Komentari na vest

Stojić i Vukomanović: Surovi kapitalisti kao da su rasa iznad?! Navijači najveće žrtve

D

Dido

pre oko 3 godine

E, ovo se čekalo!
G

Gosttttttt

pre oko 3 godine

Ovaj Stojic se reklamira gde god mu se ukaze prilika...
n

nebo

pre oko 3 godine

Javljaju se licemeri, izgleda nece biti para od Uefe vise, kako god da se zavrsi ova drama, nikad isto vise biti nece
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Ranko ode u Rolex i kupi cuku od 20000e i prilozi je trulom kapitalisti predsedniku PSV a da uzme Jagosa Vukovica na 4 godine...posle ovaj 3 meseca place... Svi bi oni rado zaplesali sa Perezom ali ne moze,prvo moras nesto da ponudis a cip u ovoj partiji je previsok.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Pa sto vi fudbalski pregaoci ne dignete glas protiv lige u kojoj se vec 4 godine za redom zna ko je sampion jos u avgustu,u kojoj se pravila menjaju u toku sezone ili dve nedelje pre pocetka,u kojoj ima 20 klubova skupljenih sa konca i konopca,u kojoj sudije robijaju zbog sudiskih gresaka?!
n

ng

pre oko 3 godine

neka te Simo
M

Mikki

pre oko 3 godine

Brate koliko ste dosadni s tom ulogom žrtve, kao da ste navijači ofk kikinde a ne kluba koji je, u najgorem mogućem scenariju, drugi najpovlašćeniji klub u zemlji
a

abc

pre oko 3 godine

Iz vašeg grobadskog ugla sve je namešteno, Zvezda nema jači tim, samo, kad izgubiš na startu od Novog Pazara u mnogone pomogneš da prvenstvo bude rešeno u početku, pa još kad izgubiš od Vojvodine, ne pobediš derbi...Svaka Zvezdina titula je "valorizovana u Evropi", nije "devalvirana u Evropi" od strane Šamroka, Tuna, Aela, Tikve, itd. Koliko ste derbija dobili u prvenstu u ova četiri "neregularna prvenstva" samo jedan majstore, ti bi da vas Zvezda prati u porazima i drži neizvesnos u prvenstvu. Beži bre sa tom smešnom pričom.
i

iilji

pre oko 3 godine

Padaj silo i nepravdo!
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Nevezano za temu, zato ljudi i slabo veruju u vakcine. Niko ne veruje velikim konzorcijumima, nije u pitanju nikakav anti vakserski lobi. Evo ovaj Perez je dokaz kako bogati razmišljaju, ko j..e sirotinju.
T

TiP

pre oko 3 godine

Gospodo vi ste uznemireni, nema vise bogacenja i plackanja Srpskog fudbala i dosluhu sa UEFA, Perez vas je sve ugasio, to je vas problem zato ste ovako nervozni...
M

Mikki

pre oko 3 godine

Smrt kapitalizmu
a

au brale

pre oko 3 godine

ranko stojic, borac za radnicka prava
G

Gjc

pre oko 3 godine

Razumeju se ko Marica u kk.
G

Gosssysyyst

pre oko 3 godine

vi i posle svega zovete ovog strucnjaka vukomanovica