Komentari na vest

Srce kao planina i instinkt ubojitog golgetera: Luka Zorić savršenim het-trikom obeležio minulu rundu Mozzart Bet Superlige

D

Dobar je decko

pre 7 meseci

Imao decko tremu🤷‍♂️,prvi javni nastup na tv,normalno je da mu nije bilo ugodno.Ali,dobar je fudbale 👌i zelim sve najbolje u daljoj karijeri.
k

kg@

pre 7 meseci

Novi Pazar deli 5 mesto sa čukom (četvrti ima samo 1 bod vise).pobedio je vojvodinu,čukaricki ,odigrao nereseno sa TSC u goste,mislim da su ove sezone sigurno u top 5. I jedini su grad u srbiji gde nema navijaca vecitih(99,9% N.Pazara navija za svoj lokalni klub)Radnicki Kg svake godine tone sve dublje i dublje u svim segmentima🤔(nove generacije u KG 90% navijaju za vecite) nadam se da ove sezon budete 7-8.

Goran Milojevic

pre 7 meseci

а јел играо против партизанке или одмарао за лучанце...?
b

blokada 10

pre 7 meseci

Momak bio na probi u Pazaru... nisu mu verovali. Kragujevac Ale
U

U Novi Pazar

pre 7 meseci

Da je pametan pa da od proleca nastavi karijeri u Nobom Pazaru.Radnicki kg nema ambicije za veci plasman na tabeli sam da opstane u ligi🤷‍♂️neka razmisli malo o tome ako cita ovu poruku(njegov menadzer neka stupi u kontakt sa upravom fkNP)🙂.
k

kg

pre 7 meseci

Alo,oa koliko sate doveli igrača. Sve mladi do mladjeg! nećete moći ovog mladića,jer ćete seboriti za plej of, odnosno čeka vas plej aut. Radnički nema velike ambicije,ali vidim - FK Novi Pazar na sva usta govori o Evropi. POrvo treba reći hop,pa skočiti.
H

Hammers Srbija

pre 7 meseci

I otisao na Arenu kao igrac kola i ne moze da sastavi recenicu, ja razumem strah i sve, ali bole usi i oci, barem popricajte s deckom pre nego da ga zovete u emisiju, vidite da li je kadar da prica...
х

хахахаха ха

pre 7 meseci

гледао и Ја,дечко не уме да састави две реченице....још се и замаглила камера колико се ознојио од треме,водитељ није неки мозак,ал је поред њега деловао као да је Владета Јеротић....
k

kragujevac

pre 7 meseci

Čekajte, da li tražite govornika,ili fudbalera! Ima ono što ima,a drugi nemaju,a nema ono što retko ko ima,a posebnmo fudbaleri. Da, elokventni su samo igrači Partizana i Zvezde, da li ste čuli kako govori i sastavlja rečenice S.Markovićiz Partizana,Belić,ili Mitrović,ili Lučić iz Zvezde.Zato , ne posmevajte se ovom mladiću, čestitom i poštenom, tužnop je to od bolesnih i iskompleksiranih na ovom portalu koji se kriju iza nadimaka i tidjih imena.
B

Blokada 10

pre 7 meseci

Vidim, sve pismeni pisu komentare. Ostanite u rupama, miševi.