Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanojević: Nismo stvarali šanse, bilo je teško doći do igre

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.12.20. | 21:29

Strateg Partizana zadovoljan sa tri boda iz gradskog derbija

Fudbaleri Partizana pobedom na gostovanju Voždovcu (2:0) upisali su sedmi uzastopni trijumf, međutim, dva poluvremena pokazala su i dve strane crno-belih.

Klub iz Humske je otpor rivala slomio tek u nastavku susreta i tako nastavio da niže recke na domaćoj seni. Ipak, još jednom je u igri Partizana bilo uočljivo dosta oscilacija. Mučili su se crno-beli da nađu put do mreže Zmajeva i tek je u 50. minutu načeo protivnika. Gol Asana prekinuo je inicijativu Voždovca i trasirao 13. prvenstvenu pobedu crno-belih koju je kasnije overio Lazar Marković.

Izabrane vesti

"Zadovoljni smo, pobedili smo utakmicu. Nije uopšte bilo lako, nismo mogli da se nametnemo, u prvom poluvremenu pogotovo. Nismo stvarali šanse i bilo nam je veoma teško da dođemo do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo taj individualni kvalitet i dve dobre situacije iz kojih smo postigli pogotke", izjavio je Stanojević.

Strateg Partizana potom se osvrnuo na činjenicu da su njegovi izabranici otpor rivala slomili tek u drugom delu igre.

"Raduje me, s druge strane, što je Voždovac imao samo jednu vrlo dobru šansu u prvom poluvremenu, to je dobro... Utakmica je generalno bila bez šansi, ali na kraju mogu biti zadovoljan".

Zadovoljstvo, uprkos porazu, nije skrivao ni Jovan Damjanović, strateg Voždovca, koji je pohvalio pristup njegovih igrača.

"Radili smo stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro, imali smo prilike, posebno u prvom poluvremenu, ali ih nismo realizovali. Partizan je iskoristio ono u čemu je najjači. Na njihov prepoznatljiv način su nam dali oba gola. Ne možete imati mnogo prilika protiv Partizana, ali sam zadovoljan kako smo izgledali", rekao je Damjanović.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara