Svaka čast, gospodine Bil! Rendžers dao kvaran gol, trener tražio da se protivnik pusti da izjednači (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.02.23. | 19:47

Mladi strateg večeras postao postao primer gospodskog ponašanja jednog sportskog radnika

Glazgov Rendžers se pošteno namučio protiv drugoligaša Patrik Tisla da stigne do četvrtfinala Kupa Škotske, ali je to učinio na gospodski način (3:2). Za to je zaslužan mladi strateg Policajaca Majkl Bil, koji je napravio potez koji se večeras prepričava na Ostrvu.

Naime, Rendžers je u 71. minutu na kvaran način stigao do preokreta protiv borbenih gostiju, pošto je Malik Tilman lukavo oduzeo loptu protivničkim defanzivcima koji su hteli da je vrate domaćinu na njegovu polovinu, posle jedne sporne siguacije, a onda im je dao gol.

Izabrane vesti

To je izazvalo burnu rakciju gostijućih igrača, koji su napali mladog Amerikanca na pozajmici iz Bajerna, u nekoliko navrata došlo i do blažih fizičkih kontakata. Posle svega toga je reagovao Bil i od svojih igrača zatražio da puste goste da izjednače na 2:2 u sledećem napadu. Trener Patrik Tisla Jan Mekol je odmah došao da mu pruži ruku za taj potez.

Naravno, Rendžersu se vratilo za ovaj gospodski nastup njegovog trenera, pa su Policajci četiri minuta pre kraja došli do pobede i zasluženog prolaska u narednu rundu takmičenja. Sa druge strane, Majk Bil je u ranim trenerskim danima zaradio epitet velikog gospodina, a to nije lako zaraditi u životu. Mnogi mnogo iskusniji od njega to nikada nisu uspeli.



tagovi

Majkl BilGlasgov Rendžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara