Komentari na vest

Stranci, pokažite zašto ste u Partizanu

V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Ja kao okoreli Zvezdas koji je prosao Real 1987,1991 itd navijam da Zvezda udje u LS a evo i Partizan neka udje u LE/LK nemam nista protiv.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Cista dvojka na Partizan kao kuca.
M

Mali jsd

pre gotovo 2 godine

zelim jsdu da ispadne
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Podicice partizan formu, to je ocigledno. Nisu zaboravili da igraju vec jednostavno novi trener, novi igraci, sve novo odjednom i ovo je skroz normalno. Trka za titulu ni blizu nije zavrsena iako mnogi smatraju da jeste. Bice kikseva, bice teskih evropskih utakmica, padace tempo u super ligi. Napred Srpski klubovi danas m, i ne samo danas nego uvjek, pa da se srecemo j po evropi kao i u kosarci od ove sezone.
G

Gost5667

pre gotovo 2 godine

Svim srcem uz Ael Limasol protiv zla
P

PD

pre gotovo 2 godine

Kako možeš da budeš protiv samog sebe?
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Du Hurensohn
G

Gost5555

pre gotovo 2 godine

bez tri gola grka u mreži malog kluba ,to ne onda los dan
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Iako su odnosi odavno otisli u majcinu zbog klinaca koji se loze, zelim partizanu dve pobede i prolazak. Jbg ako cemo da se tovarimo posle svakog poraza jednih ili drugih u evropi daj onda radnicki, surdulicu, mladost i kolubaru u evropu, da ispadaju od maltezana, farana, luksemburzana i letonaca...pa da nam malar bude smesno. Nemoj da nas preskacu cesi, norvezani i madjari jer smo stoka.
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

1-1 za 2 crvene
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Stolica je jedan od najtalentovanijih evropskih trenera a stranci su u Partizanu pre svega zbog rada sa njim, zbog veličine kluba i vernih navijača dervisa, janjicara i principa. Znaju da ce ovde enormno napredovati i ostvariti velike transfere bas kao sto je i Sadik uradio. Sa ovim su se složili...
G

Grobari?!

pre gotovo 2 godine

Zasto cutite za 26 mil nestalog duga Czv koje zvanicni revizor u Apr ne moze da objasni! Pored svih evropskih primanja,prodaje igraca Czv je poslovala 6 mil eura u minusu ,i magicno je nestalo ,kao 2011 god u kosarci (20 mil ) ,sada u fudbalu 26 mil eura! Dok vas gase njima sipaju stotine miliona drzavnih eura! Volite li klub ili je to samo lazna slika?! Zna se ko je krivac za sve i ko je postavio ovu i postavice svaku sledecu upravu ! Dok se pritisak zestok ne izvrsi na tribini nece odustati od gasenja Partizana ,koje je nikada blize!
K

Kozina

pre gotovo 2 godine

Kupuju i vama igrace, placaju licence. Nije 20 milki ali bice, sl godine
@

@KoZina

pre gotovo 2 godine

Ko je kupio licencu od Cibone 2011 god?! Za razliku od nase za koji se zna da je olacena 500k ,vasa kako navode vlasnici Cibone je placena milionskim cekom!
@

@kozina

pre gotovo 2 godine

Poredis 500 hiljada eura i 50 mil oprastanja duga (fudbal,kosarka) plus vise od 60 mil razlike u fudbalu sto ste dobili vise za par godina?! Ali navijaci su krivi sto dozvoljavaju to sto rade ! I komentar je skrzo ispravan! Ajmo braco spasimo Partizan od ovog terora vlasti ! Ne dozvolite da nestanemo! Mnogo smo prosli zajedno da bi nestali i da bi nas ovako sramno gasili bez straha od posledica!
B

Bolna istina samo

pre gotovo 2 godine

Auuu kakve lazi... Pa Zvezda je dobila 60 miliona eura vise od Partizana, ali ne od Drave, nego od UEFE... 2xLS, 3x nokaut LE... I sad ako igdje jos dva puta u LS zaradite 120 miliona eura vise od Partizana od evropskih takmičenja za 7 godina...
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

2 ko vrata danas. Stranci postizu bar dva gola za PFC.
M

Miloš 1970

pre gotovo 2 godine

Klub se gasi pred nasim ocima a mi cutimo,pokazali smo kakvi smo navijači kad nismo stali u odbranu kluba od agresora ma kakav on bio mocan,siguran sam da kakvi god da su navijači komsinice oni bi stali u odbranu svog kluba vec pre 5 godina!!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Da li jos neko treba da bude samleven?!Partizan se ne brani ispred stadiona nego na birackom mestu.
M

Maljevic

pre gotovo 2 godine

Vi vidite pa opet pevajte kurva gasi se i opwt dovodite ceo politicki vrh na utakmice,pevajte toletu i vrtite njegov barjak..postenjacine
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Vise sam voleo da gledam Sumu 15 min nego ove celu utakmicu!
o

off topic

pre gotovo 2 godine

šta bi sa onim STRANIM SPONZOROM STO JE POMPEZNO NAJAVLJIVAN ?
N

Novski

pre gotovo 2 godine

Samo zbog te price uprava je morala da ide. Nosu sposobni zadnjih 5 godina da pronadju sponzora. MTS sponzorise pola klubova po regionu. Mogu misliti koliko novca Partizan prihoduje. Mozda 500 hiljada po sezoni
M

Mali jsd

pre gotovo 2 godine

Dabogda se ugasili
r

radonjicaa

pre gotovo 2 godine

Da Bog da ti se keva ugasila
n

ne znas ni sta je jsd

pre gotovo 2 godine

Mali si ti klinac,jako mali. I u dusi i u telu
B

Bosko78

pre gotovo 2 godine

Gledao sam sinoc utakmicu Zvezde jer volim da ispratim sve nase klubove u evropi. Navijam za Partizan 20 i kusur godina i ne pamtim da je ikada bila ovolika razlika medju vecitima. Andrade nije dorastao Kangwi, Mening nije dorastao Bukariju, jedino u koga polazem nade je Dijabate. Vidi se da ima znanje, e sad da li ce to biti dovoljno, videcemo.
B

Boki078

pre gotovo 2 godine

Bole Legendo dobijamo 100% nebrini
M

MileSrbin90

pre gotovo 2 godine

Hahahahahah igrajte fudbal dok mozete. Ovo vam je zadnja evropska utakmica u narednih 10godina :)

Avangardista

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da se ne osvrnem na jedan zanimljiv podatak koji je onako bas bas interesantan. Zadnji put kad je Partizan igrao neki mec na ovaj tuzni datum za sve prave Srbe (valjda znate koji je datum i sta se desilo) ostvario je pobjedu pa nek se to desi i danas. Uprava napolje!
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Какви наслови и текстови... Равно имену емисије о освајању титуле у Љубљани "Ђаволова титула"...
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Natho daleko od igraca od pre 4 godine, sad ima snage za 20 minuta maksimalno iole ozbiljnog fudbala. Menig se "pokazao" na jakim utakmicama. Njega nije bilo nigde protiv Zvezde, Fejenorda i Genta. Raspala Sparta se ne racuna. Dijabate jos ne znamo kakav je, ajde da ostavimo znak pitanja pored. Rikardo je dobar, necu da gresim dusu. Andrade velika potrosnja, mali ucinak. Sve u svemu, nije sjajno, moze i gore.
b

blagiuzas

pre gotovo 2 godine

Ja samo znam da se Rikardo iznenadio kad je video Andradea tj.cuo da mu je zemljak,onda treba znati koliko je sati .Natho covek mator,anemiju imao. Mening u Hol.II ligi tesko bi igrao. Jesam Zvezdas,ali Partizanovi stranci sadasnji tesko bi nekad igrali sa Galeniku,Rad,Borac iz Cacka,Teteks iz Tetova,Dubocicu,Bor i sl. jake II ligaske ekipe u bivsoj Jugi.
G

Grastion

pre gotovo 2 godine

Daj bre da ih prodjemo nekako, onda docekujemo ruske ustase znaci zagarantovana zabava na tribinama, jeste da ce nas uefa ugasiti, ali smo svejedno ionako mrtvi sa ovim jahacima apokalipse u upravi
D

Dovindženja

pre gotovo 2 godine

Podrška igračima, uprava napolje!
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

PENZIONERU NATKO, MARS IZ NASEG PARTIZANA SA SVE LOPOVSKOM I NESPOSOBNOM UPRAVOM!!! VOLIM PARTIZAN
Ш

Шпе

pre gotovo 2 godine

Колико је очајна ситуација у клубу можда не би било лоше да испаднемо сада од ових, по могућности са што горим резултатом, само да се решимо ових крвопија из управе, са друге стране с обзиром колико су пара ови покрали, уколико не буде јесени у Европи следи нам финансијска катастрофа готово сигурно
V

Veliki Cigan

pre gotovo 2 godine

Evo vam sada svima. Iskreno možda radi nekih poteza JSD, mi Zvezdaši bi trebali da se sladimo situaciji u Partizanu, ali NE. NE ŽELIM. Niti su igrači krivi, niti velika većina navijača. Nisu svi pjevali KURVA UMIRE, KURVA GASI SE. Jeste stanojević pjevao ZAŠTO ĆUTITE PIČKE CIGANSKE. Ali niko nije veći od kluba, ni Stanije, ni Deki, niti bilo koji igrač ili trener. To što oni predstavljaju klub ne govori da se identifikuje prema njima. Imam godina dovoljno da se sjećam mnogo dobrih i zdravih derbija. Mi kao najbolji drugovi smo se razilazili izpred stadiona i odlazili na Sjever ili Jug. Posliej bi se vrćali kući i zezali onoga ko je izgubio, otišli u kafanu, napili se, zezali, smijali, ... Ne volim Partizan nimalo, ALI NE MRZIM. Mržnja je ZLO. Ne priželjkujem Partizanu bruku. Ne priželjkujem mu poraz. Ne priželjkujem mu gašenje. Ali idiotima sa obje ztrane želim da odgovaraju za svoja nedjela. Želim im da su što dalje od stadiona, roditelja, djece, igrača, ... Uvijek ću u prvestvu Srbije Partizanu željeti da gubi, ali međunarodna takmičenja su priča za sebe. Iskreno se nadam da će Partizan večeras dostojno prezentovati svoju zemlju, i pobijediti. Sretno Zvezdo Sretno komšije. Zvezda do groba
f

ffff

pre gotovo 2 godine

narod srbije je retardiran bio i bice
J

JehovaZeks

pre gotovo 2 godine

Ti si retardiran. Idi gledaj Jehovu tvog zivotnog mentora.
M

Milojko!

pre gotovo 2 godine

veliki sam zvezdas ali sve najbolje brace Grcima pa da ih odvalite
1

122334455678

pre gotovo 2 godine

Ako udjemo u LE ima nas nakantavaju kao budale. Ako udjemo u LK ostaje ova uprava i agonija se nastavlja. Vise ne znas sta je dobro za klub.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Jel vam frka braćo? Želim vam sreću i mislim da ćete pobijediti.
B

Bibras

pre gotovo 2 godine

ako ne bude barem 3 gola razlike za Ael bice razocaran
7

777

pre gotovo 2 godine

Samo ime jedno ime znam Ael Limasol.
U

U73728

pre gotovo 2 godine

Supku, ne znas ni sa kim igramo
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Aek Larnaka - Partizan 3:0.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Natko Penaltko sigurno pogadja ako Rikaro uspe bar jednom pasti u šesnaest,ah ja zaboravio da tu sude evropske sudije a ne naši liputarneri gde samo čekaju da neko od njih padne u šesnaest. Inače komšije koliko god da vas nevolim držaću vam fige da večeras pobedite samo zbog koeficijenta za Srbiju.
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Srecno Partizanu veceras protiv Aeka, neka vaskrsne i dobije tamo, ali zelim im iskreno, kao stari Zvezdas koji se druzio sa partizanovim navijacima posle silnih tih derbija pa popili pice, platio ko izgubio, nasalili, provicirali itd. Za mojih 50 godina, ja ne pamtim Partizan da je imao losiji tim od ovig trenutnog. Pa da li je moguce da iz Partizana idu kao na traci igraci neki bez obestecenja, neki optuzuju, nekim odresene ruke, alo bre to je Partizan, tim gdeu su nekada igrali velike zvezde fudbala: Vukotic, Bjekovic, Jusufi, Golac, Trifunovic, Stojkovic, Klincarski, Mijatovic, ......... pa sve do Markovica, Jojica tid. Zanci Partizan za godinu i po dana ostao bez: Sume, Asana, Sadika, Markovica, Jojica, i slag na tortu odlazak Zdjelara. I sta sad, ko ce da vam igra, pa onda ne valja Stolica, Stanojevic, .... itd. Pitanje za upravu, i za onog begunca Ilieva, gde su vam pojacanja, zasto Partizan nema tim, da li ste mogli da rekirate za ovu godinu pa da uzimate neki kredit i napravite ozbiljan takmicarski tim da bude konkurentan imajuci u vidu sansu za plasman u lS iduce godine ka prvi ili kao drugi????? Bilo kako bilo, srecno!
N

No

pre gotovo 2 godine

Ovo igraci!? Ovo su krsevi veci nego trener sto im je. A o treneru ne treba trositi reci.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

U partizanu su zbog para koje na kraju nece videti...
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Oni strahuju od ove utakmice kao da igraju sa Realom, a ne prosecnom kiparskom ekipom. Tako i prosle godine, onaj Anortozis bio na zacelju tabele, estonska Flora to nece ni da pricam o kvalitetu. Kao Rikardo dokazani strelac. Pa, gde se dokazao, ovo kod nas? Daje golove iz penala, u svakoj jacoj utakmici se ne vidi, jer ga protivnici strpaju u dzep. Natho kome je dusa u nosu i nema snage da istrci utakmicu? Doveli ovog Andradea i Dijabatea, predstavili ih kao vanzemaljce, ajde videcemo ih. Ako negde mogu da se istaknu, onda su to protivnici ovakvog skromnog kvaliteta.
G

Gost10101010

pre gotovo 2 godine

samo jedno jedino zlo postoji u ovoj zemlji, a to zlo se nalazi u ovim klincima ili ljudinama koji idu i komentarisu vesti o Partizanu. Zaista nisam okoreli grobar, volim svoj klub i navijam, ali ovaj sljam koji dolazi na vesti PARTIZANA i komentarise, to je NAJVECE ZLO srpskog sporta, srpske drzave i srpstva. SRAMITE SE! Po ovakvim postupcima se vidi koliko ste iskompleksirani i bolesni umovi. Koliko vam je PARTIZAN trn u oku, i sa ovako nakaradnom upravom koja cini sve da unisti FK PARTIZAN!
K

Kao navijacu

pre gotovo 2 godine

Zvezde mi nije jasno kako neki iole normalan navijac Zvezde moze da zeli da Partizan izgubi. Uspeh Partizana u Evropi je i Zvezdin uspeh i zelim im da osvoje Ligu Uefa. Stvarno smo nenormalni
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Napred AEL Limasol
G

Gost0000

pre gotovo 2 godine

Prosecni igraci
m

medjed

pre gotovo 2 godine

Auh, prema onim strancima koje smo sinoc videli - ovi deluju kao posna sarma....
E

E bas

pre gotovo 2 godine

si medjed...za koga navijate i nije cudno ...
L

Lako je dovoditi

pre gotovo 2 godine

Strance kad promasite 60 i ubodete 4 ! Kad vam nestane 26 mil duga preko noci prema Apr, a poslujete 6 mil u minusu prosle sezone,pored svih evropskih primanja i prodaje igraca! Kako vas nije sramota da poredite budzete i pogodjene strance!
Z

Zbog

pre gotovo 2 godine

PLATE
G

Gaj Kasije Longin

pre gotovo 2 godine

Ovaj komentar bi počeo rečenicom " fudbalska Srbija je prezadovoljna"!!!
F

Folirant

pre gotovo 2 godine

Nadam se, da ovaj iz Malija, sto mu bi krivo, zato sto novinar na predstavljanju rece da je iz Malija, a ne iz Francuske, gledao sinoc Bukarija, igrica od 9,5 sekundi.
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Pobedili ili ne, ova uprava mora da ode kao i Trener koji nije dorastao Partizanu. Napred Partizan
N

NamestioVucic

pre gotovo 2 godine

Trener dorastao Partizanu je Zidan. Sram bilo Vucica nije hteo Ronalda da dovede vec samo pet stranaca i Svetu Markovica projektovanog za Mancester Junajted.
T

To je nas

pre gotovo 2 godine

Rikardo Kralj sklanjalica
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Prva stvar, voleo bih da su navijači malo pristojniji i da pruže podršku našim klubovima u evro takmičenjima i Partizanu i Crvenoj zvezdi i Čukaričkom a ne da se klinački prepucavaju. Druga stvar stranci u Partizanu, Rikardo je dokazani napadač, dao je tolike golove, do sada 12 njih i u evropskim utakmicama, ali to je napadač kojem je potrebno stvarati šanse, centrirati mu za skok glavom, proigravati ga, kada pokušava nešto sam obično se loše završi jer nije neki dribler, tu stižemo do veznih igrača, Natho je klasa za naše uslove ali u ozbiljnim veteranskim godinama za fudbal, može da odigra izvrsno ali može i da ga nema na utakmici, maksimum 60 min. igre, celu karijeru igrao kao prednji vezni ali ne i 10., tu bi tebalo imati mlađu verziju Natha a da Čerkez ulazi recimo u poslednjih pola sata, Andrade je tek došao, trebalo bi da krpi sve moguće pozicije na sredini od Zdjelarove do Nathove, zato je i teško još očekivati da asistira i daje golove, ali on je svakako nepoznanica jer je tek došao, do sada ništa posebno nije pokazao, krila Menig nažalost ograničen ima samo brzinu, nikada ne diže glavu pri centar šutu ili šutu u gol, može da da gol ali pre će promašiti, Dijabate tek je došao, još uvek nije odigrao ni jednu celu utakmicu, pitanje koliko je fizički spreman, do sada je pokazao da ima fudbalskog umeća, dribling, pas, brzina i od njega najviše očekujem tokom sezone. Dakle zaključak je da svako ima neke pozitivne i neke negativne strane, sa dobrim trenerom verujem da bi prevagnule dobre, ali sa Stolicom...nisam baš tako siguran.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Pa Realno jeste da je recimo Dijabate los igrac nebi mu vrednost bila oko 3 miliona pokazace da je ozbiljan igrac I ovog Andradea Sam gledao I on je dobar igrac najveci problem u ovaj Tim je sto nemamo klasicnu 10ku igraca da pusti onaj presudan pas za gol ili da sutne sa poziciju 16 do 20 metara od gol I sigurniji golman te dve poziciju su nam nesigurne ostale poziciju nemamo lose igrace Ali imamo trenera amatera .
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

@Bojan Urosevic Klasicne 10ke su odavno prestale da imaju znacajnu ulogu u timovima. Svi najjaci timovi igraju bez klasicnih 10ki osim Bayern-a a ni Muler nije klasicna 10ka ali bi se moglo protumaciti tako... Sve se svodi na precizan i brz pas na brze igrace na visoki presing i na odlicnu kontrolu lopte... I na trio napadaca kojima se prikljucuju bekovi i zadnji vezni ili box to box midfilder... Pogledaj samo nasu repku mi bukv igramo bez 10ke. Nama je "10ka" Sergej.
G

Grobar123

pre gotovo 2 godine

Opet pokusavanje Partizanovog izvestaca da destabilizuje ekipu stvaranjem novih deoba, ovog puta na domace i strane igrace. Zasto se slicno ne istice i za Crvenu Zvezdu? Ranije se Partizan kritikovao zbog losih rezultata ali kada pobedi, obicno naslov bude "Na krilima stranaca". I ja sam pre za domace igrace i nikada se ne bih odrekao Lazara Pavlovica za koga je pokojni trener Djuricic govorio da je novi Suma. Zbog nasih mladih igraca kao sto je Pavlovic ali i umetnika kao sto je Suma, .... ja sam voleo da odem da gledam Partizan uzivo. Ali samo kada se setim kakvu je kampanju vodio Partizanov izvestac protiv Sume ... Ali valjda on bolje zna od pokojnog profesora dr fudbala Djuricica ....
T

ToleVole

pre gotovo 2 godine

Grdni vi, ceo svet protiv vas.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Nije zadatak Zvezde da stvara reprezentativce nego da svake sezone igra u Evropi
G

Gostqqq

pre gotovo 2 godine

U Partizanu su zato sto su im istekli ugovori, pa su dosli za dz
V

Vini Jr

pre gotovo 2 godine

Za nas je bolje da večeras izgubimo, zbog uprave, zbog Stolice. Plej of za LK nam je ionako zagarantovan, pa se nadajmo da ćemo ga igrati sa novim trenerom i novom upravom. Do poraza večeras!

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da navijam za poraz, ali prvi put mislim da je za Partizan bolje da izgubi.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

A kako ti je LK zagarantovana objasni.
Z

Za samo gosta

pre gotovo 2 godine

Vidiš da piše plej of LK je zagarantovan, a ne grupna faza LK, kad se nepismenjaci dohvate tastature nema gore...
m

majkooo

pre gotovo 2 godine

Napred Ael ugazite to strano telo
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Tebi je mozak strano telo u glavi. I nije Ael već Aek tugo majkina
T

ToleVole

pre gotovo 2 godine

Ah da, protiv Aela ste igrali kada je Tolo izbacio Zvezdu iz Evrope, pa vas pocepali dva puta.
d

ddd1

pre gotovo 2 godine

Stranci pokazite se zasto ste placeni milione.
_

_001236.245e17ca84894750a856d96d9e6a895a.2003

pre gotovo 2 godine

Niko nema skupe strance kao zvezda…

Wolfasin_Gerilac

pre gotovo 2 godine

Zašto je ovaj trener i ova uprava i dalje u Partizanu to je bolje pitanje? Realno odgovor se zna, ali to samo Pantić sme javno da kaže.
D

Dobri su stranci

pre gotovo 2 godine

ali...ZBOG UPRAVE DAJ BOZE DA IZGUBIMO VEC U PRVOJ UTAKMICI I DA JEDNOM GOVNA ODU IZ KLUBA!!!!!
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Nece otici ni da ispadnu.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Misliš da bi otišli? To obraza nema. Do sada su trebali da odavno da budu bivši ali... Samo da dobijemo danas da izadjemo iz ove dubioze a ove duduke može samo jedan čovek da otera jer ih je i doveo tu. Sami oni nikad neće otići.
D

Dobri su stranci

pre gotovo 2 godine

Hoce veruj mi!Znas li zasto su odložili meč kod kuće sad za vikend!? 😂😂😂😂😂 Znaju da je kraj,sprema im se lepa predstava sledeću utakmicu kod kiće,ne mogu odlagati svaku tekmu 😎😎
Д

Дуда

pre gotovo 2 godine

Не.лупеај.То пишеш јер знаш да сте труба и да губите свакако
N

Natho

pre gotovo 2 godine

Mogu da pokazem samo ako mi sviraju penal
F

Fkrrr

pre gotovo 2 godine

Fk Natho iz Penala.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Dobice ovo grobari veceras..pruzimo im podrsku u evropi kao i cuki..Ne moze samo zvezda odrzati koeficijent
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Ti Partizanu pruži podršku a ja nemam šta da pružam podršku onima kojima je sve kao namešteno i svi su im krivi samo oni nisu. Napred AEK
4

44447

pre gotovo 2 godine

Ne bi navijao nikada za Partizan makar igrao i sa Albancima.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

To su gile samo pojedinci koji kmece a ovaj dole sto bi pre za albance navijao samo je pokazatelj kakva smo stoka od naroda..ostaje mu jos i samo za ustase da navija pa da se zatvori krug
B

Bibras Natho

pre gotovo 2 godine

Seecno Aelu da ih ugazite...
B

Bibras Natho

pre gotovo 2 godine

Seecno Aelu da ih ugazite...
T

Tugaaa

pre gotovo 2 godine

Mening iz Tventea, Dijabate iz Trabzona, ali nate uništava drzava partizanku :(((
n

nego kako

pre gotovo 2 godine

Samo jedno ime znam, Ael Limasol
G

Gogija

pre gotovo 2 godine

Nema nam pomoci igra je losa troma negledljiva i nema nacina da se to resi
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

može i liga konferencija samo da se negde plasiramo
v

vićPa

pre gotovo 2 godine

Stranci su panjevi.
G

Gost1389

pre gotovo 2 godine

Stolice pokazi koliko si klimava