Komentari na vest

Stanojević: Remi je dobar rezultat, ali mi idemo ofanzivno

b

batabane

pre preko 2 godine

Ofanzivno?Sa defanzivnom postavom.Da,da... Sa ofanivnim bekom Miljkovicem.Sa dva izrazito ofanzivna vezna, Zdjelarom i Scekicem,koji loptu guraju samo nazad.Na ofanzivnom Natho,koji je prirodno centralni vezni.Neki ce reci pa i treba da se bolje branimo sa Zdjelarom i Scekicem,ali nije tako.Sa njina se skroz povucemo i olaksamo protivniku da nas napada i pritiska sa 10 iraca.Kad igru sa stvarno ofanzivnim sastavom prebacis na polovini protivnika,tada te ni njihovi zadnji vezni ne mogu tek tako napadati,a kamoli stoperi i bekovi.Eto videce se veceras,ako stvarno izadje ova postava.Igra ce se na polovini Partizana,a napade ce organizovati i njihovi stoperi.To je vec vidjeno vise puta,ko je hteo da vidi.Nista ne izmisljam.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Nereseno ni u kom slucaju nije dobar rezultat. Svi ovi iskompleksirani cigani osporavaju kvalitet Socija (pa i one Klare), a oni odma iza Zenita u ruskoj ligi ali ako ne ides na pobedu protiv ovih onda si prepustio Gentu prvo mesto kao PI*** neka. Sve je na strani Partizana i nema zasto da ne ide na pobedu i to cak sa bar dva gola razlike.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Covjek je realno toliko opsjednut sa czv da ih pominje i za utakmicu s kojom czv nema veze.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

A ti si opsednut vestima o partizanu ?
I

Igraj napadacki

pre preko 2 godine

Dobilis u rapid bec i ber sevu.zato oprez !
B

Brojcanik

pre preko 2 godine

TVOJE javljanje je redovnije..I zato psssst...samo ti suti dosadno ljudska...poklopcu svakom loncu.
9

951357

pre preko 2 godine

Stanojeve izjave se doziraju kao lek - jednom ujutru, jednom uvece.
G

Gza

pre preko 2 godine

Jedno jutro ti dodje grobar kući i ne znam. Umeš da braniš svoje stavove? Umeš? Ne bi rekao. Ali misli o budalaštinama koje pišeš. Sram te bilo.

Mr 007

pre preko 2 godine

Objektivno bi bila velika sramota za Partizan da ne uzme bar 13 poena u ovoj grupi (6 protiv Flore,4 protiv Anortozisa i 3 protiv Genta). Zvezdas sam,ali je ovo idealna prilika za Partizan da nadogradi svoj koeficijent,a i da poboljsa drzavni koeficijent.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Svidja mi se tvoj komentar.Ne bih bas nazvao to sramotom ali slazem se sa tim.Ja bi bio prezadovoljan da pobedimo sve kod kuce a da na strani savladamo Floru i ostanemo neporazeni tamo.Imamo kvalitet za toliko i generalno timovi iz kvalifikacija su jaci od svih odavde osim mozda Genta koji je sklon da zabrljavi ali je generalno dosta dobar tim.Anortozis ima nekoliko ozbiljnih igraca kao sto su Hristofi i Kajl Laferti pogotovo ali nisu neko sa kim ne moze da se igra iako nam je Kipar po tradiciji zadavao glavobolja ranije.Treba imati u vidu i da su to "ranije" bili daleko slabiji timovi Partizana nego sada ali statistika stoji...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sto se njih tice oni momci iz PAOK-a,Kajl Laferti pogotovo i Hristofi moraju da se pokriju maksimalno.Menig i Rikardo mi ulivaju najvise poverenja sto se tice dobrog rezultata ali nadam se pobedi.Partizane jedini mi za tebe zivimo!
J

Jagdar

pre preko 2 godine

Hahhahah remi protiv Anortozisa 3-4 tima Kipra je dobar rezultat ja ne verujem šta priča ovaj čovek, ljudi jel vi vidite da su nama ozbiljni bili Soči, Santa klara, ne verujem na šta smo spali i to ne samo mi, na strani prepucavanja sa ciganerijom a i oni pričaju kako su Ludogorec i Midtland ili kako već ozbiljne ekipe i neka bude da je to tačno ali mi se plašimo Bugara Kiprana ili sedmog tima Portugalske lige, ja ne verujem šta se nama dešava treba zajedničkim snagama da oteramo bagru iz oba kluba i iz Vojvodine i Radničkog iz Niša. Da nisu lopovi u svim upravama, odavno bi mi imali infrastrukturu i rezultate, ne bi bilo kao sada na krv i nož nego bi se radilo planski i kroz 5 godina bi znao da ne možeš da propadneš. Može jedna godina da bude loša bez titule može i druga ali bi bar znao da nećeš da grcaš u dugovima, ovo je sad katastrofa, priča se samo o Partizanu i Zvezdi, a gde su dugovanja na APR-u za Vojvodinu,Radnički, Napredak, Rad, Javor, što novinari ne pišu i istražuju o tome (pa neću valjda ja ili mi kao navijač/i odnosno ljubitelji fudbala) - oni kao posluju u plusu i nemaju gubitke i dugovanja, jednom rečju katastrofa i plus na kraj svega dođe ova nula od čoveka i kaže nerešeno nije loš rezultat, pa bravo!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

U redu ali kada ti njima umesto Gobelje i kompanije dovedes nekog igraca kao sto oni imaju neke Brazilce i slicno a nama nadjes nekog ko za razliku od Jojica ima snage da hoda a ne da potrci (jer ako ima snage onda je bezobrazan i razlog vise da se najuri iz prvog tima) umesto nekog njihovog koji ce da izgine e onda mozemo da pricamo o tome ko ce koga da se plasi ili nece a voleo ti ili ne svoj klub koji god da je od dva pomenuta postoji ih koliko hoces koji su svetlosnu godinu ispred nas od infrastrukture do rada sa ekipom a prvenstva su im tri puta teza od ovih nasih polu fudbalera iz lige.To sto se neki klub ne zove Bajern Minhen ne znaci da ne ume da igra fudbal ili da ne moze da te pobedi
c

cirkus

pre preko 2 godine

koje si krseve doveo i forsiras ih do besvesti, nereseno na strani jli jeste uspeh, a generalno gledano u odnosu na ono cemu partizan treba dw tezi - sramna i ziheraska izjava.