Sve manje šanse da Rakonjac ostane u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 17:21

Čeka se defnitivna potvrda i razmišljanje Baraka Bahara

Prolazno vreme je bilo vrlo dobro, čak u jednom trenutku odlično, ali sve su manje šanse da crnogorski napadač Marko Rakonjac i naredne sezone bude deo Zvezdinog tima. Bivši član Čukaričkog, koga je Lokomotiva pozajmila srpskom šampionu u januarskom prelaznom roku, verovatno će se vratiti u Moskvu. Na Marakani još vagaju, ali je sve izvesnije da neće aktivirati otkupnu klauzulu u iznosu od milion evra.

Na 17 utakmica u svim takmičenjima ovog proleća Marko Rakonjac je postigao pet golova. Imao je zapažene role protiv Čukaričkog, ali ne i kontinuitet dobrih igara. Istini za volju nedostajao mu je kontinuitet, posebno u finišu sezone.

Izabrane vesti

Ostavio je Rakonjac solidan utisak, međutim očigledno je da na Marakani spremaju veliku rekonstrukciju napadačke linije. Najavio je Zvezdan Terzić, na promociji Baraka Bahara, da će u Ljutice Bogdana uskoro stići dvojica napadača. Ostanak Aleksandra Pešića bi sigurno zatvorio vrata Marku Rakonjcu, jer se očekuje da uloga četvrtog špica pripadne supertalentovanom Jovanu Mijatoviću.

Čeka se definitivna potvrda i razmišljanje novog trenera Baraka Bahara. Izraelski stručnjak bi trebalo da ima poslednju reč kada je u pitanju izbor novih napadača. Do sada su se najviše pominjali Atalantin đak Emanuel Late Lat, Kasijera iz Zenita, te nekada najbolji strelac Lige konferencije Siril Desers.

Pred Markom Rakonjcem je leto puno nezivesnoti. Ruski mediji pišu da je Crnogorac, koji se afirmisao u Čukaričkom, u grupi igrača za prodaju. Pored njega klub iz glavnog grada Rusije bi želeo da proda Mirančuka, Kudjakov, Jedvaja, Kulikov i Pedrinja.


tagovi

Marko Rakonjac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara