©Starsport
©Starsport

Mrkela: Čekamo Tošića, nećemo nuditi novi ugovor Boaćiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 11:13

Sportski direktor Zvezde otkrio planove crveno-belih na zimskoj pijaci

Šampion Srbije krenuo je u pripreme za izazove koji ga očekuju u 2021. godini, a sudeći prema najavama sportskog direktora Mitra Mrkele, Crvenu zvezdu pre uzbudljivog proleća očekuje i veoma interesantna zima.

Mrkela je na okupljanju crveno-belih istakao da je cilj kluba četvrta uzastopna titula, kao i što bolje izdanje u dvomeču protiv Milana, a potom se osvrnuo na neka od imena koja se dovode u vezu sa Zvezdom, među kojima su i nekadašnji fudbaleri kluba sa Topčiderskog brda Duško Tošić i Marko Marin.

Izabrane vesti

"Duška Tošića znam iz omladinskih dana i OFK Beograda. Vrata su mu otvorena, obavili smo razgovore, trenutno je u inostranstvu, čekamo da se vrati i da se izjasni. Marko Marin je još neko kome su vrata otvorena u Zvezdi jer je ostavio odličan utisak, ali mislim da njegov odlazak nije realan jer ima čvrst ugovor sa Saudijcima", rekao je sportski direktor Zvezde..

Konkurenciju u crveno-belim redovima već su zaoštrili Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, a aktuelna tema u Ljutice Bogdana je i eventualno dovođenje pojačanja na krilnim pozicijama.

"Dovode se neka imena u vezu sa Zvezdom, neke priče su istinite, neke nisu, ali nećemo nagomilavati igrače i dolazak pojačanja zavisi od odlazaka".

Pažnju privlače i igrači koji su jesenas nosili dres crveno-belih, a čija je sudbina neizvesna. Među kojima su Seku Sanogo i Ričmond Boaći.

"Čeka se rasplet, to je blizu da se desi i da Sanogo potpiše ugovor sa Zvezdom. Kad je Boaći u pitanju, nećemo mu ponuditi novi ugovor. Hvala mu za sve što je uradio u Zvezdi, imao je mnogo zasluga. Procena je sa obe strane da karijeru nastavi u drugom klubu", kazao je Mrkela.

Takođe, Mrkela je poručio da "ima nekih ponuda" za fudbalere Crvene zvezde, ali da će videti da li zadovoljavaju apetite kluba.



tagovi

Ričmond BoaćiSeku SanogoMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara