Komentari na vest

Sprema se bura u Gornjoj varoši idućeg vikenda: Zemun kiksnuo, OFK Beograd prišao na minus tri

G

Genijalna ideja

pre 12 meseci

Treba staviti termin tekme da bude nedelja u 11h, i deliti flajere pozivnice ljudima na zemunskom buvljaku da dođu na tekmu jer će biti i dž ulaz. Zemunski buvljak ujutru poseti više desetina hiljada ljudi, i onda kad masa nagrne na tekmu da bude argentinska atmosfera sirotinje, upeklih lica od izloženosti suncu, i snažnog vonja, i negde 10 000 gledalaca bi pravilo sjajan ambijent, a pre 10 000 gledalaca nema loše tekme.
К

Крагујевац леее

pre 12 meseci

Ајмо Земунци браћо наша!
s

sms

pre 12 meseci

Čuj, Sima Krunića...Šta je bre ovo, gde smo mi, u crnogorskim brdima da ovako govorimo? Bio sam kod Sime, video sam Simu, to je srpski jezik, neznalice jedne!
O

Ostav

pre 12 meseci

Ako je nominativ Simo, genitiv je Sima. A ako je nominativ Sima, onda je genitiv Sime. To je se bar ranije učilo u osnovnoj školi.
1

111555

pre 12 meseci

То што си написао је тачно уколико је он Сима, а пошто је он Симо ти си једина незналица.
Г

Гос'

pre 12 meseci

Хаха, па ти благе везе са животом немаш. Ако се човјек зове Симо, наравно да ћеш рећи био сам код Сима а не Симе. Српски језик има два званична изговора екавицу и јекавицу. Јекавица се користи у Западној Србији, Црној Гори и Републици Српској.
H

Hayvan

pre 12 meseci

Moras stvarno biti jadan da bi gledao srpski fudbal. Sve kriminalci na vrhu
G

Gost 3

pre 12 meseci

Земуну је свирамо много пенала ове сезоне али данас чист пенал у Борчи није свиран.. Гура се ОФК Београд да уђе илом или силом. Нису ни Земунци без заштите. Тако да би било најбоље због свих малверзације оба клуба затворити на неко време, а њихове претпостављене и менторе мало или мало више иза решетака.
M

Miki NBGD

pre 12 meseci

OFK-a je slavan klub sa tradicijom i sramota je sta su mu uradili,a ti isti su postavili juniore svoje na funkcije.Gadi mi se kako igraju namestene meceve,a takodje mi se i Zemun zgadio(ima ona narodna,Ko o cemu.......),pozivaju se na postenje i pravdu,a pozatvarali su sve meceve kao i rival im sa Karaburme.Pogledajte samo tabelu SL Beograd,jesenji sampion Zvezdara zaostaje 20-ak bodova za ovim dvojcem,koji su na prolece u boljolj formi nego Mancester Siti.Tuzno je sto takva dva velika kluba igraju taj rang,a vidim i Rad im se pridruzio,a takodje je tuzno sto zatvaraju meceve,a pozivaju se na postenje.Inace zelim i Zemunu i OFK-i ne PLS nego SuperLigu,jer po tradiciji i svemu to zasluzuju,ali na posten nacin.
в

велики Звездаш

pre 12 meseci

Ужас криминала у Звезди, у фудбалу, Партизана у кошарци, и деце криминалаца у ОФК... ИСКРЕНО СЕ НАДАМ, ДОК ИМ ЈЕ ОВА ФЕЛА У КЛУБУ ДА НЕЋЕ ИЋИ ДАЉЕ. СВЕ је бре изрежирано... Да ли стварно мисле да смо толике будале или мисле да су толико недодирљиви!?!?!?
k

kako

pre 12 meseci

protiv Borce nije zatvorio sko je sve zatvorio?!
n

nestain13

pre 12 meseci

U slučaju istog broja bodova gleda se međusobni skor a ne gol razlika. Informišite se malo pre nego što izbacite neku vest, ipak ste vi sportski portal.
C

Cirkus

pre 12 meseci

Utakmica se igra u Subotu u 14, Direktan prenos na Arena sportu, Utakmicu ce suditi Srdjan Jovanovic, iskreno, ne zna se koja je ekipa losija, a bitno je da traze sudiju sa super lige, tako da je od 0-2 sigurica 😀
F

Fußballspieler

pre 12 meseci

Rodjen sam u Zemunu ali bih jako voleo da se OFK plasira u viši rang iako mi se ne svidja rukovodeća garnitura kluba. Takav klub i takva tradicija zaslužiju viši čak i najviši rang takmičenja. Taj klub je tako značajan za istoriju srpskog fudbala, tolike legende su tamo stasale, sva ta romantika zaslužije da bude u vrhu. Nadamo se nekim boljim vremenima i za klub i za srpski fudbal!
i

ima li pravde

pre 12 meseci

Ti nisi Zemunac, ti se javljas direktno iz kancelarije OFK Beograda i imas ime i prezime. Ono sto se u ovoj sezoni radi Zemunu, jednoj casnoj ekipi, nije zabelezeno do sad! Radi se ni sto se 1998. nije radilo, OFK i BASK formiraju tabelu. Napree Zemun u ovoj nepravdi do pravde i pobede.
g

gostizbarse

pre 12 meseci

@ima li pravde Ajde ne trabunjaj okolo, nisu ovi iz Ofk cvecke, ali i vi ste zatvorili bukvalno sve do jedne utakmice i evo prvi kiks i odma kukate, odma su svi protiv vas, dobro svi znaju i ko stoji iza Fk Zemuna.. Tako da ta vasa prica i pravljenje zrtvama ne pije vodi...
K

Kakva

pre 12 meseci

bura? Zna se ko vodi OFK. Terzin i Mrkelin mali. Po naređenju moraju da uđu da budu još jedna filijala zvezde.
s

sasa zemun

pre 12 meseci

Prvo moras znati za koji rang se takmice zemun i ofka pa tek onda pisi o filijalama i sta god
p

prti

pre 12 meseci

Inace Zvezda bez njih ne moze da osvoji titulu nikako ima krs ekipu u odnosu na konkurente?

@prti |

pre 12 meseci

To je sada trenutno tako dok su Partizanu vezane ruke a Terza se razbacuje kao sto se razbacivo u OFK i slucajno cuveni prelaz uradjen u poslednjoj sezoni u kojoj je OFK igrao najvisi rang i glete ko je bio na celu saveza slucajno omrazeni Tole toliko o njegovom vremenu.
d

denula

pre 12 meseci

Bilo bi dobro kad bi bilo prenosa zemun-ofk !!
L

Lokolo2

pre 12 meseci

Bice prenos sigurno! Samo je pitanjee gde al na MerkurXtip youtube nalogu ce biti sigurno!!!
G

Gogi 123

pre 12 meseci

Mislim da bi bilo jos lepse bilo kada bi bio pun stadion u Zemunu.
s

sapienti sat

pre 12 meseci

Da se ja pitam, i OFK Beograd i Zemun bi igrali Superligu.
p

patuljasti zlotvor

pre 12 meseci

sreca pa se nepitas