Komentari na vest

Solskjerova ispovest: Generacija Z nema ambicije, kao trener triput nedeljno podeliš 14 otkaza

A

Andjusara

pre oko 2 meseca

Matić je sam pričao da je Pogba bio najgori... Doveli Sanča takođe straletu i to je to... Bruno kakav god da je, bar se ne BOJI... Možda malo da se smiri ali opet bolje i to nego da je kao ovi...
T

The ser

pre oko 2 meseca

Ljudi,meke su nive generacije mnogo! Da ne pricamo o fudbalu vec uvopste. Oni vole da bude zvezde i lagodan zivot,ali kad treba da cuje neku kritiku,da izadje ispred javnosti da kaze nesto - plasi se pritiska. Ali je frajer najveci kad izadje na teren skockan kao da je krenuo u separe sa drustvom. Ne moze gerard,gatuzo,toti,vidic da bude deo modernog fudbala jer ovi klinci nisu spremni kad obuku tres da se osete kao vojnici.
g

gost335356

pre oko 2 meseca

skoro pa sam saglasan sa svim ovim ALI u dobroj mjeri za ove nove generacije smo krivi mi i stariji od nas...neko je njih morao vaspitati, govoriti im neke stvari kada su bili mali i očito se tu napravila greška koja se danas naplaćuje...
G

Gost....

pre oko 2 meseca

Ronaldo je Solskera kostao otkaza, i ako je dosta pomogao Unitedu davao neke vazne golove ali nije ispostovo pravilo da nemoze igrati stalno a Solsker ga nije ostavljo na klupi ili nije smjeo ? Vidjeli ste svi kod Ten Haga sta je radio ,nije doso na pripreme napustao Stadion i to kad vide mladji igraci normalno daje onda snjima tesko radit. Zasto on ne a mi moramo, Grinvud se naj manje slagao s Ronaldom u igri radije ce napucat nego dodat loptu,dobro je United tad igrao snjima pozzzzz
G

Gost Zlatko

pre oko 2 meseca

Kaže "plašili su se možda reakcje, ali moraš da razumeš i psihičko zdravlje igrača". Bitno da ste im dali 100 ili 150 hiljada nedeljno. Njemu legne 100 hiljada i baš ga briga da li je dobio od Sitija 5 komada. Dobiješ 5 komada a brineš za "psihičko zdravlje igrača". Jaoj, rasplaka me. Za 5 komada mu uzmeš tih 100 hiljada jer ih te nedelje nije zaslužio. Ne pojavi se pred novinarima uzmeš mu još, shodno pravilniku. Pa da vidiš sledeći put. Lako je biti faca kad ide. Budi faca i kad je loše. Klincima ste dali tolike pare da nakon četiri mesečne plate ne moraju više ništa da rade u životu. Oni misle da su uhvatili Boga za onu stvar i baš ih briga. Ako mu ne daš ti, daće neko drugi. Lova kaplje, slike na mrežama, avioni, kamioni, žene na sve strane... Baš ga briga za medije i 5 primljenih komada. Današnjim klincima fali uzor u ekipi (Bane, Lampard, Džerard, Del Pjero, Toti, Materaci...) i neko ko će da ih našamara povremeno (Siniša, Kouto, Gatuzo, Davids...).
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Apsolutno. Takođe su postali prezaštićeni kao zvezde. I onda će vlasnici pre da skrešu krila i autoritet treneru nego da usijanu glavu zakucaju za klupu. Bilo je ega i problema i ranije. Sećam se da je neko od igrača Reala jednom pričao da je svlačionica patila jer se više pisalo o Bekamovoj aferi nego o timu Reala. Ali to su bili izuzetci a ne pravilo. Evo pogledajte Mbapea. Čovek je sve i svja u PSŽ. Ko će njega figurativno da uhvati za uvo i malo ga protrese? Pa predsednik države ga moli da ostane u klubu. I on sad treba da bude poslušan. Sećam se kada je Stanković pričao, na njegovom prvom okupljanju reprezentacije on sa cigaretom u ruci a ulazi Mihajlović. Stanković se usro. Nije znao da li da je baci ili proguta. Ko će od ovih klinaca da prihavti nekoga kao autoritet?
g

gostionica

pre oko 2 meseca

pa nije im on dao, valjda uprava i moderno doba u kojem agenti izvuku svaki dinar i još malo više od toga... osim toga, s obzirom šta se sve dešavalo u tom klubu nakon Alexovog odlaska, tu da su klop i guardiola zajedno došli, propali bi nakon dve sezone, jednostavno je situacija na vrhu bila gubitnička kad su sportski rezultati u pitanju, ali zato su znali potpisati brutalne sponzorske ugovore, zbog kojih su i mogli onako potrošiti, ali opet iz drugih interesa, a ne sportskog rezultata
И

И

pre oko 2 meseca

Šteta što, kad je Ronaldo davao one intervjue, svi su se uhvatili isključivo priče da li on zaslužuje da igra ili ne, a u zapećku je ostalo ono što je pričao o stanju u klubu. Mislim da je bilo totalno nebitno da li će čovek od 37 godina igrati ili ne, ali kad takav lik priča o disciplini i profesionalizmu, tu ga treba slušati.
V

Vinegar

pre oko 2 meseca

Jednostavno stari stil ne moze sa novim generacijama. Fergusonov stil ne bi danas prosao. Zamislite kad bi gadjao kopackom danas Rasforda? Pa uhapsili bi ga isti dan i zabranili mu da se bavi sportom.
W

Wij

pre oko 2 meseca

Pa i treba. Mozes da budes odlican trener i bez agresije prema igracima. Ne vidim sto se na to gadjanje kopackom gleda kao na neki herojski cin, kao da je to za pohvalu nesto.
P

Psgcity

pre oko 2 meseca

Ferguson nije gadjao kopačkom Bekama već slučajno šutnuo i pogodio ga
V

Vinegar

pre oko 2 meseca

Nije samo Bekam u pitanju, vec i Forlan kad je odlucio da uzme druge krampone iako je padala kisa pa se poklizao i omasio gol.
Š

Šššššš

pre oko 2 meseca

Ne da bi mu zabranili da radi, nego bi prvo popio otkaz, onda bi ga Rashford tužio za uznemiravanje, fizički napad i rasizam, onda bi mu zabranili da radi, onda bi otišao na robiju 5-10 god i još bi ga crnci u zatvoru vikali ispod tuša.
G

GeOs

pre oko 2 meseca

Inace, Ferguson je uso u svlacionicu, uzeo kopacke i gadjao Bekama ? Ljudi, nije tesko, guglajte, nije ga on gadjao namerno. Usao je besan i sutnuo kopacke... jedna je odletela i pogodila Bekama.
M

MANOL0

pre oko 2 meseca

Nije ferguson gadjao bekama kopackom nego je usao u svlacionicu i ljutito sutnuo kopacku koja je bila na podu i pogodio bekama.
C

CR Solsaja

pre oko 2 meseca

Cek malo, vracen je CR, i on se cudi sto covek koji nije mrdnuo u presingu od kako je otisao u Real, nece sa skoro 40 god da juri po terenu?! Druze, da si trener, ti onda nastimujes ekipu i postavis je tako da drugi to odrade.. CR nije vise to, ali na zalost i kao takav je najvise sansi kreirao.. Masili su ih ovi veliki majstori fudbala kao od sale, ali zato presing kad udare ti likovi, e tu dobije Junajted tri na karte...... Iskoristis sve kvalitete svojih igraca, i sto vise mana sakrijes, to je bre uloga menadzera valjda!
S

Solskjaer kralj

pre oko 2 meseca

A ovi ostali posle Fergija se naosvajali titula samo tako. Izuzev Murinja koji je i nesto osvojio sa njima.
B

Bukayo

pre oko 2 meseca

Fernandes je uzasan kapiten. Kada god njegov klub gubi, stvara tenziju, prenosi nervozu na saigrace i dobije zuti karton. Nikada nije podigao ekipu svojim drzanjem. Megvajer, sa druge strane nije mogao da iznese teret trake. Igra mnogo bolje od momenta kada mu je oduzeta. Jedini lider te ekipe je Skot Mektomine. Sto se tice ovoga da Solsker nista nije osvojio jer mu je Megvajer bio kapiten, to nema veze sa zivotom. Nista nije osvojio jer je preko puta sebe imao monstruozan Siti i Maneov i Salahov Liverpul. Takodje i Tuhelov Chelsea. U takvoj konkurenciji biti drugoplasirani, kao sto je on bio u sezoni 20/21 je uspjeh vrijedan postovanja.

Bojank91

pre oko 2 meseca

Sve to stoji ali Junajted je parirao budzetom, a opet nije bi bio ni blizu neke titule