NAJAVA DANA (sreda, 29. april): Kup Belorusije, amateri, Nikaragva i E-Sports zanimacije

Vreme čitanja: 5min | sre. 29.04.20. | 07:00

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

ŠAHTJOR SOLIGORSK – DIN. BREST, 17.00
(Fudbal, Kup Belorusije)

Aktuelni šampion Dinamo Brest ima prednost iz prvog kup duela koji je dobio sa 2:0 i sada mu preostaje da istu iskoristi u revanšu. Soligorsk mora da napada i pokuša da napravi čudo kako bi nadomestio ovaj deficit. Otežavajuća okolnost za domaćina je svakako loša forma u poslednje vreme, dok razlog za optimizam leži u činjenici da su prethodnog vikenda dobili Dinamo u prvenstvenom meču odigranom u Brestu rezultatom 2:0. Uzevši sve u obzir trebalo bi ovo da bude otvoren duel u kojem ćemo videti golove na obe strane.

Izabrane vesti

BATE BORISOV – SLAVIJA MOZIR, 19.00
(Fudbal, Kup Belorusije)

BATE je prošlu sezonu završio na drugom mestu, dok je Slavija na kraju bila osma. Ipak, pred ovaj revanš Slavija ima minimalnu prednost s obzirom da je prvi duel dobila sa 1:0. Ono što joj svakako ne ide na ruku su dva uzastopna poraza u prvenstvu, kao i podatak da je od početka godine ostvarila samo dve pobede na gostovanjima. S druge strane BATE je od maja 2019. samo jednom gubio kod kuće. Uz sve to i tradicija je na strani domaćina koji je od 19 duela sa ovim rivalom dobio 16, a na Borisov Areni od Slavije nije gubio čitavih dvadeset godina.

REAL ESTELI – DIRIANGEN, 03.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Prvi polufinalni susret u plej –ofu Nikaragvanske Klausure Esteli je kao gost pre tri dana dobio rezultatom 1:0. Razlog za optimizam domaće ekipe leži u podatku da nije poražena na pet poslednjih utakmica. Međutim pre pomenutog poraza identičan skor u prvenstvu imao je i Diriangen koji sada mora da napadne svom snagom ne bi li dosegao do finala. Biće teško, ako se zna da je Esteli neporažen u 14 međusobnih duela sa gostima (osam pobeda i šest remija).

MANAGVA – FERETI, 04.00
(Fudbal, Nikaragva 1)

Managva i Valter Fereti odigrali su meč bez golova pre nekoliko dana u prvom polufinalnom odmeravanju. Regularni deo sezone Managva je završila na čelu tabele i postigla pri tom najviše golova, a usput je izgubila samo dva meča. Fereti je četvrti, i bez pobede je na četiri od prethodnih pet gostovanja, pored toga nije uspeo da savlada Managvu u poslednjih pet odmeravanja.

MANAGVA M20 – REAL MADRIZ M20, 00.30
(Fudbal, Liga mladih Nikaragve, plej-of)

Prvu polufinalnu utakmicu Klausure za mlade dobio je Real Madriz sa 2:0. Početkom meseca ovaj tim je takođe savladao mladi Real Madriz sa 3:1. Interesantno je da je poslednja tri meča ovih timova dobijala ekipa u svojstvu domaćina. Sada je to Managva od koje se očekuje da pruži žestok otpor. Nije isključeno da zbog toga ova utakmica bude neizvesna, mada blagu prednost svakako ima Real Madriz koga relaksira prednost stečena u prvoj utakmici.

REAL ESTELI M20 - JUVENTUS MANAGVA M20, 23.30
(Fudbal, Liga mladih Nikaragve, plej-of)

Ukupan skor ova dva tima iznosi 2:1 za mladi Esteli. Takođe na pet od ukupno šest utakmica ovih timova padalo je više od 2,5 golova. Uz to, valja znati da Real Esteli igra maksimalno efikasno u poslednje vreme, pa na poslednjih devet mečeva od ukupno deset ima više od 2,5 pogodaka po susretu. Držimo da su ove informacije jako korisne za tipovanje na golove, uz šta valja znati da je pre samo koji dan prvu polufinalnu utakmicu para dobio mladi Esteli sa 0:2.

DUBL – VOLAT K, 20.30
(Fudbal, EFL amaterska liga Belorusije)

Dubl poslednja dva susreta rešava 4+ ishodima, uz jedan poraz i zabeležen remi. Volat je takođe jednako efikasan što se tiče pogodaka, na šta treba dodati da amateri ovog tima imaju poraz i pobedu. S obzirom da je reč o amaterima, golovi deluju kao neminovnost. Dakle, u najavi je raspucana partija timova koji samo po sebi mogu krajnji ishod da odvedu u ma kom pravcu. Naime, procena je da im je forma poprilično ujednačena.

FAVORIT – ZVEZDA VSS, 18.00
(Fudbal, AFL 2, amaterska liga Belorusije)

Favorit iza sebe ima poraz od Arene pri konačnih 0:2. Zvezda VSS je poražena od Akademike Kosmos sa 5:3. Sve to ukazuje da nije reč o naročitim timovima. Ipak, Favorit deluje nešto spremnije od Zvezde VSS koja najveću manu ima u lošoj, gotovo nepostojećoj odbrani. To znači da nešto veće šanse ima domaćin, te da i ovaj meč treba svrstati u red utakmica na kojima je potencijalno zahvalno igrati na nešto veći broj golova.

B12 MINSK – ARENA, 19.15
(Fudbal, EFL 2, amaterska liga Belorusije)

B12 Minsk iza sebe ima 4+ remi, dok Arena s poslednje dve utakmice vuče pobede. Po toj logici gosti su blagi favoriti, mada ne bi trebalo isključiti da tu tezu tim iz Minska može da obori. Jednostavno, reč je o amaterskom fudbalu, odnosno o timovima koji nemaju ustaljen trenažni proces, pa im s tim u vezi i forma često varira. Sigurno je jedino kao i u prethodnim slučajevima da na utakmicama timova ove lige obično pada veći broj golova.

C0ntact - Mousesports, 14.00
(Counter Strike, ESL One)

Vicešampion ESL Pro lige se vraća na veliku scenu. Mešoviti sastav Mousesportsa koji čine uglavnom gejmeri iz Danske, pokušaće da potvrde svoju klasu u duelu sa C0ntactom, koji zaista ne može da se pohvali dosadašnjim rezultatima u borbi za plasman na završni turnir u Rio de Žaneiru. Dakle, borbu na više od dve mape, teško da ćemo videti.

Fnatic - Team Heretics, 18.30
(Counter Strike, ESL One)

Kada će “na teren” vicešampioni jedanaeste sezone ESL Pro lige, zašto to ne bi učinili i šampioni? Švedski Fnatic sigurno će želeti da nastavi izuzetno ludu seriju protiv ekipe Team Heretics, koja je inače prilično solidna, ali koja jednostavno nema dovoljne kapacitete da se suprotstavi jačem rivalu. Stoga bi i ovde sve sem pobede Fnatica u dve mape bilo ogromno iznenađenje.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara