Komentari na vest

Stranci na klupama domaćih superligaša: Tri titule i kratak rok trajanja

B

BOTa_i_Dijamanti

pre 5 meseci

Strani treneri su i Prosinečki i Zagorčić i Batak i Grof i Krivokapić i Simo Krunić i Feđa Dudić i Sejo Kalač Stojanovič i Dobrašinović, itd....
s

samo istina

pre 5 meseci

A Slovenac Slaviša Stojanovic?
?

??

pre 5 meseci

Jedini koju su ostavili trag su zenga i mateus. Nije problem u tim trenerima strancima, mozda je barak dobar trener. Problem je u nasem fudbalu u kojem je sve drugacije nego u ostalim evropskim ligama. Mi smo zastareli i staromodni u svakom segmentu
S

Stvarni problem

pre 5 meseci

Problem je nas mentalitet. Mi se uvijek hvalimo kako smo kao neki domacinski narod, tj. vrijedjamo se kad neko kaze da i nismo bas toliki domacini koliko se hvalimo i da smo zapravo poprilicno zatvoreni prema bilo cemu sto nije srpsko, a dovoljno je samo procitati komentare na ovom vebsajtu, pa da ti sve bude jasno kakvi smo stvarno. Pa, pobogu, Srbi iz Srbije imaju problem sa bilo kim ko nije rodjen u Srbiji, a i ti sto su rodjeni u Srbiji se opet diskriminisu zbog svog imena i prezimena. Samo kao primjer, Duljaj Srbin rodjen u Srbiji, a cak ga i pojedini navijaci Partizana uvrjedljivo nazivaju “pekarom”, znamo svi zasto. Ljajic Srbin rodjen u Srbiji, milion puta izvrijedjan dok je igrao u Reprezentaciji. I tako dalje i tako dalje. O Srbima rodjenim negdje drugdje da ni ne pricamo. Poenta je ta da sta onda tek ocekivati od odnosa prema nekom stvarnom strancu tipa Mateusa, Bahara, itd? Pa, naravno, da od tog nema nista. Sto je po meni ekstremno zalosno i za svaku sramotu i osudu, ali jbg, tako je kako je.
G

Goxt

pre 5 meseci

A Prosinečki? On nije stranac ili?
G

Gost999

pre 5 meseci

Partizan lagano duguje Mateusu jos uvek. Doduse sta se cudim, duguju i nekim igracima iz tog perioda, bila vest prosle godine. A Bahara nije trebalo da teramo, no dobro, covek nije imao srece, a i nije razumeo mentalitet. Masa trazi, Terza ispunjava.
m

milo123

pre 5 meseci

Strancima je generalno tesko u Srbiji jer smo mi generalno polupan narod. Ljudi ne mogu da se prilagode nasem ojdi mi dojdi mi trange frange nacinu zivotarenja i poslovanja. Mi smo vise slicniji Azijatima sto se toga tice, nego Evropljanima (Rusi su slicni). Verujem da su nam to doneli i ostavili u amanet Turci.
?

??

pre 5 meseci

To kad je fudbal u pitanju, a kad su neke budalastine onda pokupimo sa zapada sve sto ne valja. Drugi smo u evropi (posle bugara) po tome koliko nam zene rade plasticne operacije. Znas sta je biti drugi? Ispred svih onih bolesnika sa zapada. Jos u mnogo mnogo toga sto nije za pohvalu mi prednjacimo
B

Br1

pre 5 meseci

Evidentno najveći problem našeg fudbala, a imala ga je i sada Zvezda sa Baharom (ne znam zašto Mocart nije preneo izjavu Natha) je hronična navika klubova da ne isplaćuju plate. Prosečan Srbin možda i pristane na to, ne zna za bolje, ali stranac neće. Pogotovo ne Nemac, Austrijanac ili Izraelac, koji i te kako znaju za bolje
k

kimmi

pre 5 meseci

zakljucak se sam namece, srpski treneri najbolji u evropi
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Nisu baš navikli na tolko laži, prevara, mešanja koće da igra i sličnih gluposti pred kojima naši treneri savijaju kičmu ko amebe.
Z

Zenga je samo imao srece

pre 5 meseci

Imao je najbolju i najtalentovaniju generaciju koja je bila dve klase iznad konkurencije
k

kimmi

pre 5 meseci

tako se moze osporiti svaki trener na svijetu. ovi vrhunski uvijek imaju za 5 klasa jace timove od svih osim 4-5. Glupost, i posle Zenge je Zvezda imala neke trenere, Bajevic se obrukao iako je na kraju i tu Zvezda uzela titulu. Sa Zengom je izgledala kao tim..
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Generalno slabi rezultati? Voleo bi da se to obrazloži.
F

Fabri

pre 5 meseci

Domaci stručnjaci koji zavrsavaju skole sa gradivom i fudbalom 80ih godina su vrhunski. Daleka je prica o Baharu kao glavnom krivcu za trenutno stanje u klubu, jel realno uopste da klub grupu LS doceka bez spica,desnog beka,rezervnog levog, proda stopera? Bahar je pre svega dovoljno uradio sto je oterao skart iz kluba ali dzaba kad je nov i jos skuplji skart doveden, ko je kriv za to? Ko ce da preuzme krivicu za Djigu,Ndijaea,Ada,Degeneka? Najlakse je loptu prebaciti u tudje dvoriste a pobeci od odgovornosti. Vladan se vraca posle 4 godine gde nikakav napredak u karijeri nije napravio, nigde se nije zadrzao duze od 3 meseca ali se vraca na staru slavu odakle je na kraju posle svega oteran.
4

4S

pre 5 meseci

Mislim da ce Ado kod Miloja biti jedan od nosilaca, vidjeti cemo ako bog da.