Žuti karton Stanojeviću zbog prigovora (©MN Press)
Žuti karton Stanojeviću zbog prigovora (©MN Press)

Stanojević: Dobro je ispalo

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.03.21. | 18:17

Golovima Takume Asana, Partizan je savladao Vojvodinu 2:0 i pobegao joj na 12 bodova razlike, a Zvezdi ponovo prišao na tri, ali uz dve utakmice više.

Derbi na stadionu u Humskoj bio je uvodni meč 25. kola Superlige Srbije, međutim, nije doneo uzbuđenja kakvih je bilo u poslednje vreme kada se sastaju beogradski crno-beli i novosadski crveno-beli. Pre svega jer su se gosti probudili tek u finišu, kada su već imali dva gola zaostatka koja im je doneo Partizanov Japanac.

Nisu ih ispustili. Ostalo je 2:0 do kraja, za šestu pobedu crno-belih u drugom delu sezone.

Izabrane vesti

"Dobro je ispalo, oni su stvarno fizički dominantni. Bilo je teško, imali smo još neke situacije u prvom poluvremenu u kojima je trebalo da damo gol, ali nismo uspeli, na kraju su nas stisli, ali dobro je ispalo. Mogu biti zadovoljan jer smo pobedili", s olakšanjem je konstatovao Aleksandar Stanojević pred kamerom TV Arena Sport.

Trener domaćeg tima dobio je žuti karton u 80. minutu zbog prigovora, kada je smatrao da je sudija Miloš Milanović trebalo da svira faul nad Obradovićem. On to nije učinio, a koji sekund kasnije dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na ivici kaznenog.

"Izvinjavam se zbog toga. Nervoza je bila nešto veća u zadnjih 15 minuta, ali sve je ostalo u duhu fer-pleja", zaključio je Stanojević.

Nešto kasnije, odgovarajući na pitanja novinara Partizanov trener je rekao da je njegov tim ispunio željeni cilj.

"Imamo cilj da pobegnemo trećeplasiranoj ekipi i da održimo korak sa Zvezdom. Mislim da smo se sa ovih 12 bodova definitivno odvojili, a videćemo šta će biti u narednom periodu".

Vodeća Zvezda ima tri boda više, ali i dve utakmice manje. U četvrtak igra protiv TSC-a u gostima, koji nema poraz pod vođstvom Mladena Krstajića. Upitan je Stanojević mogu li crveno-beli da kiksnu.

"Nadamo se uvek, ali gledamo da se mi stabilizujemo i budemo konstantni. Da li će oni kiksnutni to ne zavisi od nas, ali nadamo se", priznao je.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara