Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Tedić dva meseca van terena, trener Zvolea traži zamenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 17:02

Treći peh za napadača Mančester Sitija od odlaska u Holandiju

Od dolaska u Zvole, ne prestaju da se nižu problemi za Slobodana Tedića. Poslednji u nizu, talentovanog napadača zadesio je na utakmici sa Emenom gde je pretrpeo udarac zbog kojeg je morao da napusti igru već u 16. minutu. Detaljnim lekarskim pregledima ustanovljeno je da je pretrpeo povredu rebara i pluća zbog koje je zadržam na bolničkom lečenju.

Treći peh, posle dve povrede zgloba, odvojiće igrača na pozajmici iz Mančester Sitija od terena na nekoliko meseci, a činjenica da je holandskom klubu neophodan napadač primorala je trenera Jona Stegemana da nagovesti potregu za napadačem.

Izabrane vesti

"Uobičajeno, ovakva povreda zahteva dva meseca oporavka. Međutim, šta ukoliko oporavak ne bude protekao idealno? To bi značilo da je sezona za Tedića izgubljena. Mogu reći da tražim novog igrača, ali mi je rukovodstvo reklo da to nije moguće. Mogao bih da skačem, radim šta god, ali se stav neće promeniti", rekao je šef stručnog štaba Zvolea.

Sa druge strane, talentovani golgeter je putem društvenih mreža poslao poruku da oporavak protiče po planu.

"Hvala svima na podršci. Sada se osećam dobro", poručio je Tedić.

Usled brojnih problema sa povredama, Tedić je za Zvole bio starter na samo tri meča, dok je u još toliko ulazio sa klupe, a još čeka prvenac u holandskom klubu.

Dvadesetogodišnji načadač afirmisao se u Čukaričkom iz kojeg je u januaru prodat Građanima za tri miliona evra, ali je na Banovom brdu ostao do kraja sezone kao pozajmljen igrač. Sa ciljem da nastavi fudbalski razvoj, Tedić je letos potpisao jednogodišnju pozajmicu sa Zvoleom.


tagovi

Slobodan TedićZvole

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara