mecu da mogu,to su i pokazali.Navijao sam za njih,bice tvrd orah i u narednoj fazi.
j

je_suis_ronaldo

pre oko 3 godine

ja se nadam da ce ronaldo u svojoj 6. sezoni odvesti Juve do finala makar, a da u Pirlova ekipa proigra makar u njegovoj osmoj....i naravno, ronaldo povecati platu na 45m, dok Pirlo zasluzuje vecu platu od Kontea, makar za milion, to znaci 13m
j

jahahaha

pre oko 3 godine

Dobro je ispadose ljigavci, trebali su 3 crvena kartona da dobiju. Zna li neko što nije igrao Ronaldo, je l povreda neka u pitanju? :))

Lafarge beton

pre oko 3 godine

Zaista jako hrabri porto! Bravo! A moram reci i jedno od najgorih sudjenja u poslednjih nekoliko godina... kajpers pogubio sve konce...