Šta sada za Tijaga Alkantaru?

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 13:00

Bajern ili Liverpul

Tijago Alknatara je sinoć verovatno odigrao poslednji meč za Bajern. Već dugo vremena kruže priče da se Španac dogovorio sa Liverpulom pošto je ranije odbio novi ugovor u Bajernu željan novih izazova. Iako Bavarci žele da ga zadrže, veće su šanse da ćemo ga od naredne sezone gledati u Liverpulovom dresu.

Posle finala se Bajernov trener Hansi Flik zadržao na travnjaku u razgovoru sa Alkantarom i medije je intereosvalo da li ga je ubeđivao da ostane u klubu s obzirom da je jedan od najbitnijih igrača u timu.

Izabrane vesti

„Rekao mi je da ostaje“, rekao je Flik na konferenciji za medije i potom prasnuo u smeh.

Potom je nastavio u ozbiljnom tonu:

Jednostavno, zahvalio sam mu kao što sam zahvalio i svim ostalim igračima na svemu što su uradili ove sezone. Ne znam šta se dešava oko njegovog statusa, a ni on ne zna gde će igrati. Nismo pričali o tome ranije jer smo bili fokusirani na Ligu šampiona. Ostaje nam da sačekamo i da vidimo šta će se desiti u budućnosti“, rekao je Flik.

Spekuliše se da je Alkantara već dogovorio lične uslove sa Liverpulom, ali da još nema dogovora između klubova. S obzirom da je Španac ušao u poslednju godinu ugovora, Redsi ne žele da ga plate skupo jer su svesni da Bajern mora da ga proda ili rizikuje da ostane bez obeštećenja. Liverpul je navodno spreman da plati oko 25.000.000 evra, dok Bajern traži desetak miliona više. Kako stvari stoje, dva kluba će se najverovatnije naći na pola puta u pregovorima i Alkantara bi za sumu od tridesetak miliona evra trebalo da pojača engleskog šampiona. 


tagovi

Tijago AlkantaraLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Bajern
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara