Komentari na vest

Suština Čelsijevog problema u jednom klipu... (VIDEO)

Zinho86

pre 13 dana

Fergi da održi jedan seminar dok je još u formi, na temu: "Kako po kratkom postupku rešiti problem sa nevaspitanim balavcima". Svim trenerima obavezan dolazak.
A

April 2024

pre 13 dana

Fergi, to ona pevaljka?
S

Srbija 1991

pre 13 dana

Samo keš i nista vise!
V

Veljko9

pre 13 dana

Stvarno cenim Gvardiolu ali cekaj kako igra Grilis ispred Dokua? Decko i protiv Reala dribla u mestu i vrati nazad Gvardiolu pa ulazi Doku i svaki kontakt sa loptom probije odbranu reala i dodje u sesnaesterac..
M

Monteroo

pre 13 dana

Dzekson, Mandueke to je suština celsijevog propadanja, polupancima koje briz,frankfurt,ajaks drže na 700K godisnje jer znaju i kome se radi Celsi im da 250K sedmično....tu dolazi do pucanja mozdane mase koja i ovako na rezervi... Takva alavost,glupost nepostovanje dresa ....to je nerealno... Nikad nisam igrao fudbal s njima samo košarku,koliko su glupi alavi ništa ne vide...a kakva fizikalija,brzina,snaga nerealna....al džaba...ne stiže do mozga ništa.
S

Sivonja iz RS

pre 13 dana

Eo u sta se pretvorio fudbal danas, samo preplacuju igrace koji igraju radi sebe i boli ih uvo za grb i ono sta klub predstavlja, ja razumijem da se Mesi i Ronaldo ponesu nekad ovako jer imaju pedigre, ali ispodprosjecna engleska poluzara nikako
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Ma previše je ovih polovnih igrača s kikicama u ekipi, samo nešto se*u, keslaju se, valjaju na svaki kontakt. U Sitiju su ozbiljniji igrači, zreliji u svakom pogledu. Poketino smiješan trener.
r

restovanikrompir

pre 13 dana

Nije ovo samo Čelzija. Ovo je slika fudbala u 2024. Neosporan je talenat mladih igrača ali prosto ne razumeju šta je fudbal. Nije im stalo do samog fudbala. Igraju za pare (što je ok) za statistike za kompilacije na YT i storije na IG. Za lični brend. Nemaju poštovanje prema igri i profesionalni ponos. Nemaju poštovanje za dres koji nose i navijače koji plaćaju da ih gledaju. Tijago se odavno obezbedio. Odavno ne mora da igra. I čovek plače zato što nije doneo klubu trofej i tako dodatno ostvario sebe kao profesionalca. E tu je razlika.
M

Milijardera nikad dosta

pre 13 dana

Ljubi čika Boli
A

Alo alo

pre 13 dana

Sve je postalo izveštaceno, ja batalio pracenje ima vise od 10 godina, zasto da se nerviram ako se oni ne nerviraju.Oni ce posle utakmice da broje milione, a mi?da se zderemo zbog njih?nisu vredni toga.Odavno ovo nije "najsporednija stvar" na svetu
G

Gost9900417

pre 13 dana

Ovog Noni Maduekea treba poslat u rezervni tim lik takodje nije hteo da dozvoli Palmeru da sutira penal u proslom mecu