Komentari na vest

Sve više Brazilaca u Mozzart Bet Superligi: Emerson kod Eliomara u Ivanjici

v

vfdfd

pre preko 1 godinu

Naslov da se smrznes, kada procitas kao da je liga petice da se toliko dovodi kvalitetnih igraca iz Brazila barem 50 da ih igra. Kad ono 4, 5 od cega 2 igraju godinama, tacnije jedan dok drugi od prosle godine kada nije mogao da se dokaze u Madjarskoj ligi. Ovo je cirkus pa u jednom Moldavskom timu a nije Serif ima vise Brazilaca nego u celoj nasoj ligi. Ali zato nasi plesu sambu, nasi timovi kada igraju a to je jos bolje, na kraju zar nismo mi Evropski Brazilci ali i oni, Brazilci su Juzno Americki Srbi?
P

Provereno

pre preko 1 godinu

Kakav bre Brazilac, ovo je marketinski trik, ovo je nas mali Dragance iz Budozelje tu kod Ivanjice, decko jeste tamnije puti ali dobar ko lebac, radi na gradjevini kad nije na pijaci, fudbal mu je prva ljubav, bas mi drago za momka, samo napred Gagi!
d

dujko

pre preko 1 godinu

Liči n njega,ali ipak ovaj je pokupljen sa vašara u Šabcu.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

isto tako bi trebala i zvezda i partizan da kupuje,za male pare pa ako se i ne pokaze,opet se moze prodati dalje a ne likovi imaju vece plate nego npr ovi sto se dovode iz serije b juzne amerike
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Odlican igrac, vrhunsko krilo, mlad, novi Nejmar, mozda ce biti u bolji od njega. Ocekujem ovakav neki komentar, neki oametnjakovic, koji ce ispasti pametan.
k

kajro do kraja

pre preko 1 godinu

Samo ime Emerson garantuje uspeh!Kao klinac je bio zapaženiji od Neimara a vlada loptom kao i on.Upoređuju ga i sa Ričairlsom jer zna da kljuca protivničke golmane!Samba mu je hobi a karneval opredeljenje.Ljuljaj Javore!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

brate ne zelim nikog da potcenim ali iz brazila pored celog sveta pa u javor ...nema tu nista