Komentari na vest

Suma na terenu u Lučanima? Možda, zavisi od situacije…

m

markofijaskk

pre 7 meseci

Predstavljali su Sumu kao da je messi jbt, bukv me sramota sta su sve kacili, i ovo samo kod nas ima da dovedes i potpises povredjenog igraca!!!
L

Lucanci

pre 8 meseci

Moze i Ronaldo da vam igra znate sta vas ceka u Lucanima!
N

Np1234

pre 8 meseci

Sta kazu?Hocel bit navijaca?
d

d. g.

pre 8 meseci

O Sumi pišete kao da je Mesi. On je oteran iz Partizana. Ne kažem da su u pravu ali je svakako problematičnog ponašanja bez timskog duha. Tehnički potkovan i tu je kraj.
@

@d.g.

pre 8 meseci

Suma je doktor fudbala, oterali su ga jer je njegovo majstorstvo smetalo ovima vašima što ih teramo mesecima...ne lupaj neznalice, samo kad je vaš Kanga majstor!!! klasična si botina i ostavljaš komentare samo na vesti vezane za Partizan, igrače i bivše igrače Partizana...idi leči svoje komplekse!!!
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Nije Mesi, ali za Novi Pazar je zvučno pojačanje, koje tek treba da pokaže koliko, i da li, može doprineti kvalitetnijem fudbalu u ligi. Nekadašnji tim Partizana sa Sumom je, po imenima, uz Zvezdin iz sezone kada je Obilić dobio titulu, najkvalitetniji od onih bez naziva prvaka. Pošto je transfer potvrđen, sigurno je da nema nikakvih zadnjih namera povodom promovisanja igrača, nego prosta želja novinara za boljim fudbalom i većom konkurencijom u gornjoj polovini tabele, gde je za očekivati da bi se Novi Pazar mogao održati do kraja prvenstva.