Stevanović (© FK Partizan)
Stevanović (© FK Partizan)

Stevanović napušta pripreme Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.21. | 11:08

Golman se vraća za Beograd kako bi sanirao povredu ramena

Ostaje ekspedicija Partizana u Beleku bez jednog člana. Nemanja Stevanović će pre vremena završiti pripreme, napustiti Tursku i vratiti se za Beograd kako bi nastavio lečenje ramena povređenog tokom treninga u subotu veče.

Stevanović bi u ponedeljak trebalo iz Antalije da se zaputi ka Srbiji, kako bi ga ovdašnji stručnjaci podvrgli dodatnim ispitivanjima i procenili u kakvom je stanju rame koje mu je ispalo prilikom jedne rutinske intervencije.

Izabrane vesti

U ovakvim slučajevima sumnja se na oštećenje ligamenata, a da bi se postavila dijagnoza potrebno je najpre da splasne otok koji se pojavio prilikom ispadanja ramena iz ležišta. Jasno je da u takvim okolnostima nema razloga da Lozničanin ostaje sa ekipom, pa će već u ponedeljak biti u Beogradu.

Istog dana crno-beli igraju treći kontrolni susret u antalijskoj regiji. Posle poljskog Zaglebja i ruskog Rubina, rival će im biti ukrajinska Desna, a u četvrtak je planiran dupli program: pre podne okršaj sa beloruski Ruh iz Bresta, popodne makedonski Sileks.


tagovi

FK PartizanNemanja Stevanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara