Spiridonović dočekao Stankovića i uzeo broj 70

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.07.20. | 17:21

Veliki planovi Zvezdinog novajlije

Zvezda je konačno dočekala Srđana Spiridonovića. Doskorašnji član poljskog Pogona zbog virusa korona nije mogao da se od početka priprema stavi na raspolaganje Dejanu Stankoviću. Ipak, do evropskih izazova ima još vremena, tako da krilni fudbaler ima sve preduslove da uhvati takmičarsku formu i pokaže zašto je doveden.

Izabrane vesti

“Korona me je malo ukočila i nisam bio tu od samog starta priprema. Desilo se nenadano, ali šta je tu je. Presrećan sam što sam stigao na Divčibare, upoznao sam se sa svim saigračima, trenerima i stvarno sam oduševljen kako su me prihvatili. Zadovoljstvo mi je što sam deo ovakvog tima koji može i želi mnogo”, rekao je Spiridonović.

Momak, koji će nositi broj “70” na leđima, nije imao mnogo vremena za upoznavanje sa Dejanom Stankovićem.

“Ubeđen sam da će naša saradnja biti sjajna. Od njega mogu mnogo da naučim. On je fudbalska legenda i verujem da ćemo njegovu viziju i filozofiju na terenu pretvorimo u delo. Ništa nam ne stoji na putu da tako i bude. Očekivanja od ove sezone su naravno najveća – dupla kruna i grupna faza u Evropi. Sve ćemo uraditi da postignemo najbolji rezultat”.

Srbin iz Beča ima velike lične planove

“Na prvom mestu je da pomognem ekipi što više mogu kako bi Zvezda postigla najbolje rezultate. Takođe, voleo bih da postignem što više golova, kao i da asistiram saigračima. Ne u smislu da budem sebičan i da budem u centru pažnju već da ekipa što bolje igra i postiže rezultate”.


tagovi

Srđan Spiridonović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara