Teška noć za Hrvate i poruka povređenog Lovrena: Razmislite pre nego što nas pljunete

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.09.18. | 10:08

„Sa takvim stavom nikada ništa nećemo napraviti“, poručio štoper Liverpula

Teška noć je iza Hrvata i selektora Kockastih Zlatka Dalića. Pre dva meseca su igrali finale Mundijala, ali ljagu na srebro iz Rusije bacila je sinoćna blamaža protiv Španije (0:6). Najteži poraz u istoriji hrvatske reprezentacije, mogao je da bude ubedljivi.

Kockasti su bili zreli da prime dvocifren broj golova. Javnost je uznemirena, pojedini mediji su žestoko raspalili po svetskim vicešampionima. Selektoru Daliću kao opravdanje mogu da posluže brojni kadrovski problemi. U  odbrani nije bilo Dejana Lovrena koji je meč iz Elčea  pratio u Liverpulu. I odmah je imaoporuku za medije i javnost.

Izabrane vesti

„Težak poraz, sigurno nas boli, ali pre nego što dragi mediji krenete da pljujete, stanite malo i razmislite. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo da potonemo i ne želim da se zaboravi sve ono lepo što smo ostvarili na Svetskom prvenstvu. Mi smo takav narod, odmah pljuvačka na najjače. Zato i nikada nećemo napredovati. Momci, glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo ovo što pre, jednostavno j...no loše veče“, poručio je Lovren.

 


tagovi

Dejan Lovren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara