Komentari na vest

Terzić: Za osam godina smo napravili 227.000.000 evra, prihod u poslednjoj godini 60.000.000

G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Dvije stvari mi upadaju u oci: 1- Pricajuci o parama, da li to onda znaci da Zvezda vise nije u minusu? Mislim ono, 227 miliona. Ako vas to nije pokrilo, onda koliki vam je bio dug? Elem, dobro zapamtite ovo sto je izjavio. Jer doci ce dan kad ce doticni otici iz Zvezde. Da ne bude tad kako ovo, kako ono kad se opet bude prebrojavao novac. 227 miliona. Dobro zapamtite. 2- Konkurentni u Evropi, afirmisali mlade igrace... a treneru noga? Nesto ti u toj prici ne stima, doktore. Timovi koji su konkurentni u Evropi, a pri tom afirmisu mlade igrace obicno ne otpustaju trenere pod cijim vodstvom se to sve izdesavalo.
S

Salamander

pre 3 meseca

Sve je to lepo, svaka čast, ali ako ne bude titule, očekujemo da održiš obećanje i odeš iz kluba. Zato, mani se ti brojeva, to je tema nakon dobrih sportskih rezultat, a ne da služi kao alibi i zamazivanje očiju. Leto donosi odgovore, tada ćemo da vidimo gde smo i šta smo, sa ili bez Terze.
B

Bule BT

pre 3 meseca

Terza može dvaput

Realan lik

pre 3 meseca

Dug i dalje 60 miliona 😂😂😂
C

Cccc

pre 3 meseca

Terzo ove si prihodovao tih 60 miliona i bog zna kad ces vise. LŠ je donela direktnim plasmanom min 25 miliona plus Karte, sponzori i prodaja što si imao i mogao prodati. A sad je pitanje šta ćeš prodati sledeće godine pošto Miloje ne veruje mladima i neće ih forsirati. Možda prodaš Kangu, Kataia, Rodica i ako se ne uzme titula potop, možda bi bilo i bolje da te se rešimo ako si od reči (da me ne shvate pogrešno da sam bio uvek protiv ovoga što radiš, nisam imao, si moju podršku dok nisi počeo lagati i krasti). Obećava stadion već deset godina a nemozes WC sanirati i ti klimagoglavci na skupštini su ko i ti niko da kaže istinu u oči. Zvezdo neka nam je bog na pomoći.
J

Jovan grow

pre 3 meseca

Prevara,prodaje maglu.poreska uprava treba da pogleda papire
B

Bahar

pre 3 meseca

Prihod 60, a rashod 70 miliona...
P

Puci

pre 3 meseca

Definitivno prevaziŝo Zvezdu,sada treba da predje u Vladu Srbije recimo Ministarstvo Finansija da pomogne ovom narodu svojom stručnošću .Samo on to moze
S

SilverSurfer

pre 3 meseca

O ovome sam već pisao. Jedina poenta rukovodstva Zvezde i Partizana je gomilanje dugova do te mere da ni jedan ni drugi klub ne bi mogli da oporave najbolji menadžeri na svetu uz pomoć najanprednijih programa veštačke inteligencije. Onda će na scenu da stupi država i preuzme dugove oba kluba konvertujući ih u vlasništvo. Nakon toga sledi metla i Zvezdi i Partizanu na nacionalni stadion u Surčinu. Taj projekat već postoji, postoje nacrti u nadležnim državnim telima i kada je Zvezda u pitanju najveći problem su nerešeni imovinski odnosi vezani za zemljište na kom se nalazi stadion i oko sradiona. S druge strane, mislim da su ovi iz Partizana već pristali da igraju u Surčinu a vlasništvo nad stadionom prepisali državi (za ovo oko vlasništva nisam sto posto siguran). Sve ostalo je sporedni šou za glavnu predstavu koja se sprema.
s

serena

pre 3 meseca

,onda dolaze stranci i kupuju klubove bez stadiona.Jer zemljište njihovih stadiona sada vrede oko 750 mil.evra,tržišna vrednost.Dakle država uzima zemljište i gradi poslovno stam.objekte gde određeni broj ljudi se bogati kako političari tako i vučkovi tajkuni.
N

Ne brini se

pre 3 meseca

Zvezda živi večno,a tebi nek je Bog u pomoći sa tvojim digitronisanjem!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Terza. 31.12.2023. "Platili smo ove godine 13.000.000 evra Poreskoj upravi, na ime poreza koji nije redovno plaćan 15 godina. U junu će biti 10 godina kako sam u Zvezdi. Za taj period, platili smo porez državi preko 40 miliona evra! Crvena zvezda je ove sezone imala prihod od 53 miliona evra! Nama je potrebno 4.000.000 evra mesečno da bi klub živeo! To vam je 48 do 50 miliona evra godišnje. Naš realan izvor prihoda je nula!  Crvena zvezda je za vreme mog poslovanja svih ovih godina zaradila 262.000.000 evra u inostranstvu."
G

Gost 7

pre 3 meseca

Što ne reče koliki su rashod napravili.
G

Gosges

pre 3 meseca

Stadion treba da bude gde je sad i o tome ne treba da ti odlučujes vec navijaci lokacija i stadion su mit zvezde.stadion treba da se renovira i da bude nalik onome od Borusije Dortmund.godisnje mozete da napravitre jednu tribinu i navijaci treba da se angazuju i da se vrati ime Marakana jer i.a isto istorijski znacaj.ne treba da ti odlucujes o ovome sto si iznio danas jer si politicki igrac i uzimas veliki Novac .
d

dejanera

pre 3 meseca

Stadion se nikada nije zvao "Marakana". Ranije, zvanicno, ime je bilo "Stadion Crvena Zvezda"! 2014-e je promenjeno ime i sada se zove "Stadion Rajko Mitic". Marakana je popularno ime za taj stadion. Dakle nesto kao nadimak!
J

Jeli...

pre 3 meseca

A gde su svi ti milioni + oni sto duh trpa...da cujemo postenjacino.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Zasto niko ne kaze da ce morati da se seli na taj famozni nacionalni stadion?? Ima vidljivog napretka na stadionu i oko stadiona. Fitnes zgrada, deo za oporavak, medicinski blok, svaka cast, uradilo se dosta, Zapadna tribina, loze, sve je to okej, ali ajde da damo sebi neki realan cilj, ako smo klub koliki realno jesmo, ajde da pojurimo to finale Lige Konferencije na primer, da budemo realni i ambiciozni, da damo cilj od 3 godine, gde zelimo, ja prvi uzivam da su oni drugi, ja pamtim barjak sa Toletom Alkaponeom, kurva umire, jambove i ostalo, ali ubrzo ce ove titule ako ih bude biti nista.
P

Princip

pre 3 meseca

A klub u minusu.. koga ti? Odlazite nesposobni ste
d

dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

A dug je danas preko 90 miliona € .. 👏👏 Poznato kako Terza objasnjava prihod , rashod , dugovanja , pozajmice i sta ne mora da vrati a sta mora 😁
V

Vlax

pre 3 meseca

Samo mu fali tabla da škraba nešto po njoj, pa da bude preslikan Veliki Vođa.
N

NekoIzMase11

pre 3 meseca

Terza je tu dok se ne proda zemljiste i iscedi poslednji dinar. Da li ce nekad biti samokritican i svi ostali sa njim iz skauting sluzbe?
x

xyzet

pre 3 meseca

U poslovima s državom nema gubitaka, a profiti su maksimalni. Nema odgovornosti za poslovne promašaje, sav minus se ispegla iz budžeta ili crnih fondova, država da lovu za 50 igrača pod ugovorom itd. Čekaš da neki slučajno iskoči i pazi: ostvarili smo toliko i toliko miliona. To može i moja baba. Nisam napisao još i to da država upumpa veliki novac u igrački kadar, a posledica toga je sigurna titula i Evropa. U toj Evropi se posledično tome uzme neka solidna lova i ja sam sad majstor za stvaranje novca. Imam monopol, niko drugi ne može da trguje takvom robom i ostvarim veliki profit, kao niko. Sad smo mi mali i glupi i ne razumemo ništa. Ovaj čovek ne bi trebao davati nikakve izjave jer predstavlja sve ono loše kod nas. Tipičan primer negativne selekcije. Svi znamo gde bi trebao da bude, ali došlo je do zastare. Ovo poslednje se odnosi i na moj Partizan, na žalost. U nadi sam da će se nešto promeniti, mada vreme curi.
г

гост 1312

pre 3 meseca

Боже здравља, млад човек, у снази, поживеће доста дуго како би могла да га стигне рука правде и старост проведе у зикс-у, одељење научних радника са института виртуелне економије! Најјаче од свега што ће да се скупи 10-ак ‘иљада залуђеника на стадиону данас који заиста верују у ову причу! Туга шта се ради…
V

Vreme je za dublje džepove u kaputu

pre 3 meseca

Sinovi razbijači čitaju komentare i traže ljude da biju po gradu
z

zukiic

pre 3 meseca

ali mi znamo da racunamo ,i znamo koliko je igraca debelo placeno a na klupi sedeli sa njihovom nesposobnoscu za fudbal od Kafua iz Ludogoreca,preko Falka i Garsije,do Krasoa i td,mnogo ih izmedju jos bilo a minus je debeo sa evrima
T

Tacno

pre 3 meseca

Vi zardili 227 miliona , a Telekom izgubio 200 miliona.
m

mikuli

pre 3 meseca

Zaboravio si da nisi placao racune za vodu i struju jer je duh iz boce to odobrio, imali ste 50 igraca na platnom spisku posle konferencije u ponoc , pa lako je tako praviti pare, kao i u kosarci odobris 18 miliona duga i potrosis za 10 godina 200 miliona
D

Drake

pre 3 meseca

Lepo je to što je Zvezda toliko zaradila, ali može da zaradi i 10 puta toliko kada vi uzmete koliko vam duša ište. Tako je veliki profit, a dug sve veći, kakav paradoks. Više ga ni ne spominje Terza magija.
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre 3 meseca

A klub i dalje u dugovima...
Z

Zvezdar

pre 3 meseca

Tolike pare, fatamorgane, plusevi, pa uzmi prijatelju, resi dug Zvezde, nemoj da spinujes price pravi, realni, potencijalni dug... ta prica moze da pije vodu godinu-dve, ne 10... A ovamo em uzimas pare od transfera direktno sebi u dzep, da ne pricamo o "crnim bonusima"... i sto kaze Rade Bogdanovic "I MALO MU!!!"
l

laze dok zine

pre 3 meseca

"Samoodrziv" dok duh sipa,a kad to presusi,nece cigla na cigli ostati
c

cv

pre 3 meseca

od kolikih para dug i dalje preko 30 miliona 😂
N

Nemkeeeeee

pre 3 meseca

A troskovi, a troskoviiii
V

Voja-Bg

pre 3 meseca

Reci nam koliko Zvezda duguje trenutno, izmedju 120-150 miliona eura. Super, koliko si ti dobar od menadžera to i vrapci znaju.
T

Trazite od

pre 3 meseca

Stutgarta pozajmicu Milosevica. On i Sljivic bi bili vrh tandem!
K

Koliko

pre 3 meseca

Je tebi zavrsilo u dzep!!!
L

LK1962

pre 3 meseca

Ne rece nam kolko si dobar
x

x112

pre 3 meseca

Čuš,pa ne sme
Ц

Цане

pre 3 meseca

Ако ми нешто иде на Драгољуба то су болесно амбициозни људи, пристигли из неких врлети, и такав један медиокритет би нови и лепши стадион, чему???
I

IQ

pre 3 meseca

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.......upisah se
M

Max alegri

pre 3 meseca

Ovaj covek je genije kako da isprazni stadion
N

Načo libre

pre 3 meseca

Baš bih voleo da neka nezavisna revizorska agencija malo "pročešlja " knjige od zadnjih 10 godina,mislim da bi bilo nekih jako interesantnih stavki...
G

Gooxy

pre 3 meseca

Sve je to ok,ali covjek koji je magija ne moze naci sud u beogradu.sve moze ali to ne
M

Monteroo

pre 3 meseca

Još samo da se sruši marakana i napravi petnaestak zgrada i tržni centar a to je mnogo više od 100milki i terza moze u penziju. Sve zapoceto završeno...a neko novi neka krene iz surcina od nule...
R

Rešenje da svima krene!

pre 3 meseca

Taj veoma uspešni ekonomski model Crvene zvezde treba presliakti na sve klubove u državi, i ako treba, da lično Terzić magistar Zvezdan, ide od kluba do kluba i predsednikuje u svakome po godinu dana, i stavi ga na milionoevroidne noge sa državnim budžetom i netransparentnošću i tako stvorimo jaku ligu po našem srpskom modelu uspešnog poslovanja.
I

IZVINI

pre 3 meseca

znamo da si slučajno zaboravio da kažeš da je rashod preko 400.000.000,00 evra za ovaj period. A tzv. članovi skupštine ne smeju ni da beknu, a taman posla da pitaju koloki je rashod, i koliki je dug ? Doktorski , nema šta.
M

Ma

pre 3 meseca

ne pričaj,svi su u strahu.
h

hwhwuw

pre 3 meseca

Iii, gde su ???
i

ivke46

pre 3 meseca

Ko je uzeo od MILIJE BABOVICA 10000000EVRA A DA VRATI 12500000
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Zvezdan Tvorzic😂😂😂😂
S

Santo

pre 3 meseca

Prihod je dobar a koliki je rashod ,kolika su dugovanja ,za infostan za struju , koliko dugujete zapislenima ,koliko bankama i kad to mislite da vratite . Nikad???? Sve bez jedne postene revizije su cista bajka i lagarija u reziji dr terzica
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Super ako su prihodi toliki,samo nam reci koliko je para na racunu? Prihod bez novca na racunu i rezultata(rezultati u nasoj seoskoj ligi nas ne zanimaju) nam znaci koliko i prihodi Fk Zagubica.
F

Firke

pre 3 meseca

Opaaaaaaa, mađijooo 😂😂 Di su pare, pojačanja, koliko si unapredio od tada do sada Zvezdu? Hahahaha 😂🤣🤣

gemathegreat

pre 3 meseca

Pa za tačno 228 mesta na UEFA listi.
L

LD

pre 3 meseca

Braco Cigani, budemo li dozvolili da sruse stadion i presele ga u Surcin da bi jos napunilo svoje dzepove stambenim kompleksima mi smo onda najvece jajare od navijaca i zasluzujemo ovo sto nam se desava sa klubom.
R

Retro

pre 3 meseca

Sad vec jesmo. Da ne kazem jesu.. bili smo vitezovi ,uvek protiv sistema,a sad smo pali na najnize grane u istoriji
T

Trpke

pre 3 meseca

Ne Samo sa cemo dozvoliti, nego ce nas ubedjivati da je najbolje za klub..
C

COOL

pre 3 meseca

Ovde se vidim jedino Grobari sekiraju oko prihoda Zvezde,vrti im se u glavi,muka ih jede. Teško se zarađuje kada igraš u nekoj konferenciji tu imaš samo rashod e ali u LS se prave pare.
N

NPPP

pre 3 meseca

NAPRAVILI 227 A POTROSILI 337 MILIONA. KO TEBI VISE VERUJE. MARS U RUPU
e

ekonomista

pre 3 meseca

koliki je rashod,tj.minus.
З

Зли кепец

pre 3 meseca

У Ексел табели сте приказали расходе од 50 милиона годишње. Приходи и спонзорски уговори нису покрили ову причу. Нешто је труло...
D

Dimitrije Pantic

pre 3 meseca

Tekst nisam ni citao, dovoljan je SAMO naslov… mene zanima koliko je otislo u stranku, a koliko za nacionalni stadion. Najbolje da vi ekonomski eksperti lepo privatizujete klubove, pa se igrate sa Vasim parama i pokazete koliki ste strucnjaci. Ovako moze svako, sipaj i ne pitaj, samo da je tribina mirna.
R

Retro

pre 3 meseca

Haha jel ima i dalje koji veruju u ove price ? Stabilno sve al da se pare od transfera ne upl na racun zvezde nego na racun u nemackoj i da,prosle god pozajmio 10 miliona evra. Za plate igraca..ono sto se zna haha e da Bog da ne osvojili titulu samo da odes!!!
S

Sta ti

pre 3 meseca

imala od toga gde su uplaćene pare? Tvoj klub od toga nema nista.
R

Retro

pre 3 meseca

Moj klub ?

VecaBg1971

pre 3 meseca

Koliko ce se sliti u tvoj dzep, to mene zanima. Terzicu lopino, pusti me cifara, gde su rezultati, kvalitetna pojacanja?!

gemathegreat

pre 3 meseca

Dovoljno da ti bude muka svaki dan.
1

1234567899

pre 3 meseca

Pa gde su ti novci?
z

zaks

pre 3 meseca

Jeste li vi toliko nepismeni ili samo provocirate? Vjerujem da je ovo drugo jer svako ko se imalo razumije u posao zna da pored prihoda postoje i rashodi.Čovjek ovdje spominje prihode.
D

Dejani

pre 3 meseca

Daj 100k da kupim mjesta za parkiranje
M

MilojeNo1

pre 3 meseca

Sve izgovoreno pada u vodu ako imamo duga i 1 euro! Prvo se dug resava pa onda se busa u grudi i hvali prihodima. Ako smo imali tolike prihode tim jos gore , ne procitah nigde jel izmirio dug?
G

Godzila

pre 3 meseca

Srbi i njihov strah od duga. Fobija.
B

Best wishes

pre 3 meseca

Opet ce ovaj da zapali negde na skolovanje
P

Pfc

pre 3 meseca

Top :)
P

Pećko Pivo

pre 3 meseca

"Na mene je u sekundi ispaljeno dva, šest, osam i jedanaest metaka. Četvorica su pucala..." i tako dalje. E, na nivou ove priče su i priče dr Terzića.
p

podesen

pre 3 meseca

Opa bato, Telekom se vraca u Zvezdu a izasao iz KKP.Sliku tvoju ljubim na zidu.Jao majko al ce da bude bezanije .
G

Gost31

pre 3 meseca

Pa gde su onda pare Doktore?
B

Buraz

pre 3 meseca

Za tebe je Streptomicin samo Nemanja Vidic...
M

MegaBot

pre 3 meseca

Ok prihode svako može izračunati bar po ovome što možemo videti i što su zvanične informacije. Ok je za novi stadion ovaj je odavno pojelo vreme. Problem je što se mnogo drpoše i koliki su rashodi... Koliki je - na računu kluba
N

NR

pre 3 meseca

A rashodi, a rashodiiii
v

v1ad

pre 3 meseca

"Od tada pa do danas, klub je generisao 227.000.000 evra prihoda samo od UEFA bonusa i transfera igrača" U prevodu, jedna godina bez UEFA prihoda i sta onda?
A

AV

pre 3 meseca

I od njega si gori
2

227.000 000

pre 3 meseca

Minus bar 50 za rukovodecu garnituru.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Da li i vas nervira kad ovako masno laže ili je to samo sa nama slučaj?!
T

Terzairitans

pre 3 meseca

Da ga nešto gotivim,ne gotivim ali kada vidim koliko iritira one grobare koji više mrze Zvezdu nego što vole Partizan,onda ga poštujem.
U

U tvorza odmah

pre 3 meseca

Tebi na čelu piše da si lopurda. Jedan je Nemanja Vidić kapiten.
8

839w9w

pre 3 meseca

zasto nama hvang ne igra danas, vidim da je son u sastavu sparsa protiv brajtona takodje danas???
m

milittao

pre 3 meseca

zato što Son ne igra nameštenu utakmicu i Totenhem mora da grize dok Hwang igra protiv ekipe gde su bodovi upisani odavno.
С

СРБ

pre 3 meseca

Зато што ниси гледао јуче шта је Милоје реко на конференцији пред утакмицу. Добио пар дана одмора и од понедељка ће конкурисати за следећу утакмицу.
m

ma nemoj

pre 3 meseca

a zašto je dobio, sto son nije?
G

Gost47

pre 3 meseca

Zato ste još uvek u debelom dugu od preko 100 000 000 (sto miliona) Eura, ali kod cigana je uvek tako bilo, uvek se kralj.
z

zaks

pre 3 meseca

Ti znaš u kolikom smo mi dugu , ne lupaj.Iznesi činjenice i dokaze pa da ti se povjeruje, najlakše je ovako pisati nebuloze. U kolikom je dugu onaj tvoj klub, jesi li i to provjerio? Napiši nam.
G

Gostivar

pre 3 meseca

Mislim da je otkaz Baharu greska, pogotovo ako kazes da smo u LS bili ravnopravni. Miloje moze da te provuce kroz domace prvenstvo, ali je za LS bruka. Da nas je on vodio u MC, morao bi danas igrace posle treninga da vodis kod psihijatra na terapije
F

Forever Young

pre 3 meseca

I gde su te pare???????? Otišle na 30ak promašenih igrača, na duplo naduvane plate igračima, na privatne račune itd itd itdddddd. To znamo, kaži nam nešto što ne znamo.
c

cekajuci p*dekanu

pre 3 meseca

Koliko ste rashodovali care i koje je stanje na racunu? Kapiram da bi se pojavile neke piksle od 200evra i slicne gluposti, u stilu nekadasnje ministarke za telekomunikacije(koja je inace pravosnazno oslobodjena :D ) Zbog toga ne navijam za Zvezdu aktivno, od clanske karte do toga da vise nemam zelju ni preko televizora da gledam, isto vazi i za FSS.
a

ajde pali

pre 3 meseca

Ali zato komentarises redovni ahahahha lazni navijacu zvezde
T

Tito

pre 3 meseca

Cim se ovaj oglasi sledi neka katastrofa...
4

474747

pre 3 meseca

Rece koliko su uneli u zemlju,a ne rece koliko su izneli iz zemlje ,placanjem milionsih obestecenja za ograce koji nisu igrali,za plate stranim igracima i trenerima onda ispada da si vise izneo nego uneo
B

Bravooooo

pre 3 meseca

Pa kako onda svake godine više milionski neto gubitak, majku mu. A tako nam dobro ide...
V

Vlatko surduk

pre 3 meseca

Znamo za vilu na dedinju od cega si je kupio
N

NR

pre 3 meseca

To je kupio, Cecin bivsi zet radio u Hrvackoj preko leta pa zaradio.
B

Budak

pre 3 meseca

Primio topli obrok
z

zterzic

pre 3 meseca

ZATO U OMLADINCIMA PLATE KASNE 12 MESECI
t

terziccc

pre 3 meseca

a u prvi tim 10
Д

Делија 91

pre 3 meseca

Радије кажи колико је Звезда расходовала за десет година колико си ту... За твојих и Мркелених десет година 40+ промашених појачања.. Опет понављам за десет година колико сте ту, променили сте девет тренера велики стручњаци..
M

Marko1983

pre 3 meseca

Od leta 2014. godine: Lalatovic, Bozovic, V. Milojevic, Stankovic, M.Milojevic, Bahar i V. Milojevic. Pa to je manje od 9 trenera
o

odlazi terzo

pre 3 meseca

Pa gde su pare, masni bonus si uzeo Terzooo. Reci ako smes kolika ti je plata i koliko si uzeo "bonusa".
5

5.000.000,00 €

pre 3 meseca

Др. Творза, а трошкови не постоје у твојој "реалној" економији...
u

uzicanin

pre 3 meseca

100 ili 1000 puta ponovljena laz postaje "istina" ,samo prepisuje od šefa i sta ga briga .Narod je generalno glup u Srbiji čim dozvoljava Terzicima ,Vazurama,Čovicu,Ostoji da vode dva najveca kluba.
u

uzicanin

pre 3 meseca

Ako sam dobro razumeo 16.7hektara×100=1670ari kosta pi Tebi 100.000.000 eura???To ispada 60.000eura 1 ar?Pa kako samo toliko jeftino u samom centru BGD kada u unutrasnjosti ar se prodaje u centru ua 100.000eura a na Zlaiboru i skuplje.Magistre sta se tu radi ispod zita?
T

Top Gun

pre 3 meseca

Prihodovali ste 227 000 000€ a koliko ste rashodovali u istom periodu? Toga nema. Koliki je dug? Novi Stadion? Šta će vam novi stadion,10x na nivou sezone ni ovaj ne možete da popunite.
I

Ineterpol

pre 3 meseca

A što onda kasne plate? Što ne plaćaš struju? A porez?
Z

Zaboravio si i

pre 3 meseca

Vodu i ostale komunalije
5

5.000.000,00 €

pre 3 meseca

Напредни модел економије...
G

Gost1976

pre 3 meseca

Ti znaš? Neko ti rekao? Ko?
D

Da je srecee...

pre 3 meseca

Da si u zatvoru, a ne direktor moje Zvezde, svet bi bio bolje mesto.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Ovde je zapravo glavni akcenat na stadionu, odnosno na lokaciji gde se on nalazi. Transferi su sitna stvar u vezi toga. Po principu kuvanja žabe Terza sprema navijače da će se preseliti na drugu lokaciju. Zapravo se najviše oko toga vrti. Klub, Lš, transferi, sve je samo paravan i farsa za ono što je zaista bitno. Rušenje stadiona, prodavanje zemljišta nekome podobnom koji će tu dizati svoje komplekse. Zatim selidba na već predviđenu lokaciju na Surčinu gde će opet neko valjati sa nameštenim tenderima, kao izvođač i pod izvođač. Verovatno će i Ultrakop dobiti ozbiljne građevinske projekte. E moji zvezdaši, valjda je sad jasno. Klub nam je samo moneta za potkusuravanje.
T

Tirke BSK

pre 3 meseca

Daj bože da se sruše i stadion crvene petokrake i partizana. Da nam krene kao narodu, to je prilika da ozdravimo, nečije suze će zapravo biti put ka zdravlju nacije.
@

@ssss

pre 3 meseca

Možda ste napravili taj prihod,ali s obzirom da je Zvezda do guše u dugovima iz toga sledi da ste taj prihod trpali u svoje džepove!
М

Митт

pre 3 meseca

За те силне паре којима се хвалишеш ја бих те питао два питања. Прво : Зашто нису доведени играчи који праве разлику на терену и самим тим искорак у Европи ? Друго : Кад смо већ тако силни, а првенство приоритет што не самељемо Партизан у дербију ?
G

Gostivar

pre 3 meseca

Igraci koje prave razliku jednostavno ne zele da dodju, bez obzira na obestecenja i ugovore. I Serif i Hwang i Djiga su dosli poslednjeg dana roka, kada su bili u cajtnotu i nisu imali gde. E sad, zasto je to tako je vredi diskutovati
M

Mekmanaman

pre 3 meseca

Kako nije napravljen iskorak!? Pre deset godina si izbačen iz Evrope i redovno si ispadao u sezoni kupanja od fudbalskih sila kao što je Černomorec. Titulu nismo videli šest godina, a kup osvajali jednom u tri - četiri godine. Najveći transferi bili do milion evra ( Pavle Ninkov najbolji igrač, reprezentativac i najbolji bek lige prodat za 800000 evra ). Danas jurimo sedmu titulu u nizu i četvrtu duplu krunu zaredom. Evropa se igra redovno. Konkerentni smo u Evropa ligi, u Ligi šampiona ne toliko, ali opet s obzirom da je Liga šampiona bila san i ovo je dobro. Pobeđuju se ozbiljne evropske ekipe. Prodaju se igrači za po 10 miliona evra što je bila misaona imenica. Što se tiče Partizana trofej nisu uzeli četiri godine i u poslednjih 11 derbija jednu pobedu.
N

Nikola86

pre 3 meseca

Joj koji strucnjak!!! Jel ti znas da te ekipe(osim jang bojsa) igraju protiv nas “sa pola gasa”?????? Jel si cuo nekad za to u fudbalu?!??
U

Uros Ivanovic PR

pre 3 meseca

Danas cu kupiti novoga Range i malo cu se voziti s njim
A

Ali mora da bude

pre 3 meseca

Land Rover Range Rover Sport FIRST EDITION

Fear The Beard

pre 3 meseca

Terza vrti jedno te isto....Zasto se ne kaze,konkretno,koliki je dug?Toliko i toliko,Zvezda je drustvena svojona,dug se mora znati.Drugo,sta ja imam,kao navijac,svi mi,od tih prica koliko smo igraca prodali,i za koliko?Da te pare ulaze u klub,pa ajde.Da se razvija skauting sluzba,da ne kupujemo igrace na osnovu snimka sa ju tjuba.Da te pare ne idu za Ultrakop,da se ne pune dzepovi ljudi iz Uprave,pa i da me zanimaju cifre od prodaje.Ovako,sta reci.Nakon svih ovih miliona koje pominje Terza,nakon svih grupnih faza,mi i dalje masimo debelo za ulaznim transferima,a prodajemo na kilo,za prvi iznos.
H

Hhx

pre 3 meseca

Koliko ovaj čovek manipuliše sa nama ,a mi se kao primamo na to...Aj bre dosta više tebe...napunio si džep i ćao...dokle više..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Vrati se viteže od Sopota i dovedi nam nazad kumašina Kristića i Obru kobru. Vidiš da ovo ne valja igra se tamo nekakva Evropa uzimaju trofeji, prave milionski transferi na šta to liči.
O

Objavite i da je...

pre 3 meseca

...sednica je bila zatvorena za javnost, a Terzićev govor objavljen je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.
a

asi

pre 3 meseca

Znači Terza seli CZ u Surčin? Da se proda skupo zemljiste i pokrade lova.
S

Sumar

pre 3 meseca

To kako si radio to ce se videti kada budes otiso iz kluba sta si ostavio iza sebe. Kada si bio u OFK Beogradu znamo sta si ostavio iza sebe.
t

tvor-zaN cz

pre 3 meseca

A koliko ste potrosili? Koliko ste duzni zakljucno sa 31.12?
г

гост1986

pre 3 meseca

То Терза Мађијо
ш

шуми

pre 3 meseca

чега се паметан стиди ???,па то је један добар трансфер данас у европи
L

Le

pre 3 meseca

Sta kaze Toza Mijailović?
U

U avionu

pre 3 meseca

Toza je otisao na samin nesvrstanih

Bojank91

pre 3 meseca

zanima nas koliko je tvoj deo? Zvezda je postala razvojna akademija!
k

kamo gi

pre 3 meseca

plate pitaju zaposleni?
B

Bane 1234

pre 3 meseca

A realni trokovi 300 miliona
ш

шумадинац

pre 3 meseca

можда код терзића јер је он узео бар пола тих трошкова за себе
P

Prti

pre 3 meseca

Prihod i profit nisu isto.
А

А Мотика

pre 3 meseca

Колико сам успео да видим,је отишао ЗА ЏАБЕ У ОЛИМПИЈУ. Јел то за добра политика? И од свих тих пара колико је отишло на скидање дуга ?!?!?!?!
P

Pitanje je

pre 3 meseca

Gde su pare?
Y

Yaya Sanogo

pre 3 meseca

Znamo Terzo nema potrebe da pricas, pa vidi se po timu i dugu da su ti milioni pametno iskorisceni.
O

Ojo

pre 3 meseca

Koliko su nas koštali promašeni transferi u ovih 8 godina?
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Ovaj laže za medalju! Treba ga kooptirati u Vladu. On i Mali bi obesmislili savremenu ekonomiju!
J

Junker

pre 3 meseca

Kako ono “s obzirom na to koliko puta zine i ne laze toliko”
B

Burek

pre 3 meseca

A još da im se pridruži i Vazura i evo ti trio fantastico
N

Nenad N

pre 3 meseca

Tako i tvoj sef racuna prihode. Zaradi milijardu, a narod zaduzi sa 5 milijardi.
G

Gunnar

pre 3 meseca

I, gde su ti silni novci?
n

na

pre 3 meseca

sigurnom 😄