(©MN Press)
(©MN Press)

Stanojević ostaje u Konji za narednu sezonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 17:56

Srpski trener priprema prelazni rok

Bilo je u jednom momentu „čupavo“. U prvih nekoliko kola Konja sa Aleksandrom Stanojevićem na klupi nije mogla do pobede, čak ni da postigne gol. Mediji su uveliko licitirari koliko će se još srpski stručnjak zadržati među zeleno-belima.

Međutim, kada je led probijen, Konja je krenula u seriju dobrih rezultata. Na kraju, osvojeno je osmo mesto, što je u klubu ocenjeno kao zadovoljavajući rezultat, jer je Stanojević preuzeo ekipu kada je bila u žestokoj seriji poraza.

Izabrane vesti

Čelnici kluba su zadovoljni kako je Konja na kraju izgleda pod palicom nekadašnjeg trenera Partizana i on će ostati u klubu i za narednu sezonu. Uostalom, Stanojević je, kada je došao, potpisao ugovor sa zeleno-belima do leta 2024. godine.

Kako pišu turski mediji, čelnici Konje su uz konsultacije sa Stanojevićem počeli da rade na rekonstrukciji ekipe za narednu sezonu. Prva želja je da u klubu ostane napadač Marlos Moreno, koji je došao iz francuske Troe na pozajmicu. On ima još godinu dana ugovora sa Francuzima, pa Turci veruju da obeštećenje neće biti prepreka za njegovo trajno angažovanje.

Zahvalnice će, po svemu sudeći, biti uručene hrvatskim fudbalerima Domagoju Pavičiću i Robertu Muriću, koji nisu ostavili dobar utisak u prethodnoj sezoni. 


tagovi

KonjaAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara