Milanović (© MN Press)
Milanović (© MN Press)

Spartak rešio pitanje trenera: Došao čovek sa 210 utakmica u Superligi

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.03.23. | 09:26

Milan Milanović u Subotici

Opet je Milan Milanović prisutan u srpskom fudbalu. Iskusni stručnjak dogovorio je saradnju sa Spartakom i početkom naredne sedmice trebalo bi zvanično da bude promovisan u Subotici.

Milanović (60) stiže na Gradski stadion da zameni Ljubišu Dunđerskog, pošto je dosadašnji strateg podneo ostavku posle tri uzastopna poraza, a samo jedne pobede u 2023. Uprava kluba je procenila da je Milanović odgovarajuće rešenje, ceneći činjenicu da je vodio čak 210 utakmica na terenima Superlige.

Izabrane vesti

Poslednji angažman, doduše, imao je u inostranstvu. Završnog dana prethodne kalendarske godine istekao mu je ugovor sa Tobolom iz Kazahstana, pa je sad spreman za nove izazove. Počev od onog u Kragujevcu, 1, aprila sa Radničkim 1923, posle čega do kraja osnovnog dela prvenstva Plave golubove čekaju okršaji sa Crvenom zvezdom kod kuće i Kolubarom u Lazarevcu.

Milanović je tokom trenerske karijere vodio Hajduk, Novi Pazar, OFK Beograd, Rad, Radnički iz Niša, Zemun, Radnik, Mačvu, a u inostrastvu Šerif iz Tiraspolja, kazahstanski Irtiš, Alaškert iz Jerevana i pomenuti Tobol.


tagovi

Spartak SuboticaMilan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara