Komentari na vest

Stanković drugi najuspešniji Zvezdin trener u Evropi posle Barija, ispred samo Milojević

L

Luja

pre preko 2 godine

Samozvani mister se šlepa zakačen za koeficijente koje mu je ostavio Miloje. Ne daj Bože da je morao da ide od prvog kola uz mizerni koeficijent kao Milojević. Videli bi Evropu nikad. Milojević je izbacivao klubove poput Jang Bojsa, Salcburga, Kranodara, Slavije a ovaj ne može da prođe Omoniju i Šerif. Da ne govorimo o timu koji je zatekao Milojević.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Слажем се са свим што си написао. Додао бих да се надам бољој игри како сезона одмиче, и да ће бити као прошле године кад смо прошли групу и намучили Милан. Често ми не објаве коментар иако никад никог не вријеђам али никог и не штедим, савки пут подвучем да онај Терзић треба да љуби стопе Милојевићу. Све ово је Милоје закотрљао, а управа пола тога успјела да упропасти.
g

gostkost

pre preko 2 godine

Ne razumem, kako navijacima Partizana nije jasno da je fudbal - Crvena Zvezda. Vi ste samo mali klub, bili i ostali. I micite se sa nasih vesti.
g

gost za sasha pfc

pre preko 2 godine

Ajde ovako sinko. Sezona 2008/2009, grupa Uefa, Partizan 4 poraza u 4 meca, 2009/2010, Partizan u grupi Lige Evrope 1 pobeda protiv osmog tima Sahtjora u zadnjem kolu i 5 poraza. 2010/2011 u LS 6 poraza, 2011/2012, prvo ispadanje u kv za LS od Genka, a onda antologija od Samroka. 2012/2013 Partizan u grupi Lige Evrope 3 neresena rezultata i 3 poraza. 2013/2014, ispadanje najpre od Ludogoreca u 3 kolu kv za LS, a onda, antologija od velikana Tuna. 2014 /2015, ispadanje najpre od Ludogoreca u 3 kolu kv za LS, a onda prolazak preko Nefcija u LE grupu gde ste ostvarili 2 neresena i 4. poraza. Znaci ovako, u sedam sezona Vi ste ispadali u kvalifikacijama od Genka, Samroka, Tuna, Ludogoreca, a preko Tromsoa, Ziline, Temisvara i Nefcija ste igrali grupe LE i jednom LS preko Anderlehta, zahvaljujuci i sudiji i sreci, a bilans u grupama je sledece 1 pobeda Partizana, 5 neresenih utakmica i 22 PORAZA GRUPNIM TAKMICENJIMA. Posto se na rang listi Uefa za pobedu u grupi dobija 2 boda, a nereseno 1 bod, vi ste u periodu od 2008 zakljucno sa sezonom 2014/2015, osvojili ukupno 7 SEDAM bodova za vas rejting u grupama UEFA. Toliko je samo Miloje osvojio u sezonu 2017/2018 sa Zvezdom u grupi Lige Evrope. Ajde, neka me ijedan grobar na ovom portalu strucno demantuje da nisam u pravu. Cikam 3 puta. Molim Vas objavite ovaj komentar, jer ipak ovde moze nesto da se nauci i nikog nisam vredjao.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ne priznaju oni to oni imaju svoj univerzum gde su oni gospodari istog.
P

Pozdrav

pre preko 2 godine

A gde su sezone kad smo prosli grupu sa Djukicem, a gde su sezone ona sa Auzburgom i ona kad smo ispali od Az.A gde je sezona kad smo igrali osminu finala le.
r

re>pozdrav

pre preko 2 godine

Kako ti nisi ukapirao da je covek pisao o Toletovom vremenu i o vasih cuvenih 6 titula. Tek kada se Zvezda uzdigla i vi ste poceli da ostvarujete pobede u grupama Lige Evrope, 2017/2018, kada ste prezimeli 2019/2020 kada ste u grupi imali 2 pobede nad Astanom i dva neresena rezultata sa Az Alkmarom. Mada Zeljko Pantic racuna i pobedu nd Mancesterom.
d

djapetooo

pre preko 2 godine

Deki je slab trener, pocetnik ali siguran sam da ce rasti i porasti u jesnog od najboljih. Iako je video svojim očima kako rade najbolji treneri, sto je velika stvar, razocarao me je kako nije umeo da procita igru jednog Šerifa, da ne pricam za prošlu debitantsku sezonu i Omoniju, zatim cudni potezi u najvaznijim utakmicama sa Pankovim umesto Degeneka, Srnićem starterom, Dionijem u spicu umesto Pavkova i dr. Ima mentalitet pobednika i zelim mu sve najbolje u Zvezdi. Ali ne moze se sve na želju, potrebna je i ozbiljna strategija i iskustvo utakmicama...
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Znate neko ima prvog i drugog trenera koji se porede u evropi, a neko ko pravi nizove u nasoj ligi,velika je razlika
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

To sto vi svoje trenere (Stankovic-Milojevic)poredite u Evropi ni malo nije pohvalno.Spomenucemo ovom prilikom neke "veoma uspesne"postignute rezultate Stankovica:Poraz od nekog Kairata,ispadanje iz kvalifilacija za ligu Šampiona od nekog Šerifa a za preostale uspehe nema dovoljno podataka.Nesto je sira uspesnost kod Milojevica pa da ih navedemo:porazi..PSG 1:4-1:6;Totenhem 0:4-0:5;Bajern 0:4-0:6;Liverpul 1:4..slozicete se da su rezultati ne za pohvalu vec da se ćuti i ne spominje struka u klubu.Ako vam ni to nije dovoljno da spomenemo poraze protiv omladinske sekcije Arsenala u obe utakmice,ispadanja od Omonije iz kvalifikacija za LŠ...igranje u Evropi utakmica sa posedom lopte od 25% bez upucenog suta ka golu protivnika.Nezahvalno stvarno i bolje je spominjati ovakve uspehe...ipak je to dosta ponizavajuce za struku averujte mi da u kartonu od trenera kada stoji ovakva statistika jedino mu preostaje posle C.Zvezde rad na nekim egzoticnim destinacijama ili u fudbalski potpuno nerazvijenim drzavama poput UAE gde je zavrsio toliko hvaljeni trener Milojevic.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Vladan je super trener, i ako je izgubio od veleza .. Ali deki je imo trenere kao morinjo erikson itd itd i to se vidilo kako je deki ofanzivan kao da ide u rat i mentalitet je ne vruhinskim nivom, dok vladan jeg fenomen ali nema taj ratni mentalitet, sve ide defanzivno i sporo.. Deki je ipak bolji trener og klarka kenta .
S

Srpskihajduk

pre preko 2 godine

Ajde viking , ne tupi više. Idi lovi foke i bele medvede oko Tromsea.
g

gosturina

pre preko 2 godine

Za sve ove bezobraznike, grobare, koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde i rovare. Prvo, u prethodnoj evro sezoni Zvezda je za svoj koeficijent uzela 10 EVROPSKIH BODOVA,. Isto toliko je Partizan uzeo u Evropi kada je osvajao 6 Toletovih titula za 6 godina. Kao drugo prosle sezone se igrala samo jedna utakmica na Kipra koja se zavrsila nereseno. Penali su uvek lutrija. Znaci prosle sezone je korona odigrala svoje, ne samo za nas vec i za druge. Pa Dinamo je na penale eliminisao Kluz u drugom kolu koga smo mi ove sezone rasturili sa 6:1. Odmah posle ispao od Ferencvarosa u trecem, jer se opet ponavljam igrao samo jedan mec u Budimpesti. Trece, koliko je Serif slab, pokazao je tako sto je gore pomenuti Dinamo rastavio na sastavne delove u plej ofu i usao u LS. Ne vredi spinovanje. Niko od nas delija ne potencira da su oba gola Serifa u obe utakmice NEREGULARNA, da je jedino Zvezdin gol regularan iako je pao posle greske odbrane Serifa. Zeljko Pantic bi, da je Partizan primio takve golove napravio specijal pod nazivom Ceferin i Lakovic urnisali Partizan. Kao cetvrto, ako hocete da poturite tu demagogiju da samo mladi igraju za prodaju, onda vi grobari gledajte mlade i forsirajte mlade igrace za prodaju, igrajte ovu smejuriju od kupa Slavice Cukteras, nemam nista protiv. Titulu naravno videti necete jos dugo. I kao peto, predlazem adminu da vise ne objavljuje avatarske komentare navijaca koji se predstavljaju kao navijaci protivnickog kluba, jer na taj nacin se ne vodi zdrava polemika, odnosno konstruktivni dijalog. Da se ne lazemo svi vi grobari znate i budzet i plate svakog fudbalera i kosarkasa Zvezde, ali kada ste vi u pitanju, lakse je saznati ko je ubio Kenedija.
a

arkhan

pre preko 2 godine

"Milojevic zna da igra na rezultat..." preuzeo AEK, ispao od bednog Veleza.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Sto je moja baba imala obicaj da kaze "od go*ana se gibanica ne pravi", pa tako ni on nije mogao sa onim igrackim kadrom bolje.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

preuzeo zvezdu koja se raspadala,usao u dve lige evrope i dve lige dampiona,cao zdravo
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Nije za poredjenje. Da je Stankovic vodio Zvezdu po sistemu u kom se nije prelazilo iz LS u LE nakon ispadanja bio bi losiji od vecine. Nakon Omonije i Šerifa nastavio je u LE i to u povlascenom sesiru, dok su ostali startovali jos od prvog predkola kao autsajderi.
9

951357

pre preko 2 godine

Da li si ozbiljno napisao "fudbalski Klark Kent"? Mislim razumem kontekst, kao Supermen, ali da li kapiraš da je to zapravo prozivka navijača gromade na osnovu njegovog izgleda? I ti tako nešto ubaciš u tekst? Ozbiljno nepoznavanje materije i ozbiljna uvreda Milojevića!
D

Deano

pre preko 2 godine

Daj čoveče, ne lupetaj. Zašto je uvreda ''Klark Kent''? Supermenov pseudonim, ako nisi znao. Navijači Partizana ga zovu Glavati Klark Kent, a to je već uvreda.
P

Psycho

pre preko 2 godine

svi pljujete Dekija zato sto ispali prosle i ove sad od Serifa tako ste pljuvali i Vladana da ne igra uopste napad sad kad pokusavaju napadacki da iraju ne kazem da uvek uspeva vi pljujete opet ne valja nama i Klop da dodje nasli bi nesto da pljujete kao da samo to i trazite neku glupost da bi pljuvali kao da bi svi vi osvojili LS sa Zvezdom igrala vecina neku menadzer igricu i sad svi strucnjaci strasno kakvo smo drustvo postali
A

A jes

pre preko 2 godine

Bilo tesko pa mi nismo imali uspjeh do dolaska Miloja
R

RedStar

pre preko 2 godine

Lepo je to ali tesko je poreditit razne periode, takmicenja i protivnike. I nebitno je, svi su oni treneri Zvezde koja ima najbolji skor u Evropi, od svih klubova sa Balkana Ukupan skor Zvezde u Evropi: 400 174 92 134 688:532 (+156) 614 bodova (1,53 po utakmici). U najelitnijem takmicenju, KS/LS, Zvezdin bilans je: 147 68 32 47 267:198 (+69) 236 (1,60). Poredjenja radi, Partizan dosta zaostaje za Zvezdom. Partizan u Evropi: 302 120 70 112 464;405 (+59) 430 (1,42). Dok u LS/KS Partizan za Zvezdom zaostaje jos i vise. Bilans Partizana KS/LS: 105 41 24 40 161:133 (+28) 147 (1.40). Zato kazem, nebitno je li Milijevic, Stankovic, Petrovic...Zvetdin bilans u Evropi je gradjen decenijama, najbolji je na ovim prostorima i krunisam titulama sampiona sveta i Evrope kao i finalima kupe Uefa i super kupa Evrope.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Porediti Dejana sa Milojevicem je apsurdno. Prvo zato sto Milojevic tri sezone ni od koga nije ispao u kvalifikacijama (1 usao od prvog kola u LE, dva puta od prvog kola u LS). Drugo zato sto je Milojevic u prvoj sezoni preuzeo ekipu u rasulu i uz neka pojacanja koja su bila ispod svakog nivoa napravio ekipu. Trece je to sto je Milojevic u grupi smrti u LS uzeo 4 boda, sto je ravno cudu. Jedina mrlja kod Miloja su derbiji i ne osvajanje kupa. Bilo kako bilo mora Stankovic jos dosta da uradi da stigne Milojevica.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Mrlja mu je derbi??? Prva sezona igrao je veoma pametno 2 nerešene, u plejofu kada se lomilo dobijo. Drugu sezonu isto im je uradio, 2 nerešene, plejof kada se lomilo opet uzeo sva 3 boda. Da napomenem jedan derbi smo igrali nakon Napolia.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Da derbiji su mu mrlja, uglavnom je igrao na nereseno, a kada je vec imao bolji tim, a Partizan je bio u rasulu trebalo je po mom misljenju da ih dotuce i dobija u derbijima.
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Da je neki trener kao što nije, sa 2 brza igrača koja dolaze, pretrčao bi grupu u kojoj je sada sa lakoćom bio prvi. A on strepi od čukaričkog danas ili partizana u derbiju koji dobi poslednje plasiranu klaru
O

Ovechkin

pre preko 2 godine

Kako su azurni Dekijevi botovi. Hahaha, cim vide negativan komentar o misteru lupaju po 200 minusa.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Čovek je ispao u dve godine od Omonije i Šerifa, izbio nam iz kase jedno 15 miliona evra. Znači, opasan nemač pojma.
P

PoPo

pre preko 2 godine

Dolaze Terzini botovi da hvale mistera.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Vise nije mister sada je Šerif! Deki doziveo upgrade! Dva najuspešnija trenera: prvi doživeo fijasko od Omonije i Šerifa, provukao se protiv tirane a drugi uspeo da ispadne sa AEKom od uvek neugodnog Veleža i bude najuren u ekspresnom roku motkom umočenom u septičku jamu iz Džede, gde je vodeći najskuplji tim Saudi Arabije postavio neslavan rekord po broju uzastopnih poraza! Za njih dvojicu Mare Nikolic je Aleks Ferguson licno!
t

titulaaaaa

pre preko 2 godine

ti si indijanac druze jel znas to??? hahaha
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Nije on indijanac.Nego crno beli praziluk
9

951357

pre preko 2 godine

Kako je lepo živeti u bajkama... Šteta što te realnost debelo demantuje...
g

gost za Kalco

pre preko 2 godine

Panticu, sjasi sa Zvezdinih vesti, evo tvoji su usli u kup konfedercije tekstilnih radnika. Raduj se, Terza dao odobrenje Stanoju da moze da se pobedi Santa nesto. Imas materijal za emisiju.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

ni blizu najskuplji tim saudijske arabije,sa dva klika se proveri,jos bole one titulei dve lige evrope i dve lige sampiona,crkao bi od muke,nakon liverpula te nije bilo 2 meseca,smesan si
N

Nebo

pre preko 2 godine

Neko ko ispadne od Omonije I Serifa u najvaznijim utakmicama sezone ne moze ni da se stavlja u Rang najboljih trenera, tako da...!!??
m

miloj

pre preko 2 godine

uspeh koji su milojevic i stankovic postigli je za svaki respekt. ali porediti to sa prethodnim trenerima je nebo i zemlja. sada je prakticno lakse uci u neko evro takmicenje nego ispasti. staza sampiona, liga konfederacija, bla bla bla... pritom, a ovo posebno vazi za stankovica, ekipe ne mogu da se mere. stankovic ima mozda i najbolji tim u poslednjih par godina, milojevicev sa kataijem i marinom jedino moze da se meri.
s

sta reci

pre preko 2 godine

ovi sto spominju budzet sigurno su navijaci partizana oni su takvu opsednuti budzetima...
G

Gost6r4

pre preko 2 godine

Ovi sto spominju budzet i omoniju I Šerif mu vise zvuce kao grobarski botovi nego navijaci zvezde....
G

Gost335

pre preko 2 godine

Pa I Dinamo Zagreb ima veci budzet od Zvezde pa je izgubio od Serifa 3:0....
R

Rodaljević

pre preko 2 godine

Jedna samo stvar: Neuporedivo je lakše sada doći do grupne faze bilo kog evropskog takmičenja, nego ranije sastaviti tri kola kvalifikacija. Ok, desio se i Kairat i Černomorec, ali Zvezda je ranije umela da već u drugom trećem kolu kvalifikacija za LŠ ili Kup UEFA naleti na Milan, Rangers, Dinamo Kijev, Spartak Moskvu, Bajer Leverkuzen, Lacio, PSV, Zenit i druge timove koji su objektivno bili jači od nje.
v

vuk 777

pre preko 2 godine

sraman naslov, trener koji je ispao od omonije i šerifa a ima 5 puta veći buđžet i bolji tim
V

Vsbsg

pre preko 2 godine

Ovoliko minusa su dobijali i oni koji su govorili da ce za gavru,nikolica i petrovica zvezda zajedno dobiti 5 miliona pa se ispostavilo da je to bila istina. Ljudi jednostavno ne vole gorku istinu vec slatku laz,a istina je da zvezda nikad veci budzet i nikad lakse protivnike u 3 kolu nije imala od prosle i ove godine. Shvaticemo mi sta je terzic tek kad ga neko otjera. Sad se pocinje ahvatati i ko je zapravo mamic. Dinamo samo od transfera zadnjih 5 godina zaradio 180 miliona,a i dalje igra na stadionu koji nema upotrebnu dozvolu za dvije tribine zbog dotrajalosti.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

200% adekvatan komentar. Terzini sendvičari rade ouvrtajm.
I

I have

pre preko 2 godine

@Vsbsg istina, ali broj pluseva i minusa ne pokazuje da je to misljenje vecine. To je samo masinerija botova, lako se vidi kad neko dobije 500 minusa za 2 minuta. I po mnogim drugim stvarima. Nazalost botovi postoje u sve vecem broju bas zato sto i dalje dista ljudi misli da je odnos pluseva i minusa misljenje vecine. Bukvalno sa kim god pricam oko Zvezde ne moze da smisli ni Terzica ni Dekija jer je sa njim u kolu.
O

Objektivan br 1

pre preko 2 godine

Nije da me ovo nesto mnogo interesuje koji je Zvezdin trener bolji ali da su Prosinecki, Djurovski i ostali imali skup tim kao Stankovic imali bi mnogo bolje rezultate. Dajte Stankovicu npr. Prosijev tim tesko da bi prosao bilo kog u Evropi.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Vidim po minusima da je Terzić nabavio vrh kulen ove nedelje.
B

Bon Jovi

pre preko 2 godine

Kakve nebuloze i spinovanje pa pravila nisu više ista. Do pre 5-6 godina u LŠ nije bilo staze prvaka i pratilaca i vrlo brzo smo igrali sa jačim klubovima i ispadali. Isto je i u kupu Uefa, setite sa kakvim timovima smo sve igralu za ulazak a sad pols timova ljudi ne znaju iz koje su lige.
@

@gost1978

pre preko 2 godine

šerif ušao u LS a omonija jedna utakmica na 40 stepeni....
G

Gost07

pre preko 2 godine

Svaka cast Deki..samo napred..
г

геца

pre preko 2 godine

Од толике памети није се сетио да стави Дегенека и Павкова као стартере на почетку сезоне и уигра тим, а да менаЂерски играчи имају предност.
R

Realno87

pre preko 2 godine

Degenek s pravom je bio na klupi, kada ga je ostavio. I kada se vratio pokazao je nesigurnosti u nekim momentima, kriv je za jedan gol. Mada je imao i dobrih trenutaka. Ne može se reci da je 100% pogrešio. Sto se tiče Pavkova sigurno nije top profil napadača kakav danas treba ali je bolje rešenje od Dionija, slazem se da je tu greska napravljena. Al ovde je sva greska na menadžmentu kluba i pogrešnim transferima, skauting uzasan. Svaki igrač Serifa je prakticno bolji od našeg stranca, bekovi, visoki stope, Kolovoz, napadač. Mrkela te igrače ne vidi. Dve godine ne dovodi bekove, samo povratnike imamo i pojačanja na poziciji propalog talenta. Ako kao tim napredujes i spremis da budeš bolji onda moraš kupovati i bolje igrače sa obeštećenjem. Napadač Ibar neće za džabe doći u Zvezdu da se ne lažemo. Nije im valjao Falcineli čovek koji je uz Boacija najskolovaniji napadač kog smo imali i o da do edes Dionija koji se sudara sa igračima. Ako ti ne valja Falcineli ri treba da dovedes zver od igrača ne raspad…
G

Gdhsj

pre preko 2 godine

Od tolikih uspjeha zvezda ne moze prodati jednog igraca za 5+ miliona. To je ko da spavas sa 100zena,a ni jednom vrhunac dostici ne mozes.
N

Niner

pre preko 2 godine

Nije poenta u vrhuncu, nego u spajanju. :)

Mr 007

pre preko 2 godine

Smesan naslov iako je po statistici ispravan. Ovo je prva sezona u kojoj je Stankovic stvarno trener Zvezde,jer je u prosloj sezoni glavni trener bio Miloje 2. Generalno je Miloje 1 (Vladan) jedini razlog zasto Zvezda i dalje igra u evropskim takmicenjima,jer je nestvarnim rezultatima obezbedio vrhunski koeficijent,ali ni to nije bilo dovoljno da ga "navijaci" ne oteraju. Svi znamo da bi Miloje 1 izbacio Serif rutinski,a i Dinamo igrom na kontre,a da bi u ovoj grupi LE izborio najmanje drugo mesto. Ovako,bicemo srecni ako Zvezda ne dobije fenjer u LE i ako uz dosta srece odbranimo titulu prvaka drzave. Kombinacija Mrki i Stankela garantuje to da ce Patlidzan biti prvak,Stanoje forsira neke svoje amatere od igraca,ali je za klasu bolji takticar od Stankovica. Kad je u Zvezdi Miloje 1 bio trener,mogli smo biti egal sa svim timovima igrom na kontre,izuzev najboljih 15 u Evropi recimo. Sad kad vidim ovu prosecnu grupu u LE,razmisljam da je uspeh da Zvezda ne bude poslednja.Sramota!
R

Realno87

pre preko 2 godine

Sa takvim stavom ne treba da pratiš zvezdu. A sa druge strane kad pogledaš šešire lige šampiona vidiš da ti tu nije mesto. Vratite se u realnost.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Kakav Miloje prošle godine?? Kakvevsu to gluposti, zna se ko je glavni i ko odlučuje, dejan je sjajno vodio Zvezdu prošle godine, imao je grešaka ali ih je imao i jedan Ferguson pa šta, biće dobar za koju godinu u Interu ali dežurnim pljuvačima nezadovoljnih pre svega sa sobom ima u Srbiji koliko hoćeš, valjda smo zato i najsiromašniji u Evropi.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

AAAAUUUU...Terzini botovi rade punom parom.
З

Зорањ

pre preko 2 godine

Твој коментар је тужан и јадан.
i

idemoo

pre preko 2 godine

Covek ne moze da se poredi sa Milojevicem. Al sad ozbiljno. Pogledajte ekipe koje je prosao Miloje i njega koji ispada od Omonije i Serifa. Znam da je ovo statistika ali Miloje je drugi nivo bio u Zvezdi.
J

JastrebBGD

pre preko 2 godine

Bice Deki jos žešci kad je kao početnik uzeo duplu krunu plus proleće u Evropi šta će tek biti od njega kad zaplovi dublje u trenerske vode !!!
G

Gost445

pre preko 2 godine

Miloje je vrhunski trener I mnogi su se ogresili od njega, grobari ce mrzeti svakog njih ne racunam...
b

banee

pre preko 2 godine

Da je npr Muslin imao toliki budzet bio bi daleko uspesniji od Dekija koji je, realno, daleko od vrhunskog trenera. Ne vidi se u njegovom radu trenerski pecat vec dobija na suvi kvalitet pojedinaca a kada njima ne ide onda nam se desavaju Kairati, Serifi, partizani itd
A

Analtvoriza

pre preko 2 godine

Dekiju svaka cast za rezultate,ali ne izbaci ni jednog mladog fudbalera. Nikolica,Gavrica,Petrovica jos unazadi.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

ispao od serifa i omonije, stvarno je uspesan