Rukovanje trenera na Čairu (© Star sport)
Rukovanje trenera na Čairu (© Star sport)

Stanojević: Radnički jednom prešao centar i dao nam gol

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.10.20. | 19:17

„Prevazišli smo sebe“, kaže Milan Đuričić

Nastavlja se Partizanov hod po mukama. Bilo je dobrih detalja u igri crno-belih u Nišu, doduše tek u drugom poluvremenu. Nije bilo dolova i to je glavna zamerka Aleksandra Stanojevića izabranicima.

Njegov tim nije iskoristio četiri šanse, pretrpeo je treći poraz u prvenstvu, pa za Crvenom zvezdom zaostaje već devet bodova.

Izabrane vesti

Upravo za udarcima Obradovića (dve), Bajbeka i Holendera u drugom delu derbija na Čairu žali šef struke gostijućeg sastava.

Imali smo u drugom poluvremenu šanse, ali ih nismo koristili. Protivnik je jednom prešao centar u tom delu igre i postigao gola. Morali smo i mi“, sleže ramenima Stanojević u izjavi za TV Arena sport posle derbija 12. superligaškog kola.

Probao je promenom formacije u početku (4-1-3-2), kombinovanjem u nastavku (debitovao Holender, vraćanje Asana na bok), potezima u finišu (uvođenje Lazara Pavlovića i Nikole Štulića) i opet nije pobedio.

Nismo postigli gol, nismo bili koncentrisani u završnici, iako smo imali dosta bočnih lopti i centaršuteva“, smatra Stanojević.

Utisak je da je Milan Đuričić možda najveći dobitnik derbija. Ukočio je glavne poluge tima s kojim je godinu i tri meseca sarađivao i upisao prvi trijumf otkako se vratio na Čair.

Nije mi lako“, evocirao je Đumi uspomene na vreme provedeno u Humskoj. „Pobeda je lepa, volim ovaj tim, sjajne momke, ali uvek idem na pobedu. To je sportski i ljudski. Paritizanu želim da dobije sve utakmice do kraja, osim naredne sa Radničkim. Mojim momcima savetujem da rade. Ovo je dobar stimulanas, možda smo prevazišli sebe“.


tagovi

FK PartizanRadnički NišMilan ĐuričićAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara