©Reuters
©Reuters

Sprint od 80 metara VS katastrofalna odbrana Fulama, Vilok uspeo ono što je Širer uradio 1996. godine (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 17:52

Potvrda izuzetne forme mladog veziste

Njukasl je ove sezone fantastično razigrao Džoa Viloka Arsenalu, pa ga Tobdžije čekaju širom raširenih ruku i vide u važnoj ulozi naredne sezone. Mladi vezista, koji je do 4. aprila postigao samo jedan gol u ovoj sezoni, zaključno sa poslednjim kolom vezao je sedam uzastopnih golova u Premijer ligi i tako izjednačio učinak legendarnog Alana Širera iz 1996. godine.

Vilok je danas protiv Fulama potvrdio izuzetnu formu, sam je vukao kontru dobrih 80 metara, iskoristio sve pukotine u linijama ekipe sa Krejven Kotidža, a na kraju i kaznio katastrofalnu reakciju poslednje linije tima, odnosno sudar dvojice domaćih defanzivaca i poslao loptu u mrežu nemoćnog Mareka Rodaka.

Izabrane vesti

Supertalentovani vezista je napravio sjajan potez prošle zime, kada je otišao na pozajmicu na Sent Džejms Park, gde je dobio važnu ulogu i iskoristo je na fantastičan način. Prava eksplozija u njegovoj formi krenula je početkom aprila, kada je redom postizao golove protiv Totenhema, Vest Hema, Liverpula, Lestera, Mančester Sitija, Čelsija, Šefilda i na kraju Fulama.



tagovi

Džo Vilok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara