Svi na Liberec: Kanga ozdravio!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.10.20. | 13:45

Gabonac dobio negativan test na virus korona

Crvena zvezda je remizirala protiv Javora i pokvarila utisak o dosadašnjim rezultatima od početka sezonwe. Međutim, Dejana Stankovića je 12 sati posle kiksa u Superligi dočekala lepa vest.

Vezista i najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku Gelor Kanga dobio je negativan PCR test. Gabonac se zarazio tokom reprezentativne pauze, kada je u Portugaliji branio boje nacionalnog tima.

Izabrane vesti

Po povratku u Beograd ustanovljeno je da je zaražen virusom korona, pa je morao da propusti večiti derbi, kao i gostovanje Hofenhajmu. Sjajni vezista uradio je novi test u četvrtak, ali je ovog ponedeljka dobio toliko željeni negativan nalaz.

On bi već danas trebalo da se vrati u trenažni proces, i bude u konkurenciji za duel protiv Libereca. Istina, Kanga je skoro dve sedmice proveo u kućnoj izloaciji.

Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.



tagovi

Gelor KangaKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara