(©MN Press)
(©MN Press)

Strahinja Tanasijević novo pojačanje Mladosti GAT

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.09.22. | 13:35

Novajlije u eliti ozvaničile 17. potpis u ovom prelaznom roku

Novajlija u Mozzart Bet Superligi Mladost GAT doveo je najveći broj pojačanja u letnjem prelaznom roku od svih klubova u Mozzart Bet Superligi. Danas su ozvaničili čak 17. potpis ovog leta. U redove Novosađana stigao je bivši fudbaler Čukaričkog Strahinja Tanasijević.

Tanasijević je rođen 1997. godine, a igra na poziciji štopera.  Karijeru je započeo u omladincima Rada, a posle nastupa za prvi tim ekipe sa Banjice, otisnuo se u Italiju, gde je u Seriji B nastupao za Kjevo iz Verone. Jedno vreme proveo je i u francuskoj Ligi 2, gde je kao pozajmljen igrač Kjeva nosio dres Pariza.

Izabrane vesti

Ipak, za “Leteće magarce” odigrao je samo jedan zvanični meč, pa se vratio u srpski fudbal i potpisao za Čukarički. Dres ekipe sa Banovog brda nosio je u prethodne dve sezone, a za to vreme je upisao 33 nastupa i postigao jedan pogodak.

U Novi Sad stiže kao slobodan igrač, a ugovor sa Gatovcima potpisao je na godinu dana. Tako će pojačati konkurenciju u poslednjoj liniji tima Vladimiru Kovačeviću, Bojanu Mlađoviću i kapitenu Milošu Milovanoviću i pokušati da pomogne Novosađanima da opstanu u eliti.



tagovi

Strahinja TanasijevićMladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara