"Jelena Čanković"
"Jelena Čanković"

Spartak vratio Jelenu Čanković iz Barselone

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.07.14. | 21:19

"Potrudiću se da u narednih šest meseci pomognem klubu i da ove godine sa Spartakom napravimo dobar rezultat u Evropi“, rekla je nova akvizicija kluba iz Subotice

Jelena ČankovićJelena Čanković, sada već bivša igračica Barselone iz Španije, ponovo će obući plavo-beli dres koji je nosila tri pune godine. Jelena je ostvarila svoj san, uspela je da sa Barselonom osvoji špansko prvenstvo, osvoji Kup Španije i da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona, ali zbog dosta složene situacije u funkcionisanju katalonskog giganta nije želela da produži ugovor. Veliki broj evropskih ekipa bio je zainteresovan za aganžman Jelene, ali rukovodstvo šampiona Srbije je bilo uporno u nameri da je dovede i pomogne svom klubu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.  
„Prošla sezona je za mene bila veoma uspešna, presrećna sam jer sam uspela da ostvarim svoj san i budem deo Barselone. Ipak, do dogovora o nastavku saradnje za narednu sezonu nije došlo zbog određenih problema u klubu, ali i pored toga sam veoma zadovoljna zbog činjenice da sam sa Barselonom ostvarila lepe uspehe. Biti deo takvog kluba je ogromna čast i veliko iskustvo za mene, drago mi je što sam uspela da u takvom klubu ostavim trag i zabeležim odlične rezultate. Pored interesovanja evropskih klubova, izabrala sam ono za šta sam smatrala da je najbolje za mene u ovom trenutku i prednost dala Spartaku. Potrudiću se da u narednih šest meseci pomognem klubu i da ove godine sa Spartakom napravimo dobar rezultat u Evropi“, rekla je Jelena Čanković.

Sportski direktor ŽFK Spartak Bojan Arsić imao je samo reči hvale na račun Jelene Čanković.
„Uspeli smo u nameri da dovedemo Jelenu. Ona će svojim iskustvom i odličnim fudbalskim kvalitetima dati jednu novu dimenziju Spartaku, koji želi da i ove godine prođe u 32 najbolje ekipe u Evropi. Sa Jelenom ćemo mnogo dobiti u evropskim nastupima, ona je svojim majstorijama krasila igru Spartaka u predhodnim godinama i siguran sam da će nastaviti tim putem. Srećni smo što je Jelena ponovo deo plavo bele porodice“, izjavio je Arsić.

Izabrane vesti


tagovi

žfk spartakJelena Čanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara