(©Reuters)
(©Reuters)

Stanković spremio tajno oružje u vidu Stankovića: Insistiraćemo na brzoj tranziciji

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 11:46

"Treba da držimo gard visoko, čeka nas paklen ritam u februaru i martu", poručio je šef struke crveno-belih

Crvena zvezda započela je zimske pripreme, a Dejan Stanković je na prvom treningu okupio 31 fudbalera. Strateg crveno-belih dotakao se priprema na Kipru i u Turskoj, osvrnuo se na sve ono što Zvezdu čeka na proleće, a nezaobilazna tema bio je dvomeč sa Milanom.

"Završili smo prvo poluvreme, što ne znači da treba da se opustimo. Naprotiv. Treba da držimo gard visoko, čeka nas paklen ritam u februaru i martu, gde dosta toga može da se odluči. Idemo na Kipar, gde će biti ozbiljan rad i trud, posle toga kako Srbi vole da kažu sledi brušenje forme i prijateljske utakmice protiv lepih i dobrih protivnika", rekao je Dejan Stanković.

Izabrane vesti

Raspoložen je bio šef stručnog štaba Crvene zvezde uoči početka prirema. Na pitanje novinara da li je mladi Nikola Stanković tajno oružje za proleće, Dejan Stanković je odgovorio u šaljivom tonu.

"Ja sam ostario malo. To je tema, Odada i mladi Stanković došli iz Grafičara. Da se što pre uklope u rad i grupu. Ozbiljno računamo na njih dvojicu. Na njima je da se pokažu u najboljem svetlu".

Dejan Stanković smatra da ekipa ima još dosta prostora za napredak.

"Može u svakom segmentu, da i oni sami žele da napreduju iz utakmice u utakmicu. Nekad je umor odradio svoje, možda nekad nismo delovali briljantno, ali smo videli kako želimo da igramo. Insistiraćemo na brzoj tranziciji i razbijanju defanzivnog bloka pošto smo videli kako nas ekipe dočekuju. To je standardno kako Crvena zvezda mora da razmišlja jer su svi protivnici na Marakani, ali i kada gostujemo, čvrsto vezani za odbranu”.

Pomno prati trener crveno-belih dešavanja u Seriji A I igre Milana.

“I dalje su prvi na tabeli uprkos tome što imaju mnogo zdravstvenih problema prouzrokovanih virusom korona. Juče su opet prikazali dobru igru, Milan je sa pravom na prvom mestu u Italiji. Do utakmice sa njima imamo skoro 40 dana. Nama je bitno da se dobro spremimo na Kipru i Turskoj. Pratimo Milan, nema tu mnogo iznenađenja. Igraju uz puno samopouzdanja. I kada ne igraju dobro, rešavaju mečeve individualnim kvalitetom”, zaključio je Dejan Stanković.



tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara