Svi detalji Živkovićevog ugovora u Zvezdi: Plata 420.000 evra, za svaki gol 2.000, vrednuje se i asistencija

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 17:35

Biće premiran i za potencijalno osvajanje titule i Kupa Srbije

Pregovori su bili dugi, ali na kraju plodonosni. Kao što je MOZZART Sport najavio Rišairo Živković će u ponedeljak potpisati ugovor sa crveno-belima, tačnije saradnju na tri godine.

Bilo je kratkog spoja prilikom pregovora, crveno-beli su nudili godišnja primanja od 360.000 evra, brzonogi fudbaler je tražio nešto više i novac za potpis. Na kraju je pronađeno kompromisno rešenje. Prema saznanjima MOZZART Sporta Rišairo Živković će u Crvenoj zvezdi zarađivati 420.000 evra po sezoni. Ali neće dobiti novac na ruke.

Izabrane vesti

Međutim, ako bude igrao na nivou potencijala profitiraće mnogo. I igrački i finansijski. Prilikom pregovora sa crveno-belima nekadašnji član Ajaksa je izboksovao vrlo dobre bonuse, do kojih je došao MOZZART Sport.

Ukoliko se Crvena zvezda bude plasirala u Ligu šampiona, dok Živković bude njen član, momak iz mešovitog braka biće nagrađen sa 100.000 evra. Za potencijalnni ulazak u Ligu Evrope dobiće duplo manje, a za proboj u Ligu konferencije 25.000 evra.

Ukoliko bude učestvovao u osvajanju titule Rišairo Živković će inkasirati 30 hiljada evra, premija za kup iznosi 20 hiljada evra.

Imaće doskorašnji član Čangčuna i motiv da ima vrlo dobar individualni učinak. Za svaki gol biće premiran sa dve hiljade evra. Asistencija će mu biti plaćena 1000 evra.


tagovi

Rišairo Živković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara