Komentari na vest

Stanković pred Ludogorec: Njegoš je fenomenalan, sa ovakvom formom može da igra bilo gde u Evropi

R

Rodaljević

pre preko 2 godine

Najjači utisak je ovo predstavljanje igrača od 20 i kusur godina kao talentovani klinci. Alo, taj Njegoš ima već nekoliko godina superligaškog staža, pa kakva god je ta superliga. Do kad talenat? Ko Danko Lazović i Lazar Marković sto su sa 30 godina bili talenti? Iker Kasiljas sa 18 godina skinuo Boda Ilgnera sa gola Reala, a vi tu pričate od talentima sa 20 i nesto godina?! Koliko si ti imao godina kad si rešio Kajzerslautern, 19? To je talenat, a ovo, preko 20, ili znaš ili ne znaš. Tačka, ende.
F

Familija

pre preko 2 godine

Jako i snažno od prvog minuta do zadnje sekunde utakmice pobeda kao nagrada za trud za energiju za odricanja tokom sezone NAPRED ŠAMPIONI pobeda ništa više i ništa manje od toga samo napred gazi familijo
B

Bekon

pre preko 2 godine

Neverovatno potcenjeni igraci pankov gobeljic njegos nikolic
D

Darkoc3

pre preko 2 godine

Njegos je fenomenalan igrac koliko si ti fenomenalan trener!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Stankovicu zategni odbranu, ovo izgleda uzasno u poslednje vreme!!!! I ceo tim izgleda stvarno lose vec duze vreme. Ova sezona se mora zavrsiti osvajanjem titule, sve drugo je katastrofa!!!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Odavno je jasno svima sa tri grama mozga da su Blizanci formirani striktno radi stvaranja podela i tenzija medju Srbima. Ja sam kao i većina Vas ovde, navijačko opredeljenje dobio u amanet. Ali što više starim, potajno molim Boga da dodje neki ludi arapin ili azijat da kupi Niški Radnički i od njega napravi FC Konstantin Veliki i blizance natera da se saviju ili iz svojih redova UDBAše izbiju. Ovo pišem jer je jasno da nekome u službi fali kinta pa se sad opet povampirili priča o Njegošu igračini. Najveća tragedija je u tome što je mali protiv Milana i Genta igrao kao zmaj...i onda bez obrazloženja popio panj godinu dana.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Fk Car Konstantin iz Nisa vec postoji.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Najjači su ovi jednici što ne umeju da sastave argument pa cepidlače sitnice, ne kapirajući da samim time samo ofiraju koliko su plitki. Da, postoji Car Konstantin ali ne postoji Konstantin Veliki (u prevodu Constantine the Great), u tome je poenta. Ko razume u kom veku živi i šta fudbalski uspeh pokreće.
S

Smehotres

pre preko 2 godine

Najjače je kada su rekli iz kluba da je Nikolić novi Luka Modrić. Ili da je Milan Senić novi K Ronaldo. Koji su to šokovi, suze krijem same teku.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Cenim dekija, ali mislim da je vreme da zvezda dovedi jedan veliki trener . Neki stranac kao Henning Berg, Igor Angelovski , Rebrov itd
D

Dr.Ale

pre preko 2 godine

Deki,vi u Zvezdi kao da imate šizofrena cepanja!Pričali ste da je Veljko Nikolić bolji od Luke Modrića u tim godinama koje Veljko ima sad,a Modrić u tim godinama igrao u Totenhema...Sad ova priča o Njegošu!U jednom od prethodnih komentara piše da Njegoš kvari igru...U pravu je čitalac,ali nije napisao da kvari našu igru!
т

тифо

pre preko 2 godine

Ако пратиш иоле звезду у домаћем шампионату, могао си да видиш да је Његош одиграо одлично последњих пар утакмица. Зашто не наградити дечка утакмицом у Европи?? Мали има одличне предиспозиције. Само се сетите како сте Рачића пљували кад је био у Звезди. Па ено дечка у репрезентацији, добар у свом клубу...сад слободно по минусима. Све сами тренери и познаваоци а коментаришу на основу прочитаног на интернету. Спортски поздрав!
G

GostX

pre preko 2 godine

Ovaj de izjave "Zvezdas je Zvezdas, ma koliko godina ima" treba da se stavi na transparent sutra.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Ja ne znam šta očekujete da Njegoš uradi na terenu? Nije on igrač koji će da kreira akcije i prelazi po dva tri igrača. On je igrač koji kvari protivničku igru i ko trči 90 minu. Pa setite se Nenada Kovačevića kako je igrao.
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Ај управа што ме изненађује, ал сад и ти.. па човјече није га било ни на мспи до прије пар утакмице, а сад већ феноменалан. Шта је до
V

Vidoviti

pre preko 2 godine

Jel to prikrivanje za moguci odlazak Krsticica?
д

д.г.

pre preko 2 godine

А што и да оде. Сигурно ћемо бити ослабљени.
V

Vidoviti

pre preko 2 godine

Moja poenta je bila Mrkelina politika I skauting po principu pamti pa me vrati pa da se opet prikrije naglom top formom Petrovica,a Krsticic trenutno samo uzima mesto nekom Mitjukicu ili nekom drugom.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Može da igra bilo gde u Evropi??? Al je ovo providno. Rešili da ga prodaju na zimu. Kada se samo setim koliko je Mister hvalio Nikolića na početku, koliko ga je dizao u nebesa. A sada ga nema skoro godinu dana. Okreni obrni, sve je u kombinacijama i procentima.
A

Ahhaha!

pre preko 2 godine

Deki svakog dana sve vise iznenađuje. :)
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Kada budu igrali protiv Ludogoreca baš ću da bijem recke koliko puta je samostalno preneo loptu preko pola , kolko je dao pasova napred i koliko je dobio duela oduzeo lopte protivniku . Pa javljam.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Kako je tebi dosadno u životu
G

Gost 8

pre preko 2 godine

pa sutra sam noćna smena dežurstvo taman kada krene utakmica , šta da ti kažem svaki posao je težak na svoj način .
l

linoleum

pre preko 2 godine

joj ove fore,oce da uvale njegosa negde sto pre,pa ce ga pustiti za pocetak u izlog prvih 45min,pa ako ne bude los 60 pa ako rez dozvoli i svih 90,naravno da je sanogo tenk spreman za svih 90
L

Leao

pre preko 2 godine

Pazi deki, ipak on ima samo 23 godine tj 5 godina seniorskog fudbala( prica o njemu ko da ima 17,18).Ovaj mec sa ludogorecom( koji mora da igra jer nema ko drugi) mu je sansa da eksplodira i napravi top transfer kao gavric koji je sastavio sve zbirno 40 minuta od kad je otisao. Ne moze niko na svetu da me ubedi da su hrvati toliko talentovaniji od nas, ali sam siguran da smo daleko ispred njih u guranju tatinih sinova i zato smo tu gde smo
m

mile jna

pre preko 2 godine

zbog tih i takvih muljevina ,racuna po nemackoj kombinacija s igracima ,mozda i uzme titulu partizan,i ne bi mi bilo krivo kao prre nekad dok je bio tu debeli vuletic da iritira,mada bi tu likovo ilijev ko da je on oslobodio bgd od nemaca sam.partizan ima homogeniju ekipu,mada nama dolazi ovaj ohi ali moracemo da iskrvarimo za titulu
G

Gost123

pre preko 2 godine

milejna-ne postoji klub na planeti zemlji gde se ne mulja, shvatite to vec jednom. Fudbal je prosto takav sport, neiscrpan izvor para i privlaci hohstaplere svih boja. Isuvise je veliki novac u igri i svi zele da budu blizu. Svuda se svi ugradjuju u transfere, ali bukvalno svuda, u Engleskoj, Nemackoj, Spaniji, Italiji, svuda!!!!! Suludo je navijati protiv svog kluba zato sto su u upravi ljudi koji nam se ne svidjaju.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Ma da, moze gdje hoce da igra u Evropi, ali mi imamo toliko klasnih igrača da je kod nas čitavu sezonu na klupi ili trebinama haha Necemo ga nikome uvaljati, odmah da vam kažem, otići će kao i većina za "dž" u neki "šlj" klub.
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Vrati i Nikolića,dečko je posle Kange naš najbolji ofanzivni vezni.....
G

Gast22

pre preko 2 godine

Pa logicno kad drugog nemamo :)
X

XYZ

pre preko 2 godine

:D :D :D :D
k

kme

pre preko 2 godine

zasto onda nije igrao nekoliko utakmica?
G

Gindogan93

pre preko 2 godine

Ako je tako kako kazes sto je presedeo celu polusezonu na klupi, nego nema Sanoga pa sad odjednom Njegos igrac za lige petice, a sastavio dva meca i odmah odusevio. Kakav je to trener ako takvog talenta drzi na klupi. U modernom fudbalu momci '01, '02, '03 se guraju u vatru, samo je kod nas igrac od 22-23 god mlad i zelen pa ce da podlegne pritisku. Koje su to price.
Z

Zvezdasrb

pre preko 2 godine

Popravi odbranu Dejane, neka vise trce. Sramno je kako nam stvaraju sanse prosecni timovi
M

Milan Nbg

pre preko 2 godine

Dzabe ovakve izjave, necete ga prodati nikome. Pa kad neko treba da plati za njega,pogledace neku utakmicu, nece sigurno verovati tvojim i Terzinim izjavama...Koliko bese cena, 5 miliona? Smejurija. Otiso bi on 3 puta do sada samo da ga neko hoce.
A

Ada

pre preko 2 godine

Bravo za komentar, Njegos je smesan igrac ne pravi razliku, takvih u Superligi koliko hoces!