Sejduba Suma (©Starsport)
Sejduba Suma (©Starsport)

Suma nije dobro, muči ga ruptura od 11 milimetara, Partizan ga neće imati neko vreme

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 16:40

„Bilo bi neozbiljno da smo emotivno ispražnjeni na početku sezone“, kaže trener Aleksandar Stanojević

Povreda Sejdube Sume ipak nije bezazlena kako se u prvi mah činilo. Tokom prvog poluvremena revanša sa Santa Klarom stradao je Partizanovom ofanzivcu butni mišić i sva je prilika da ga čeka duža pauza.

Kolika, niko u taboru crno-belih ne želi da prognozira, međutim, izvesno je da afrički vezista neće putovati iz Beograda za Gvineju, gde je trebalo da bude u konkurenciji za mečeve državnog tima početkom septembra. Ostaće u Srbiji kako bi pokušao da sanira bol i spreman dočeka početak takmičenja u Ligi konferencija i večiti derbi.

Izabrane vesti

Mada, veliko je pitanje hoće li stići da bude u konkurenciji za sastav za tako bitne mečeve.

Nije dobra situacija, Suma ima rupturu od 11 milimetara. Nećemo ga imati neko vreme. Ne znam tačno koliko. Kad se povredio Danilo Pantić pičao sam da mora na dugo bolovanje, ali nisam ja doktor“, rekao je Aleksandar Stanojević.

Za početak, Parni valjak će bez Sume igrati meč sedmog superligaškog kola sa Radničkim iz Niša, u nedelju od 21 čas.

Naš cilj je da ostanemo konkurentni za titutlu. Ne možeš ništa da obećaš, ali možeš što duže da budeš konkurentan. Nemamo pravo na kiks, tako se ponašamo. Želimo da napravimo koncepciju kojim ćemo izvući maksimum iz svakog igrača. Važna nam je svaka utakmica, zato izjednačavam Evropu i Superligu“.

S obzirom na potrošnju iz revanša sa Santa Klarom, ima navijača koji se boje emotivnog pražnjenja ekipe u nastavku borbe za bodove.

Dogovorali smo se da nema grupnog slavlja posle meča sa Portugalcima, plan je bio da treniramo u petak, ali su igrači tražili slobodan dan i izašao sam im u susret, jer su zaslužili. Bilo bi neozbiljno da se emotivno isprazne na početku sezone. Ako bismo tako razmišljali bili bismo neprofesionalni. Nema šanse! Već danas dižemo intenzitet, sutra ujutru ćemo odraditi još jedan trening Nadam se samo da momci nisu slavili individalno...“

Koja i o Radničkom, na čijoj će klupi umesto Aleksandra Stankovića sedeti dosadašnji strateg omladinaca Vladimir Đorđević.

„Treneru je uvek nezgodno kad je preko puta njega kolega koji prvi put vodi ekipu. Ne znamo kako će igrati, hoće li nešto promeniti, ali znamo dosta o Radničkom, sa te strane ne mogu Nišlije da nas iznenade. Taj tim je projektivan za vrh tabele, nije praćen rezultatima. Odlgedali smo sve utakmice iz ove sezone. Imamo motiv koji je iznad svih naših ličnih interesa. Ništa drugo ne može da nas poremeti“, dovršio je Aleksandar Stanojević.


tagovi

Sejduba SumaFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara