Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Stanojević ljut: U VAR sobi sede sudije koje su nas oštetile u prvenstvu! Kad je Zvezda u pitanju nema slučajnosti

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.22. | 13:41

„Niti tražim alibi, niti vršim pritisak, samo govorim činjenice“ kaže trener Partizana pred finale Kupa Srbije

Poslednji poziv za spas sezone. Od šest trofeja u minule tri sezone, zaključno sa aktuelnom, pet je završilo na drugim adresama. U Humskoj se nadaju da je vreme da prekinu katastrofalnu seriju i napokon osvoje pehar. Jedini preostali u takmičarskoj 2021/22.

Za njega će se boriti u komšiliku, u finalu Kupa Srbije, koje je prethodnih godina služilo upravi, trenerima, igračima i navijačima kao prilika da pokažu kako nisu u tolikom zaostatku sa večitim rivalom kao što pokazuje tabela. U četvrtak (18 časova, TV Arena Premijum 1) će imati šansu da to i dokažu u susretu sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Pred put u komšilik, Aleksandar Stanojević je izrazio vidno nezadovoljstvo odlukom Fudbalskog saveza Srbije da na centru bude Miloš Milanović.

Moje prethodne konferencije su bile plod razočaranja usled stvari koje nam se dešavaju. Nije nam prijatno da vidimo ko sudi i na koji način je izabrana ekipa arbitara. U VAR sobi će biti sudija (Aleksandar Živković, op. au) koji je večitom rivalu svirao šest od sedam utakmica u plej-ofu. Prvi VAR sudija za finale nas je direktno oštetio u Humskoj (protiv Napretka, op. au). Da li je normalno da u VAR sobi sedi onaj koji je bio glavni na meču sa Kruševljanima? Niti tražim alibi, niti vršim pritisak, samo govorim činjenice, da ljudi koji su nas direktno oštetili u prvenstvu dele pravdu u finalu Kupa Srbije. Vi nam kažite, da li je to normalno“, istakao je Stanojević uoči meča na stadionu „Rajko Mitić“.

Zapitao se i zašto je prilikom delegiranja preskočen Srđan Jovanović.

Žao mi je što naš najbolji sudija ne sudi... Jesam raspoloženiji nego pre, želim u lepom raspoloženju da završim sezonu, ali su se dešavale nefudbalske stvari“.

Ponovo je apostrofirao Milanovića.

Ne znam kako je sudio protivniku, ali nama kad je bio glavni delovao je dobro. Pričaju da je mlad i talentovan, da ne pravimo pritisak, već da podržimo čoveka, poguramo ga u pravom smeru, takva priča o njemu ide. A pošto sam dugo u fudbalu znaću posle pet ili deset minuta kako sudi. Svako može da pogreši...

Nezadovoljan je Aleksandar Stanojević i ishodom žreba, koji je finaliste poslao na Marakanu. Četvrti put u 21. veku završna borba za pehar kupa igra se na stadionu crveno-belih, samo jednom je domaćin bila Humska (2017).

Kad je Zvezda u pitanju nema slučajnosti. Počev od folklornih stvari vezanih za medije, koje se poturaju. Oni su ozbiljna mašinerija, ozbiljno rade, poštujem to što vode računa o svemu, bave se svim detaljima. Vidite kako sve prezentuju, to je za veliko poštovanje“, ironično je delovao trener Partizana.


tagovi

Aleksandar StanojevićKup SrbijeFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara