Nikola Stojiljković (©MN Press)
Nikola Stojiljković (©MN Press)

Stojiljković promenio klub, ali ostao u portugalskoj eliti

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.08.20. | 22:01

Nekadašnji napadač Crvene zvezde potpisao je za Farense koji će od ove sezone nastupati u Primeiri

Novoporomovisani klub portugalske Primeire Farense odlučio je da sa ozbiljnim brojem novih igrača uđe u predstojeću sezonu, a prethodno dovedenoj osmorici priključio se i srpski napadač Nikola Stojiljković koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Lavovi iz Fara postigli su dogovor sa Bragom koja je pustila nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde bez obeštećenja, zadržavši pravo na 50 odsto novca od naredne prodaje. Rođeni Nišlija je došao u Bragu 2015. godine, gde je u prve dve sezone bio relativno standardan. Usledila serija pozajmica u Kajzeri, Crvenu zvezdu, Majorku i Boavistu, ali momak koji ima četiri nastupa za A selekciju Srbije nigde nije pronašao igre koje su ga iz Čukaričkog lansirale na zapad Pirineja.

Izabrane vesti

Stojiljković je deveto pojačanje ekipe koja je prošle sezone nastupala u drugom rangu portugalskog fudbala, a pre njega navalu su osnažili Benfikin Pedro Enrike i Brajan Mansilja iz drugog tima argentinskog Rasinga.

Prethodna sezona u Boavisti nije bila idealna za srpskog internacionalca (25 utakmica, dva gola) koji bi, ukoliko pronađe pravu formu, mogao da se nametne kao predvodnik ofanzive Farensea.


tagovi

Nikola StojiljkovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara