Vico (© MN Press)
Vico (© MN Press)

Stefan Vico prvo pojačanje Javora

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.20. | 11:40

Osveženje u Ivanjici

Više od celog jednog tima doveo je Javor letos, sa 12 novajlija ušao u sezonu, posle takve gužve u klupskim kancelarijama logično je da ne bude toliko potpisa ove zime, ali je jedan pao.

Prvi novalija Ivanjičana u susret 2021. je Stefan Vico. Desni bek je već overio saradnju sa novim poslodavcima i staviće se na raspolaganje treneru Igoru Bondžuliću posle Božićnih praznika, za kad je zakazan početak priprema za prolećni deo prvenstva.

Izabrane vesti

Vico je došao kao slobodan agent, posle nekoliko meseci bez takmičarsko fudbala. Od letos, kad se rastao sa danskim drugoligašem Naestvedom tragao je za novom sredinom i skrasio se kraj Moravice. Pasionirani ljubitelji ovdašnjeg fudbala pamte ga po stažu u mlađim kategorijama Rada, igrao je i za prvi tim kluba sa Banjice, dokazivao se na pozajmici u Inđiji, da bi mu poslednji angažman bio u Danskoj.

Bivši mladi reprezentativac Crne Gore zaoštriće konkurenciju uz desnu aut-liniju Javora, gde je jesenas neprikosnoven bio Miroslav Maričić, jedan od 11 fudbalera maksimalne minutaže u prvom delu Superlige.


tagovi

Stefan Vico

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara