Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart Bet potpisali milionski ugovor

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 11:28

Vrednost sponzorstva je 1.000.000 evra

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Kompanija Mozzart Bet već izvesno vreme sarađuje sa klubovima unutar Sportskog društva Vojvodina, a danas je ta saradnja ozvaničena potpisivanjem ugovora između predsednika Sportskog društva Vojvodina Dragoljuba Zbiljića i generalnog direktora kompanije Mozzart Bet Slobodana Prodanovića. Vrednost sponzorstva je 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Prvi čovek Sportskog društva Dragoljub Zbiljić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa kompanijom Mozzart.

"Drago mi je da su presednici svih klubova iz Sportskog društva Vojvodina ovde pristuni. Zahvaljujem se kompaniji Mozzart Bet koja duže vreme sarađuje pojednično sa svim klubovima. Mozzart Bet je generalni sponzor Sportskog društva Vojvodina, što je teren da razvijamo školice sporta, jer ćemo kroz čitav niz društveno-odgovornih akcija obezbediti bolje uslove, a uz sredstva koja nisu mala možemo da nastavimo da sanjamo velike snove i donosimo pehare u naše vitrine", rekao je Zbiljić.

Generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović raduje se nastavku saradnje.

"Nema mnogo šta se doda na ove reči. Pojedinačno sarađujemo sa klubovima iz Sportskog društva Vojvodina i sad je ovo podignuto na jedan viši nivo. Ovo je značajno za školice sporta i u suštini uradićemo sve što možemo na obostrano dobro. Neka nam bude sa srećom buduća saradnja", rekao je Prodanović.

Ispred Mozzart fondacije obratio se i Borjan Popović.

"Kompanija Mozzart osnovala je svoju fondaciju prošle godine time smo pokazali naše zajedničko opredeljenje da deo naših sredstava ulažemo i u društvenu zajednicu. Generalno sa Vojvodinom i gradskom vlasti imamo dobru saradnju, učestvujemo u brojnim projektima, i tu smo da pomognemo gde god možemo. U svakoj našoj akciji nastojimo da damo humanitarni aspekt, a ove godine započeli smo sa donacijom terena za mali fudbal. Nema mnogo takvih objekata koji će svima biti dostupni, posebno našoj deci i nadamo se da ćemo sa kabinetom gradonačelnika pronaći najbolje lokacije kako bismo kroz naše aktivnosti omogućiti bolje i lakše bavljenje sportom", zaključio je Borjan Popović.



tagovi

SD VojvodinaDragoljub Zbiljićkompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara