Mateo Garsija (©Starsport)
Mateo Garsija (©Starsport)

Stigla druga ponuda, sad Garsija neće da ide

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.09.20. | 11:53

Aris nudi 1.300.000 evra i 50 odsto od narednog transfera

Crvena zvezda je imala sve dogovoreno sa Rasingom, ali Mateo Garsija je insistirao na Arisu, a sumnjalo se da preko tog grčkog kluba samo želi da se dogura do Olimpijakosa. Odbio je da se vrati u Argentinu i Crvena zvezda je ostala bez već viđenog obeštećenja od 2.200.000 dolara. Olimpijakos se nadao da će u takvim okolnostima moći da Garsiju dobije za manje pare, ljuta Zvezda je odgovorila: za vas 2.200.000 evra i ni cent manje.

Međutim, problem je ostao, jer Garsija ovog leta nije ni u vidokrugu Dejana Stankovića, troši platu, a nije ni u rotaciji. Situacija koja nije sigurno nije povoljna za crveno-bele. I taman kad su pomislili da će možda uspeti da razveže taj čvor – novi problem.

Izabrane vesti

Naime, Aris je prema saznanjima MOZZART Sporta poslao novu konkretnu ponudu za Argentinca, 1.300.000 evra i 50 odsto od naredne prodaje Garsije, ali je sada sam igrač odbio ponudu iz Grčke što potvrđuje i njegov zastupnik za Srbiju, bivši sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović.

Da, tačno je da Mateo Garsija ima ponudu iz Grčke, da se preseli u Aris, ali njegova razmišljanja idu u drugom pravcu", rekao je Stojadinović za MOZZART Sport.

Ostali smo doduše uskraćeni za informaciju o tome u kom pravcu idu Garsijina razmišljanja? Da li sada želi da ostane i izbori se za mesto u Stankovićevom timu? Ili samo čeka bolju ponudu?

Moglo bi to da bude i dobro za Zvezdu – pod uslovom da na kraju dobije novac koji želi – ali i loše, jer polako ulazi u cajtnot. Prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 5. oktobra. Ni 20 dana dakle.



tagovi

Mateo GarsijaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara