Teška povreda u Prvoj ligi Srbije: Golmanu Radničkog posle žestokog sudara odstranjen bubreg (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.09.21. | 11:38

Nesrećan debi iskusnog čuvara mreže na golu kluba iz Sremske Mitrovice

Teška povreda golmana Radničkog iz Sremske Mitrovice, Spasoja Stefanovića, na utakmici sa Žarkovom u nedelju. Nesrećni čuvar mreže se teško sudario sa protivničkim napadačem u kaznenom prostoru, posle čega je hitno prevezen u Urgentni centar, gde mu je nakon lekarske intervencije odstranjen bubreg.

Nesrećni trenutak se dogodio prilikom boksovanja lopte 28-godišnjeg Stefanovića.

Izabrane vesti

"Neslavan debitantski nastup za ekipu Radničkog danas je imao golman Spasoje Stefanović. On je u 35. minutu susreta 7. kola Prve lige Srbije prilikom sudara sa igračem Žarkova zadobio tešku povredu. Odmah je na nosiljma iznet sa terena i prevezen u Urgentni centar. Prilikom operacije Stefanoviću je odstranjen bubreg. Našem golmanu želimo brz oporavak", piše u saopštenju kluba.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Stefanović je karijeru započeo u omladinskom pogonu BSK Borče, a potom je promenio brojne klubopve. Igrao je za Teleoptik, Beograd, Radnički Obrenovac, BASK, išao u Makedoniju i SAD, pa u Finsku i Jermeniju, a prošle sezone je nosio dres Širaka.



tagovi

Radnički Sremska MitrovicaSpasoje StefanovićŽarkovo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara