Falko u akciji protiv Spartaka (©MN Press)
Falko u akciji protiv Spartaka (©MN Press)

Stanković ponovo može da računa na Falka

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 12:32

Italijan ozdravio, konkurisaće za mesto u timu već protiv Mladosti

Dijego Falčineli se posle oporavka od korone vrato u tim Crvene zvezde protiv Voždovca i odigrao poslednjih desetak minuta duela na Krovu, a u konkurenciji je ponovo i drugi Italijan.

Crveno-beli su saopštili da je Filipo Falko ozdravio i na raspolaganju je Dejanu Stankoviću već za subotu, kada na Rajko Mitić dolazi lučanska Mladost (19.00).

Izabrane vesti

"Spreman je Zvezdin Italijan za sve izazove, postepeno će ulaziti u pun trenažni proces, ali poslednjih dana nije imao nikakve simptome, pa je za očekivati da vrlo brzo odgovori svim zahtevima Dejana Stankovića", navodi se u saopštenju, uz nadu da će se brzo od Kovida 19 oporaviti i Seku Sanogo.

***

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

***


Falko je od januarskog dolaska iz Lečea upisao četiri nastupa za crveno-bele, ukupno 84 minuta. U prvenstvu je ulazio s klupe protiv Radničkog i Spartaka, kao i u oba susreta šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom. Ostatak sezone poslužiće mu da se vrati u ritam posle perioda neigranja i spreman dočeka letnje kvalifikacije.



tagovi

Filipo FalkoFK Crvena zvezdaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara