Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Stanojević: Teren otežao igru, raduje povratak sa pauze uz pobedu

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 18:28

Stratezi oba kluba zadovoljni posle utakmice u Humskoj

Partizan je rutinskom pobedom protiv Trajala (3:0) otvorio takmičenje u Kupu Srbije, a nakon plasmana u osminu finala Aleksandar Stanojević je sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Zadovoljan sam. Bitno je da su svi igrači zdravi završili duel i da smo upisali pobedu u prvoj utakmici posle pauze i dva treninga. Nemam zamerki, na prikazano. Malo je teren bio teži za igru zbog kiše, ali momci su maksimalno odradili sve i čestitam im", rekao je šef stručnog štaba Partizana.

I, hvali pojedince, zaslužne za golove:

"Drago mi je zbog Kvinsija Mengia. Bilo je teško probiti protivnika koji se organizovano branio, napadali smo sa svih strana, dao je Holanđanin dva gola, a drago mi je i zbog Markovića koji je pokrenuo akcije kod prva dva pogotka, kao i zbog Jovićeve asistencije za prvi".

Parni valjak je igrao u "mešanom" sastavu, a u drugom delu dobrano promenio izgled, a među onima koji su se pojavili posle dužeg vremena je i Lazar Pavlović.

"Dobio je minutažu, sve zavisi od njega u narednom periodu".

Do 7. novembra Partizan će odigrati još sedam mečeva.

"Za to smo se spremali. Drago nam je što imamo raspored da igramo dve utakmice sedmično", dodao je Aleksandar Stanojević.

Uprkos porazu, razlog za zadovoljstvo imao je i strateg Kruševljana Milojko Gošić.

"Igrali smo sa pet omladinaca, ali Partizan je zaslužio pobedu. Igramo treći rang takmičenja, ali smo dostojno reprezentovali svoj klub i iz srca čestitam mojim igračima na tome", kazao je Gošić.

Partizan već u nedelju od 17 časova očekuje duel na domaćem terenu protiv Radnika, a potom i utakmica sa Gentom takođe u Humskoj, narednog četvrtka.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK TrajalMiljojko Gošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara