Komentari na vest

Stigao je Mozzart Prognozzer – zabavite se, budite pobednik i osvojite vredne nagrade!

D

Djura69

pre oko 2 godine

Nece da prihvati registraciju,sve sam probao. Glupo je sto ne moze preko naloga
N

Nemanjaaaaaa

pre oko 2 godine

Ne kontam ljudi ,ne uspevam nikako da se registrujem ,kaze ''Lozinka mora da sadrži najmanje 8 karatera, barem jedan broj, jedno slovo i jedan specijalni znak'' Bukvalno sam probao i sa slovima i brojevima i znakovima ...sifra mi je u vidu imena ,par brojeva i dva smajlija...ne kontam sta trebam vise da uradim,sta god da upisem nije dobro ? ako neko moze da pomogne hvala
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ja udjem na svoj nalog na mozzart bet-u, ali tamo nikakvog ,,Prognozera,, nema. Ne znam u cemu je problem ?
P

Player

pre preko 2 godine

Jesi li isao na https://mozzartsport.com/prognozzer
P

Player

pre preko 2 godine

Probaj ovde https://mozzartsport.com/prognozzer
r

recoba20

pre preko 2 godine

''Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 1.000 RSD / 15 KM'' sta ovo tacno predstavlja, da li je to bonus za igru/kladjenje sa kojim se moze samo kladiti i to pod nekim odredjenim uslovima (npr: minimalan broj utakmica na tiketu 4, minimalna kvota 1.5 i slicno) ili je nesto drugo u pitanju?
O

Onani

pre preko 2 godine

Brate, ne pisu nikakvi uslovi, kontam da postoje uslovi da bi napisali, ovako je vrv samo ako to osvojis igras sta hoces sa tim parama.
r

recoba20

pre preko 2 godine

vidim i ja da ne pisu uslovi, ali poucen dosadasnjim iskustvom, mislim da def postoje neki uslovi kako taj iznos koji dobijes tako unovciti..vidjecemo, u svakom slucaju zanimljiva ideja Mozzarta
T

TOp stvar

pre preko 2 godine

Ovo je realno odlicna stvar da vidimo kako ce vecina ovde koja vecito nesto drzi predavanja u komentarima posle meceva, sada da prognozira.
b

batbet

pre preko 2 godine

Koja je poenta pogoditi tacan rezultat, ako je dovoljno pogoditi samo konacan ishod bez tacnog rezultata i tako osvojiti 4 boda? Barem po ovom objasnjenju deluje tako.
P

Preletacevic

pre preko 2 godine

Tebra, sabiraju se bodovi. Ako pogodis tacan dobijas 10, citaj
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Sam po sebi da, ali ti tacan rezultat omogucava da pokupis i sve ostale bodove, dok ako nisi pogodio tacan rezultat, a pogodio si konacan ishod, ne mozes da dobijes sve bodove, jer si nesto sigurno promasio (golovi domacin/gost, tacan broj golova na utakmici...).