Ilija Stolica
Ilija Stolica

Svako kolo - novi skandal, Stolica vs Anđelovski: Ovo je blato, samo je izvršiocima posao zagarantovan

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.02.18. | 17:24

“Polako sve gubi smisao“, kaže trener Vojvodine

Voždovac je napustio zato što je procenio da neće imati ravnopravne uslove za takmičenje, poziv iz Vojvodine ga je smirio, pa se Ilija Stolica ponadao da će u Novom Sadu uspeti da pronađe mir i način da se normalno bavi fudbalom. Ali posle samo dve utakmice na klupi Stare dame još jedan udarac. Ilija Stolica je pobeseneo zbog suđenja Novice Anđelovskog u remiju Mačve i Vojvodine u 24. kolu Superlige.

Videlo se još tokom utakmice čiji je tok odredilo isključenje Nikole Antića zbog udaranja laktom Nenada Gavrića u jednom vazdušnom duelu, posle samo pola sata igre. Direktan crveni karton pokazao mu je Anđelovski. Eskaliralo je tek u finišu meča. Glavni arbitar je isključio i Vošinog trenera. Dugo je Stolica odbijao da napusti teren, uporno pozivajući Anđelovskog da mu priđe i objasni zbog čega ga je isključio. Zaista, preko TV ekrana bilo je nemoguće uočiti šta se zbilo. Ali smo zato čuli šta o svemu misli Ilija Stolica.
Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal,  ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal“, vidno uznemiren počeo je Stolica u izjavi za TV Arena.

Izabrane vesti

Pitanja nije bilo potrebno postavljati.
Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce (sudije, prim.aut) posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal“, rezigniran je bio Stolica.

Većina će se saglasiti. Niko neće reagovati. Možda će samo Stolicu kazniti zbog kritika na račun sudija. Mada ih ovaj put nije pomenuo. Ali svima je jasno na šta misli. Srpski fudbal. Svako kolo - novi skandal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ilija StolicaNovica Anđelovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara