(©Reuters)
(©Reuters)

Tevezov omaž Maradoni (FOTO + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.20. | 04:37

Karlitos se oprostio od Najvećeg

Sa nedelju dana zakašnjenja Internasional i Boka Juniors odigrali su prvi meč osmine finala Kopa Libertadoresa. Boka je u Porto Alegreu slavila sa 1:0, a gol odluke pred revanš na Bombonjeri postigao je Karlos Tevez.

Jedini gol na utakmici pao je u 63. minutu, a Karlitos ga je proslavio tako što je skinuo dres, a ispod se ukazao Maradonin dres sa brojem 10 iz dana kada je pronosio slavu Bombonjerom.

Izabrane vesti

El Apače je imao odličan odnos sa Dijegom i bio je skrhan nakon njegove smrti.

"To je mala počast Dijegu sa dresom iz '81. koji mi je poklonio. Veoma sam srećan što mu pružam ovu radost, on nas sigurno gleda odozgo. Srećan sam zbog toga", rekao je Tevez po završetku utakmice sa Internasionalom.

Bio je to emotivan trenutak za Karlitosa koji je smogao snage da se nađe na terenu, povede Boku do trijumfa i oda poštu preminulom Dijegu Armandu Maradoni od kojeg se danima unazad opraštaju cela Južna Amerika, Evropa i čitav svet.

Jedna od najvećih legendi Boke Juniors oprostila se od najvećeg sina argentinskog fudbala i neprevaziđenog genija - Dijega Armanda Maradone, čoveka koji je esencija fudbalske igre.





tagovi

Karlos TevezBoka juniorsDijego Armando Maradona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara