Srđan Jovanović pokazuje crveni karton Otaviju na San Siru (©Reuters)
Srđan Jovanović pokazuje crveni karton Otaviju na San Siru (©Reuters)

Srđan Jovanović sudi Mančester junajtedu

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.03.23. | 17:11

Srpski arbitar delegiran za revanš meč osmine finala Lige Evrope između engleskog kluba i Betisa na Benito Viljamarinu

Malo Evropa, pa onda malo MozzartBet Superliga i MozzartBet Prva liga, i onda ponovo – Evropa. Srđan Jovanović sudio je pre tri nedelje utakmicu u Ligi šampiona na San Siru, potom duel između Grafičara i Železničara podno Marakane, a ovog četvrta vodiće glavnu reč na jednom meču Ligi Evrope. Najbolji srpski arbitar delegiran je za revanš između Betisa i Mančester junajteda.

Jovanoviću će pomagati sunarodnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović, kao i Novak Simović koji je dobio ulogu četvrtog sudije, dok će u VAR sobi biti italijanski dvojac Paolo ValeriDanijele Doveri.

Izabrane vesti

Utakmica na Benito Viljamarinu Jovanoviću će biti sedma evropska u Evropi ove sezone. Pet je sudio u Ligi šampiona, jednu u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje i još jednu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Takođe je bio glavni arbitar dva meča u Ligi nacija.

Mančester junajted je u prvom meču na Old Trafordu slavio sa ubedljivih 4:1, tako da je pred ekipom Betisa vrlo težak zadatak. Revanš je zakazan za četvrtak od 18.45.


tagovi

Srđan JovanovićLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara