Stanojević (© Star sport)
Stanojević (© Star sport)

Stanojević: Šanse moraju da se koriste

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.04.21. | 22:07

Trener Partizana hvali Pavlovića i Živkovića

Red pohvala, red kritika. Kao klupske boje, tako se čini da je pred očima Aleksandra Stanojevića čas belo, čas crno. Pozitivne utiske nosi trener Partizana zbog rezultata i igre iz duela sa Spartakom (2:1), a negativne što su se njegovi izabranici ispromašivali. Opet.

Tako je bilo i u prethodne dve prvenstvene utakmice, sa Radničkim u Humskoj i Mačvom u Šapcu. Jedina je razlika što je u oba slučaja imao 2:0 i nije strahovao u finišu, dok je protiv Subotičana morao da se spasava dva minuta pre kraja.

Izabrane vesti

Drame ne bi bilo da je samo u prvog poluvremenu bio koncentrisaniji.“

Falio nam je gol. Imali smo dosta situacija koje smo morali da rešimo. Drago mi je zbog Lazara Pavlovića, mogao je pre gola da postigne dva. Neko šansu koristi, nego ne“, rekao je Aleksandar Stanojević posle susreta 33. superligaškog kola (2:1).

Crno-beli su igrom nadvisili Plave golubove, prilike su imali Jović, Pavlović, Holender, Asano... Još u prvom poluvremenu moglo je da bude više od 1:0 na semaforu.

„Dobro smo ušli u utakmicu, uprkos činjenici da smo imali šest novih igrača u odnosu na kup duel sa Vojvodinom stvarali smo šanse. Ne možemo da tražimo alibi zbog emotivne i fizičke potrošnje u Novom Sadu. Jednostavno, nismo na vreme postigli golove. Iz njihove jedine šanse smo primili gol. Kasnije smo ušli u nervozu, što je prirodno“.

Pohvale za meč sa Spartakom, između ostalih, zaslužuju strelac prvog gola Lazar Pavlović, mladi Nemanja Jović, ali i desni bek Marko Živković, u prvom delu posebno raspoložen da ubacivanjima pravi probleme gostima.

Dosta se ponavljao, često centrirao, uradio je sve što je trebalo“, rekao je Stanojević.

Sledeća obaveza Partizana je u Novom Sadu, u četvrtak, protiv Proletera.


tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara