Komentari na vest

Šumudika napravio spektakl na Marakani: Zar da uzmem pištolj i upucam nekoga što je izgubio igrača?

K

Klikeri

pre preko 2 godine

Gledam Sumudiku i mislim se koliko lici na Ancelotija, kao braca po ocu da su.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Ево овако одговара прави педагог и тренер! Директ па у главу, преузима одговорност али и посочи кривце и каже стидитесе због незалагања и елементарних грешака. А не овај наш две године заредом преузимам одговорност, и незамерам момцима"и то незамерање и његово преузимање одговорности кошта клуб 15-20 милиона. Неможе то тако, докле год буде гурања под тепих, нема нама европе. Позз
B

BLuka

pre preko 2 godine

Pa Kluž izgubio od Borca u Banjaluci 2:1. Borac koji sada ne može da uzme ni svoj juniorski tim. I tada kmečao kako su trebali voditi 6-0 ili 7-0. Komedija.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

I ti si mi cetvorostruki sampion Rumunije?!Pa ne bi vam dao ni kup Mice Trofrtaljke da igrate!
A

Argh

pre preko 2 godine

Novinar koji piše "Jer grešim... ?" treba da dobije momentalni otkaz.
B

Bane 2

pre preko 2 godine

Шумудика је играо храбро и оставио простор нашим нападачима. Да је играо затворено резултат би сигурно био другачији. У праву је у анализи меча али требао је знати мане својих играча. Резултат је прелеп али ми смо и даље без игре и неспособни да задржимо лопту. Имамо мнооого простора за напредак.
M

Markonato1

pre preko 2 godine

Sta se zalis? Da imate Terzica imali bi i vi skupe igrace
P

Pantela24

pre preko 2 godine

Da imaju AV misliš...
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Sanogo danas ko Kante ili Fabinjo
p

plavac

pre preko 2 godine

sporiji od kantea i vise na citanje ide nego sto kao onaj manijak pokrije 800 posto terena...bas ne znam afrikanca da je igrao slicno,moze komotno i PL da igra
M

Mrkela.

pre preko 2 godine

ti ugasio bunker!
F

Familija

pre preko 2 godine

Dobar je on trener postavio je dobru pozicionu igru ono što nisu iskontrolisali jeste visoka lopta i sredina terena sanogo i kanga su ih ubili pazite premotajte utakmicu i videćete njihov pritisak na prenosu lopte tu se pojavljuje kanga koji u brzom šprintu dolazi da primi loptu prosledi je opet brzi šprint otvori novu liniju dodavanja i opet prosledi loptu i svi ono trčanje igrača kluža pada u vodu druga stvar je igra sanoga nije njegovo da kreira već da kvari protivničke kreacije i to je uradio perfektno i u stilu nisu ni pavkova mogli da iskontrolišu ali u suštini pokušao je da uradi nešto igrači kluža su prosto bili drugi nivo opasni smo mi nisu ni protivnički igrači slabi naprotiv ja sam video jednu ekipu koja ima dosta zanimljivih i pismenih igrača recimo igrač koji im izvodi prekida odličan tehničar štoper njihov se baš namučio i bio u većem delu utakmice na odličnom nivou a opet uništeni su na marakani to su te stvari o kojima priča njihov trener mi smo kvalitetna ekipa mali pad koncentracije i mi možemo ovo da uradimo posle 70 minuta igrači kluža su psihički potonuli ali čak i tada i u takvom stanju došli su u poziciju da postignu gol zanimljiv je ovaj trener
G

Gost,,,,

pre preko 2 godine

Zarez druže, zareeeez!
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Oni mozda jesu pismeni, ali ti sigurno nisi
9

951357

pre preko 2 godine

Deak je jedan od najboljih fudbalera u Rumuniji, reprezentativac, strasna leva noga.
P

Prijatelj sporta

pre preko 2 godine

Neposredno pre mec rumunski mediji izjavljuju da je bolje kluzu da ispadne od cz i da igra ligu konferens ..jer u slucaju da udji u le bili bi u 4. sesiru i bilo bi im dosta tesko da skupljaju bodove..sa druge strane kazu da bi u ligi konferens dodatno poboljsalji koeficijent rumunskog fudbala eventualnim pobedama u grupi koje bi sigurno lakse otstvarivali..sada ide izajava ovo trenera..ovakve izjave ni jedan iole ozbiljniji klub ne bi dozvolio.. jos kaze da se 3. I 4. golovi ne orimaju ni u trecoj ligi.. ovo nesto opasno smrdi..
9

951357

pre preko 2 godine

A ti si naravno pratio ovih dana rumunsku stampu, je l' da?
t

tifo

pre preko 2 godine

Baš htedoh napisati komentar za tu izjavu kod drugog i trećeg gola. Prenaglio je čovek, ne daju se izjave vruće glave
S

Stella Rossa per sempre

pre preko 2 godine

Najnesrećniji čovek na zemaljskoj kugli trenutno: CaleB...nema ga večeras ni za lek...a uopšte nije Zvezdaš
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Пријави интерполу, какво виђење ствари... Да ли стварно мислиш да неко намести утакмицу за пласман у ЛЕ? Лечење моментално! Комплексинитис ударио баш јако.
S

Ssl

pre preko 2 godine

Samo ti nastavi da pratiš Ligu Konferens. U koju se ti i tvoji još niste plasirali. Sigurno je zato pustio 4 gola u mreži, a stoji mu nad glavom cela Rumunija zbog poraza od YB. Ccc koji ste vi bre pacovi.
P

Prijatelj razonode

pre preko 2 godine

Ako prođete Svetu Klaru,Bog da joj dušu prosti,vi sektaši skupljajte bodove za koeficijent jer ionako živite na Zvezdinoj grbači već godinama a mi ćemo malo da se igramo sa jakišama i da obaramo rekorde!
9

951357

pre preko 2 godine

@Stella Rossa - bas sam skoro razmisljao o njemu kad smo diskutovali nesto, i meni se cini da je Grobar, a on u poslednje vreme komentarise kao da je "nas". I naravno, uvek neko pljuvanje igraca, tima... Ali nije providan kao onaj Mare CZV. ili czv barsa.
M

Mukica

pre preko 2 godine

Kapiram nije mu lako i svaki trener, doživi blam. Ono na šta bih ja skrenuo pažnju. Jeste videli Sanogo, kako je izdominirao?
n

noleeeeeeee

pre preko 2 godine

Nasao svoj nivo
p

publika

pre preko 2 godine

Partija vredna divljenja! Prvi sam koji nije mogao da istrpi njegove brutalne startove i potpuno nepromisljene odluke. Nije dobijao kartone samo u utakmicama koje nije igrao zbog suspenzija, a 95% tih kartona su bile zbog ciste krajnje glupe odluke. Ali ono sinoc... Ako cemo ovo gledati od njega i u narednom periodu vredelo ga je cekati i duze od ovoga. Zakljucao je sredinu, preorao teren, dobijao duele kao da igra sa petlićima. Majstorski! Lepše je bilo gledati njegove intervencije, postavljanja i duele od svih golova, finti i driblinga koje smo imali u napadu. Alal ti majstore!
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Zasto tako nije izdominirao protiv Serifa, Kairata, vi ste poznati da dominirate protiv ekipa u rangu:Surduluce, Cuke, Rada... itd..:))
G

Gost123

pre preko 2 godine

dzoblek-vasoj gluposti zaista nema kraja!!! Dodao bih i bezobrazluku isto. Retko odvratni navijaci isto takvog kluba...