Teški dani za Marka Nikolića: Najteži poraz u karijeri, dobili smo ono što smo zaslužili

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 09:01

„Biće razgovora unutar kluba“, poručio trener Fehervara

Dve godine uspona, trofeja, evropskog proboja i onda kataklizma. Srpski Fehervar, predvođen Markom Nikolićem, pošteno se obrukao u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Stao je u sudaru sa poluprofesionalnim Vaducom, ekipom iz Lihtenštajna.

Da stvar po Nikolićevu družinu bude gora, Fehervar je za 210 minuta takmičarskog fudbala postigao jedan gol. Mađarski klub je ispao posle produžetaka.

Izabrane vesti

Švajcarski drugoligaš je u revanšu prvo nadoknadio minus iz Mađarske, a potom slavio posle produžetaka – 2:0. Horor kakav se ne pamti u Fehervaru.
„Ovo je najteže veče od kada sam u klubu. Verovatno i najveći neuspeh u mojoj karijeri. Ovo je veliki neuspeh, odgovornost je samo moja. Ja sam taj koji je pripremao tim. Bili smo do sada uspešni“, poručio je Marko Nikolić.

Fehervar je promašio brdo  šansi i u revanšu. Međutim, mladi stručnjak tvrdi da to nije plod slučajnosti.
„Propustili smo 20 velikih šansi na obe utakmice. Dobili smo ono što smo zaslužili od fudbala i sporta. Ova igra je vrlo jednostavna. Mada je golova Vaduca teško objasniti. Postoji razlog zašto nismo postigli pogodak. Čak ni srećno. Biće razgovora unutar kluba“.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara